Προς το περιεχόμενο

[USB Flash] 2x Lexar Jumpdrive S23 32GB USB 3.0 @ Mymemory ~ 22€ [Updated]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά γιατί κάθε φορά που πάω να παραγγείλω μου βγάζει αυτό το μήνυμα? Ενώ ο λογαριασμός στην τράπεζα έχει τουλάχιστον ένα 60αρι μέσα...

post-212896-0-42756300-1401899935_thumb.jpg

• Moderators
Δημοσ.

H παραγγελία μου έχει γίνει dispatched απο 16/05 και ακόμα ουδέν νεότερον...

Τιποτα ακομα Νικο;;

• Like 1
Δημοσ.

Τιποτα ακομα Νικο;;

Τελικά σήμερα παρέλαβα και εγώ Γιάννη. Είχαν έρθει μαζί με το tablet που περίμενα στο άλλο thread.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον, θα το πόσταρα και εγώ. :) 

• Moderators
Δημοσ.

Ρωτησα γιατι διαβασα από νωρις το ποστ σου εκει και λεω "καμια κουβεντα για τα φλασακια, γμτ ακομα δεν παρελαβε ο Νικολας"!

Μεγειες για όλα λοιπον! ;)

• Like 1
Δημοσ.

Όταν πήγε απο ταχυδρομείο ή γυναίκα για το tablet της έδωσαν και τα φλασάκια που είχαν έρθει αλλά δεν μου είπε τίποτα.

Τα βρήκα λοιπόν και αυτά όταν ήρθα σπίτι. 

Ευχαριστώ να είσαι καλά Γιάννη. :)

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το Lexar JumpDrive S23 64GB πωλείται πλέον στο mymemory στην ίδια τιμή με τα δύο 32GB (21.60 ευρώ). Έχω την εντύπωση ότι παλαιότερα ήταν ακριβότερο και ασύμφορο. Στην Ελλάδα πωλείται σχεδόν σε διπλάσια τιμή, ενώ με 21.60 ευρώ δεν αγοράζεις ούτε το χειρότερο (USB 2.0 με απαράδεκτες ταχύτητες) της αγοράς.

Αγγλικό site:
Lexar JumpDrive S23 64GB
Lexar JumpDrive S23 32GB - Twin Pack

Ως συνήθως, αγορά σε ευρώ συμφέρει πάντα από το Γερμανικό site:
Lexar JumpDrive S23 64GB
Lexar JumpDrive S23 32GB - Twin Pack

Οι επιδόσεις των 32GB, 64GB και 128GB είναι ίδιες, ενώ το 16GB έχει χειρότερη εγγραφή και το 8GB ακόμα χειρότερη:

8GB in orange (up to 100MB/s read, 15MB/s write)
16GB in teal (up to 100MB/s read, 30MB/s write)
32GB in green (up to 100MB/s read, 55MB/s write)
64GB in purple (up to 100MB/s read, 55MB/s write)
128GB in black (up to 100MB/s read, 55MB/s write)

Οι τιμές πώλησης στο επίσημο Lexar Online Store, αλλά και στους επίσημους Retailers, είναι απαράδεκτα υψηλές:

Lexar® JumpDrive® S23 USB 3.0 Flash Drive | Lexar

Επίσης, να επαναλάβω ότι η τιμή του SanDisk Cruzer Extreme 32GB (ένα από τα καλύτερα USB Flash Drives της αγοράς) έχει πέσει εδώ και καιρό περίπου στα παραπάνω επίπεδα (αλλά στην χωρητικότητα 32GB έναντι 2x32GB ή 64GB).

Αγγλικό site:
SanDisk Cruzer Extreme 32GB

Γερμανικό site:
SanDisk Cruzer Extreme 32GB

Σε λίγο μεγαλύτερη τιμή, καλή επιλογή είναι και το πολύ ανθεκτικό Corsair Flash Voyager GT 32GB, που σε σχέση με το SanDisk Cruzer Extreme 32GB έχει καλύτερη ταχύτητα Sequential Read, διπλάσια ταχύτητα 4K Random Read, καλύτερη ταχύτητα Sequential Write, αλλά δυστυχώς πολύ χειρότερη ταχύτητα 4K Random Write. Εάν το χρειάζεστε κυρίως για ανάγνωση πολλών μικρών αρχείων, ίσως και να είναι καλύτερο από το SanDisk Cruzer Extreme.

Αγγλικό site:
Corsair Flash Voyager GT 32GB

Γερμανικό site:
Corsair Flash Voyager GT 32GB

• Like 11
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το γερμανικό MyMemory έχει εδώ και καιρό δωρεάν μεταφορικά (kostenloser versand). Προσοχή, αγορά πάντα από το γερμανικό site, αφού το αγγλικό site χρεώνει ακόμα μεταφορικά, έχει ακριβότερες τιμές σε ευρώ, και η αγορά σε λίρες συνεπάγεται προμήθεια μετατροπής συναλλάγματος.

Τις τελευταίες ημέρες το αγγλικό site διαφημίζει δωρεάν μεταφορικά στο Ηνωμένο Βασίλειο και εξακολουθεί να χρεώνει τις διεθνείς αποστολές, ενώ εάν τοποθετήσετε το δείκτη του ποντικιού πάνω στην εικόνα "Worldwide Delivery Only £1.95" εμφανίζεται το tip "Free Delivery Worldwide". Προφανώς βρίσκονται πάνω σε κάποια διαδικασία αλλαγής.

Επίσης, στο αγγλικό site διαφημίζονται συχνά προσφορές, των οποίων ο κωδικός ισχύει και στο γερμανικό site. Όσοι δεν γνωρίζετε γερμανικά, δείτε τα μοντέλα στο αγγλικό site, και αγοράστε τα από το γερμανικό site.

Άρα, μπορείτε πλέον να το αγοράσετε το 2x32GB σετ του θέματος, δηλαδή το Lexar 32GB Jumpdrive S23 Twin Pack, στην τελική τιμή των 21.60 ευρώ.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι προσπαθώντας να πραγματοποιήσω σήμερα αγορά από το γερμανικό site, αφού κάνω login δεν μου βγάζει επιλογή πληρωμής μέσω PayPal, αλλά μόνο μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένης κάρτας. Μια λύση είναι να παραγγείλω χωρίς να κάνω login. Η άλλη λύση είναι να πληρώσω με προπληρωμένη κάρτα.

Το περίεργο είναι ότι στο αγγλικό site μου βγάζει επιλογή πληρωμής μέσω PayPal, είτε έχω κάνει login είτε όχι. Μήπως είναι δυνατόν να φταίει ότι κάνω login στο γερμανικό site με account που έχω παλαιότερα δημιουργήσει στο αγγλικό site;

Έχετε καμία ιδέα για αυτό;

• Like 4
Δημοσ.

Το περίεργο είναι ότι στο αγγλικό site μου βγάζει επιλογή πληρωμής μέσω PayPal, είτε έχω κάνει login είτε όχι. Μήπως είναι δυνατόν να φταίει ότι κάνω login στο γερμανικό site με account που έχω παλαιότερα δημιουργήσει στο αγγλικό site;

Έχετε καμία ιδέα για αυτό;

Εγώ που έκανα νέο account στο mymemory.de επίσης δεν μου βγάζει πληρωμή με PayPal.

Γνωρίζει κανείς για παραγγελίες από το .de εάν στέλνουν tracking number και εάν έρχεται απλός φάκελος η συστημένο; Επίσης πόσες μέρες περίπου κάνει για να έρθει;

ΥΓ. Για το .de παίζει κουπόνι -5% (DE5)

Δημοσ.

Εγώ που έκανα νέο account στο mymemory.de επίσης δεν μου βγάζει πληρωμή με PayPal.

Μπορείς να αγοράσεις και από το γερμανικό site με PayPal αρκεί να κάνεις sign out. Έχω ήδη υποβάλει σχετική αναφορά στο αντίστοιχο τμήμα τους. Η προσωρινή υπόδειξή τους ήταν άκυρη, αφού μου πρότειναν προς το παρόν να χρησιμοποιώ το αγγλικό site. Τι λες ρε φίλε! Για να πληρώνω μετατροπή συναλλάγματος και μεταφορικά; Αφού κάνοντας sign out μπορείς να αγοράσεις και από το γερμανικό site με PayPal, απευθείας σε ευρώ και χωρίς μεταφορικά.

Γνωρίζει κανείς για παραγγελίες από το .de εάν στέλνουν tracking number και εάν έρχεται απλός φάκελος η συστημένο;

Στις αγορές από το γερμανικό site η απάντηση έρχεται από το [email protected], απλώς είναι γραμμένη στα γερμανικά. Οι επόμενες ενημερώσεις είναι γραμμένες στα αγγλικά, και το tracking μέσω του order number μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε site τους.

ΥΓ. Για το .de παίζει κουπόνι -5% (DE5)

Δεν τον πήρα χαμπάρι τον κωδικό DE5 που ισχύει στο γερμανικό site για έκπτωση 5% σε όλα τα προϊόντα, και προχθές αγόρασα μερικά Lexar JumpDrive S23 USB 3.0 32GB Twin Pack χωρίς να τον χρησιμοποιήσω. Επίσης και στα δύο site ισχύει ο κωδικός KINGSTON10 για έκπτωση 10% στα προϊόντα KINGSTON. Στο αγγλικό site ισχύει και ο κωδικός CORSAIR20 για έκπτωση 20% στα προϊόντα CORSAIR.

• Like 3
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά συνήθως πόσο καιρό κάνουν οι παραγγελίες από mymemory.de?

Edit. Και για να απαντήσω στην ερώτησή μου, σήμερα το πρωί ήρθε το δεματάκι.. (απλό ταχυδρομείο).

Επεξ/σία από Stinger
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δε ξερω τι εντυπωσεις εχετε οι υπολοιποι, αλλα μετα απο τοσους μηνες χρησης μπορω να πω οτι πλεον τα θεωρω απο τα χειροτερα φλασακια που εχω χρησιμοποιησει. Οι ταχυτητες ειναι κορυφαιες για την τιμη τους....και η ποιοτητα κατασκευης (η "απιθανη" budget-ια με το πλαστικο plug) δε θα με ενοχλουσε σε αυτα τα λεφτα ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Και τα 2 φλασακια που εχω λοιπον ειναι πολυ αναξιοπιστα στο αν θα τα δει η συσκευη οταν τα κουμπωσεις. Και στον υπολογιστη μου, αλλα και στην τηλεοραση μου, αλλες φορες το βλεπει αλλες οχι, και εχω παρατηρησει οτι ειναι θεμα του ποσο καλη επαφη κανει γιατι αν το κουμπωσω και δε το δει, αν το σπρωξω λιγο καθετα με το χερι μου το βλεπει, και αν το αφησω το ξαναχανει...

Απαραδεκτα, αλλα δεν ξερω αν ειναι αιτια για να ζητησω RMA αυτο, και ποσο καλη εξυπηρετηση εχει η Lexar στα RMAs... Οποτε εν τελει επειδη ειναι φτηνα προτεινω χρησεις που να μην εχουν πολυ βαλε-βγαλε...

Εχω απορια ομως να μου πει και κανενας αλλος αν εχει παρομοιες εμπειριες ή ειναι πια τοσο picky οι συσκευες του σπιτιου μου...?

Δημοσ.

Δε ξερω τι εντυπωσεις εχετε οι υπολοιποι, αλλα μετα απο τοσους μηνες χρησης μπορω να πω οτι πλεον τα θεωρω απο τα χειροτερα φλασακια που εχω χρησιμοποιησει. Οι ταχυτητες ειναι κορυφαιες για την τιμη τους....και η ποιοτητα κατασκευης (η "απιθανη" budget-ια με το πλαστικο plug) δε θα με ενοχλουσε σε αυτα τα λεφτα ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!

Και τα 2 φλασακια που εχω λοιπον ειναι πολυ αναξιοπιστα στο αν θα τα δει η συσκευη οταν τα κουμπωσεις. Και στον υπολογιστη μου, αλλα και στην τηλεοραση μου, αλλες φορες το βλεπει αλλες οχι, και εχω παρατηρησει οτι ειναι θεμα του ποσο καλη επαφη κανει γιατι αν το κουμπωσω και δε το δει, αν το σπρωξω λιγο καθετα με το χερι μου το βλεπει, και αν το αφησω το ξαναχανει...

Απαραδεκτα, αλλα δεν ξερω αν ειναι αιτια για να ζητησω RMA αυτο, και ποσο καλη εξυπηρετηση εχει η Lexar στα RMAs... Οποτε εν τελει επειδη ειναι φτηνα προτεινω χρησεις που να μην εχουν πολυ βαλε-βγαλε...

Εχω απορια ομως να μου πει και κανενας αλλος αν εχει παρομοιες εμπειριες ή ειναι πια τοσο picky οι συσκευες του σπιτιου μου...?

Μπα τα ίδια και εδώ, λιγο δεξια λιγο αριστερα παρτο όλο ισια και κάποια στιγμή το βλέπει...

Δημοσ.

Αποφύγετέ το. Μετά απο 6 μηνες φυσιολογικής χρήσης κατεληξε έτσι. Ειναι σχεδόν αναλώσιμο

post-71039-0-60344200-1416951098_thumb.jpg

post-71039-0-76166900-1416951099_thumb.jpg

post-71039-0-98866100-1416951100_thumb.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...