Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν toshiba satellite( 2 χρονών περίπου), με cpu intel core i3 και κάρτα γραφικών amd radeon HD...

θέλω να το συνδέσω με μια BRAVIA(full HD) για να παρακολουθώ ότι ταινία έχω στο σκληρό...

η σύνδεση γίνεται με HDMI καλώδιο...

σε 720p/1080p ταινίες, στην τηλεόραση , παίζει με ενοχλητικά μικρά lags(σπασίματα της εικόνας), έχοντας δοκιμάσει  VLC & MPC-HC(H/W)... και με τα δύο όταν η ταινία παίζει, η cpu φτάνει το πολύ μέχρι 18%... άρα δεν είναι θέμα υπολογιστικής ισχύς... Όταν τα ίδια mkv αρχεία τα παρακολουθώ στην οθόνη του λάπτοπ, δεν διακρίνω κανένα lag... Σε χαμηλότερης ανάλυσης ταινίες, δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα...

Μήπως πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ρυθμίσεις στο λάπτοπ ή στα προγράμματα με τα οποία παίζω τα συγκεκριμένα αρχεία????

Μήπως ο σκληρός θα πρέπει να είναι SSD για να παίζει τέλεια ή η κάρτα γραφικών πιο δυνατή????

Δημοσ.

Γιατί δεν περνάς τις ταινίες σου σε ένα USB stick, να το βάλεις στην USB θύρα της τηλεόρασης και να κάνεις αναπαραγωγή από την ίδια την τηλεόραση?

Εγώ σε μια Samsung που έχω, αυτό κάνω.

Παίζει 1080p άψογα.

Δημοσ.

Εχω κανει το ιδιο με το δικο μου λαπτοπ το οποιο ειναι 5ετιας και παιζει  μεχρι και τα 1080p χωρις κανενα προβλημα...μονο στις 3Δ ταινιες την ακουει λιγο....αυτο που εχω κανει ειναι να απεγκαταστησω τους drivers της καρτας γραφικων απο την Dell και εγατεστησα τους τελευταιους οδηγους της καρτας γραφικων απο το site της amd καθως επισης και το ATI HYDRAVISION driver...επισης πρεπει και το καλωδιο ΗDMI να ειναι καλης ποιοτητας

Δημοσ.

Όταν θα παίζει η ταινία στη ΤV μέσω laptop, να ρυθμίσω την ανάλυσή της στα 23hz ή στα 24hz για να μην έχει σπασίματα.....????

Δημοσ.

Ειναιθεμα drivers. Κατέβασε τους τελευταίους απο την nvidia η την AMD.οι stock της Toshiba είναι μερικές γενεά πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

1. δοκιμασε αλλο καλωδιο HDMI. 

2. βαλε driver απο ΑΤΙ, οπως σου ειπε και ο απο πανω . 

και βλεπουμε..! 

κανονικα πρεπει να παιζει χαλαρα, ο,τιδηποτε FULL HD βιντεο του βαζεις..!! 

• Like 1
Δημοσ.

επισης αν η bravia σου εχει motionflow απενεργοποιησε το η βαλτο σε νορμαλ επιδοση.

η δικια μου ΝΧ700 εχει το ιδιο και οταν το βαζω σε υψηλη επιδοση παρατηρω αλλοιωση και σπασιματα σε ταινιες.

• Like 1
Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα της AMD δε σου δίνει drivers για λάπτοπ toshiba & sony, σε παραπέμπει στην ίδια την εταιρεία, να τους κατεβάσεις από εκεί.... ότι είναι πιο παλιά έκδοση, είναι... αλλά δε δοκιμάζω να τους βγάλω, διότι έχω διαβάσει πως σε άλλους, όταν το έκαναν, μετά, τους έμπαινε μόνο safe mode το λάπτοπ....

αυτό που δοκίμασα, είναι να γυρίσω το refresh rate της τηλεόρασης(sony) στα 23 ή 24Hz, όταν τη συνδέω στο λάπτοπ, για να δω ταινίες(720p ή 1080i)... (αν δε κάνω λάθος, όλες οι ταινίες έχουν refresh rate 24p(περίπου 24Hz)).... και μ αυτό το τρόπο δε βλέπω τα ενοχλητικά σπασίματα της ροής της ταινίας...

(εννοείται πως το Motionflow της Sony το απενεργοποιώ, αυτό το κάνω κι όταν βλέπω ταινία από διάφορα κανάλια... μόνο όταν έχει αγώνες το βάζω στο full)

Όταν θέλω να δω κάποιον αθλητικό αγώνα μέσω ίντερνετ, με τον ίδιο τρόπο, τότε το αφήνω ως έχει, στα 60Hz, και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Δημοσ.

στην ιστοσελιδα της AMD, δεν μας ενδιαφερει ποιο λαπτοπ ειναι, αλλα ποια καρτα γραφικων εχει......!!!!!!!!!! 

π.χ αν εχεις την HD8670Μ (οπου Μ = Mobile = φορητος), κατεβαζεις τον αντιστοιχο driver, αναλογα και το λειτουργικο φυσικα..!! 

αυτο που λες, για την τηλεοραση, κανονικα δεν θα επρεπε να ασχολεισαι εσυ με τις ρυθμισεις των ΗΖ..! επρπεπε να το κανει αυτοματα..!

δοκιμασε τους Drivers..!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...