plpapadopoulos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 ολα τα usb 3.0 ειναι πλαστικα? Όχι. Όλα τα σάπια USB3 είναι πλαστικά. Ό,τι πληρώνει παίρνει κανείς... Υπάρχουν Lexar πολύ ανώτερων προδιαγραφών που βγαίνουν σκυλιά.
mourtias Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2014 Εγώ παιδιά που το κάρφωσα στη τιβι και το έχω για pvr δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό.(έχω ξεχάσει και πως ήταν). 1
ekkli Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 εγώ που το χρησιμοποιώ για να βλέπω στην τιβί περιεχόμενο, μεταφέροντας το καθημερινά από τιβι σε πισί, να αρχίσω να φοβάμαι ;
dith Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2014 Ναι, ειναι καθαρα θεμα χρόνου η αλλοιωση του πλαστικού. Μόνο για χρήσεις όπως η τηλεοραση ή κανένας αποκωδικοποιητής δεν θα έχει προβλημα
ca6mio Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Αυτο με το κουνημα μεχρι να το αναγνωρισει εχει αρχισει να μου τη δινει. Το ενα ηδη εχει βγει off απο προβληματικη θυρα και σκεφτομαι το rma πως ειναι κοντα. Εχει στειλει κανενας πισω; Ξερουμε την διαδικασια;
qwerty99 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2014 Πήρα και εγώ δύο και βγήκαν πατάτα. Σε όποιο λαπτοπ τα δοκίμασα παρουσίαζαν προβλήματα σύνδεσης/αναγνώρισης, όπως και στην smart TV. Μόνο σε desktop δουλεύουν απροβλημάτιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα