Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το Battlefield 3 είχε mission με τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι 13 Νοεμβρίου και οι θεωρίες συνωμοσίας πάνε κι έρχονται :P

Έμ, βάλαν ιδέες στους Τζιχαντιστές!

Δημοσ.

Το Battlefield 3 είχε mission με τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι 13 Νοεμβρίου και οι θεωρίες συνωμοσίας πάνε κι έρχονται :P

Μα λεγεται οτι ειχαν κωδικα επικοινωνιας μεταξυ τους στην πραγματικοτητα παιζοντας online στο CoD στο PS4 αν δεν απατωμαι..

Αλλος ενας λογος για να μην γουσταρω το call of booty :P

Δημοσ.

νόμιζα ότι η EA είχε την αποκλειστικότητα για SW license σε παιχνίδια

πάντως να μην είναι re-skinned Assassin's Creed (είναι της μόδας το re-skin  <_< )

imho θα προτιμούσα ένα SW a la Planetside

• Like 1
Δημοσ.

Για να παιξεις next gen στο pc και ειδικα στο λαπτοπ που εχω εγω ειδικα αστα βραστα.Αμα δν τα σκασεις χοντρα να παρεις ενα δυνατο pc η λαπτοπ δεν θα δεις δουλεια κ μιλαω για τιμες 700 800+ οποτε αντε γεια.Κονσολα πλεον για gaming :P

Δημοσ.

Για να παιξεις next gen στο pc και ειδικα στο λαπτοπ που εχω εγω ειδικα αστα βραστα.

αλλο πράμα ειναι το pc και αλλο το laptop :-D

Δημοσ.

" Το PC εχει πεθανει "

Αχρείαστο το θεωρεί πλέον ο Tim Cook

Η δηλωση του: "γιατί να θέλετε να αγοράσετε ένα PC πια; Όχι αλήθεια, γιατί να αγοράσετε ένα;”

DOTA_2.jpg

dota2international_.jpg?quality=80&w=840

• Like 3
Δημοσ.

Για να παιξεις next gen στο pc και ειδικα στο λαπτοπ που εχω εγω ειδικα αστα βραστα.Αμα δν τα σκασεις χοντρα να παρεις ενα δυνατο pc η λαπτοπ δεν θα δεις δουλεια κ μιλαω για τιμες 700 800+ οποτε αντε γεια.Κονσολα πλεον για gaming :P

Ευχαριστουμε για την διαφωτιση Zakris1234 αλλα δινεις που δινεις τζαμπα feedback στο λαο,κανε την χαρη στον εαυτο σου και κυριως σε εμας να γινεται σε ενα thread που εχει νοημα  ε; 

Αντε καλη εβδομαδα..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...