Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το Battlefield 3 είχε mission με τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι 13 Νοεμβρίου και οι θεωρίες συνωμοσίας πάνε κι έρχονται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2015 Το Battlefield 3 είχε mission με τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι 13 Νοεμβρίου και οι θεωρίες συνωμοσίας πάνε κι έρχονται Έμ, βάλαν ιδέες στους Τζιχαντιστές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Crysis Is Now 8 Years Old, Modded Version Still Gives Triple-A Games A Run For Their Money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Το Battlefield 3 είχε mission με τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι 13 Νοεμβρίου και οι θεωρίες συνωμοσίας πάνε κι έρχονται Μα λεγεται οτι ειχαν κωδικα επικοινωνιας μεταξυ τους στην πραγματικοτητα παιζοντας online στο CoD στο PS4 αν δεν απατωμαι.. Αλλος ενας λογος για να μην γουσταρω το call of booty Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2015 http://www.eurogamer.net/articles/2015-11-16-sony-responds-to-claim-ps4-used-for-terrorist-communications Παλι καλα που δεν εγινε κατι τετοιο μεσω steam.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 The Open World Star Wars Game Λίγο νωρίς αλλα why not Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Athanasios2104 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 νόμιζα ότι η EA είχε την αποκλειστικότητα για SW license σε παιχνίδια πάντως να μην είναι re-skinned Assassin's Creed (είναι της μόδας το re-skin ) imho θα προτιμούσα ένα SW a la Planetside 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Ναι, η ΕΑ έχει την αποκλειστικότητα. Η Visceral είναι subsidiary της. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 The Astronauts Is Working On A New Open World Action Adventure Game 4A Games Suspends Its Unannounced Space IP, New Unannounced Metro Game Still Under Development 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zakris1234 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Για να παιξεις next gen στο pc και ειδικα στο λαπτοπ που εχω εγω ειδικα αστα βραστα.Αμα δν τα σκασεις χοντρα να παρεις ενα δυνατο pc η λαπτοπ δεν θα δεις δουλεια κ μιλαω για τιμες 700 800+ οποτε αντε γεια.Κονσολα πλεον για gaming Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Ναι αλλά εδώ μιλάμε για PC Gaming, οι κονσόλες μένουν εκτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BigBOSS Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2015 Για να παιξεις next gen στο pc και ειδικα στο λαπτοπ που εχω εγω ειδικα αστα βραστα. αλλο πράμα ειναι το pc και αλλο το laptop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Τα pc ειναι πιο φθηνα απο τα laptop και εχουν περισοττερες δυνατοτητες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 " Το PC εχει πεθανει " Αχρείαστο το θεωρεί πλέον ο Tim Cook Η δηλωση του: "γιατί να θέλετε να αγοράσετε ένα PC πια; Όχι αλήθεια, γιατί να αγοράσετε ένα;” 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Για να παιξεις next gen στο pc και ειδικα στο λαπτοπ που εχω εγω ειδικα αστα βραστα.Αμα δν τα σκασεις χοντρα να παρεις ενα δυνατο pc η λαπτοπ δεν θα δεις δουλεια κ μιλαω για τιμες 700 800+ οποτε αντε γεια.Κονσολα πλεον για gaming Ευχαριστουμε για την διαφωτιση Zakris1234 αλλα δινεις που δινεις τζαμπα feedback στο λαο,κανε την χαρη στον εαυτο σου και κυριως σε εμας να γινεται σε ενα thread που εχει νοημα ε; Αντε καλη εβδομαδα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις