Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 ώρες πριν, newlynx είπε

@ilos θα το παίξεις; Μόνο εσένα εμπιστεύομαι για review.

Ο μόνος Μασουθάλας Kαμμενίδης με τα monster hunter.🤣 Δε ξέρω να σου πω την αλήθεια για αυτό το κακέκτυπο, και το rise πχ από ένα σημείο και μετά το ψιλοπαράτησα γιατί έχει φριχτό grinding - πολύ χειρότερο σε σχέση με το world. Άσε που δεν έχω και καμία εμπιστοσύνη και στους pub players για risen elders / μεγάλα anomaly investigations που τα carts πέφταν σε dt και ουσιαστικά έχανες τον χρόνο σου αντί να απολαμβάνεις το παιχνίδι (I'm looking at you Risen Valstax). Πάλι καλά που βάλανε και τους followers σε solo και έτσι τα farmάρεις άνετα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

12 λεπτά πριν, ilos είπε

το rise πχ από ένα σημείο και μετά το ψιλοπαράτησα γιατί έχει φριχτό grinding - πολύ χειρότερο σε σχέση με το world

Κοίτα, αν δεν είχα το σπρώξιμο από  εσένα να προχωρήσω, τόσο grinding σε παιχνίδι δεν θα έκανα ποτέ. Όταν μετά το τέλος  του κυρίως παιχνιδιού, κατάλαβα το ποσό χρόνο απαιτούν οι αναβαθμίσεις, απλά σταμάτησα. Απόλαυσα το campaign αλλά μέχρι εκεί.

Για να δούμε τι θα λέει και το Wild Hearts.

• Like 1

• Moderators
27 λεπτά πριν, KilliK είπε

τους μαγεψε

Το F2P είναι καλό για να φέρεις κόσμο. Να τους κρατήσεις είναι το θέμα που πρέπει να μάθουν.

• Like 3

Καλώς ή κακώς είναι και πολά τα παιχνίδια πλέον βρε παιδιά. Όσο και να έχει μεγαλώσει η βάση των χρηστών, υπάρχει υπερπροσφορά τίτλων κατά την γνώμη μου.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Bigi444444 είπε

Καλώς ή κακώς είναι και πολά τα παιχνίδια πλέον βρε παιδιά. Όσο και να έχει μεγαλώσει η βάση των χρηστών, υπάρχει υπερπροσφορά τίτλων κατά την γνώμη μου.

Εννοείτε καλός, αλλα τα τελευταία χρονια δεν είχαμε πολλά games, τώρα ξανά μπαίνουν σε κανονική ροή. Επίσης από τα 10 games που βγαίνουν τον μηνα, τα 9 είναι αδιάφορα. Ζήτημα άμα έχουμε πια 10 πολύ καλά games τον χρόνο και μιλάω γενικά, όχι μονο για pc.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 4

3 ώρες πριν, Bigi444444 είπε

Ντάξει, δεν είναι και τόσα πολλά. Πχ. αν πάρεις το νέο έτος,

Ο Γεναρης έχει 2 σημαντικά παιχνίδια, το Dead Space και το Forspoken (για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος)

Ο Φλεβάρης έχει 3 - Hogwarts Legacy, Atomic Heart, Company of Heroes 3

Ο Μάρτιος έχει 2 - Wo Long: Fallen Dynasty, Resident Evil 4

Ο Απρίλιος 1 - Jedi Survivor, άντε και το dead island 2..

Από μεγάλες κυκλοφορίες σίγουρα δεν έχουμε τόσο πολλές πλέον. Από μικρότερες όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να συγκριθεί η κατάσταση πχ με το μακρινό 2005 για παράδειγμα. Ανοίγεις το steam και πραγματικά χάνεσαι από τα indie που κυκλοφορούν. Από την άλλη, για τον έναν ή τον άλλο λόγο, υπάρχουν εδραιωμένα εδώ και χρόνια παιχνίδια τα οποία δεν χάνουν κόσμο ή τέλος πάντων δεν χάνουν με τρομακτρικό ρυθμό. Είτε είναι sp είτε κυρίως mp. Υπό αυτή την έννοια το λέω κυρίως, ότι δηλαδή δεν μου κάνει εντύπωση μέσα στο χάος του μέσου, από μικρό studio κυρίως, παιχνιδιού, να είναι πολλά αυτά, τα οποία εν τέλει δεν θα αντέξουν στον χρόνο. Όχι από την έννοια ότι δεν προλαβαίνουμε τα ποιοτικά μεγαθήρια.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετοιμαστείτε για True Next Gen Visuals. Έρχεται το Sequel του Metro Exodus, του χρόνου (μάλλον). 

Αναφορά του leak από τον γνωστό και έμπιστο leaker Tom Henderson, για το επόμενο παιχνίδι της σειράς Metro (4), τ οποίο είναι για τα καλά σε προχωρημένο στάδιο ανάπτυξης και σε πλήρως playable κατάσταση.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία ή ποιοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν από τα προηγούμενα παιχνίδια, δεν γνωρίζουμε, αλλά το μοναδικό στοιχείο που ειπώθηκε για τη πλοκή είναι ότι θα ξεκινάει με τον παίκτη να βρίσκεται σε ένα όνειρο, όπου στη συνέχεια θα ξυπνά σε κάποιο κέντρο επιχειρήσεων. Το παιχνίδι θα ακολουθεί την κλασική φόρμουλα των προηγούμενων Metro με stealth, crafting, looting στοιχεία gameplay.

Ήδη γνωρίζαμε ότι:

[...] the next title is being built for Gen 9 consoles and PC, with a complete overhaul of our engine and renderer to take advantage of the new power, storage, and hardware supported ray tracing afforded by the new consoles.” μέσα από ανάρτηση της ομάδας ανάπτυξης λίγο καιρό πριν. 

tumblr_pmil5jC5b01sio0ido6_r3_540.gif.webp

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε

Να φανταστώ,  θα είναι αποκλειστικά μόνο με RT όπως το enhanced edition; 

Απίθανο, το ποσοστό που έχει RT κάρτες είναι μικρό και είναι ακόμα μικρότερο αυτών που έχουν και το ανοίγουν. Ίσως να βγάλουν πάλι δυο editions.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

15 ώρες πριν, Alexaras1991 είπε

Να φανταστώ,  θα είναι αποκλειστικά μόνο με RT όπως το enhanced edition; 

Μέχρι να βγει όλοι-με διαθέσιμα λεφτά-θα έχουν RT κάρτες. Δύο εκδόσεις ή υβριδική engine είναι μάλλον απίθανό λόγω της επιπλέον δουλειάς στην πρώτη περίπτωση και των μέτριων αποτελεσμάτων στη δεύτερη. Είναι στούντιο που καινοτομεί στα visuals και σταθεροί συνεργάτες της πράσινης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

RT υποστηρίζει και καλά ακόμα και η 6500. Το θέμα είναι να παίζει και όχι απλά να τρέχει σε slideshow. Δες τι γίνεται με fully path RT GI, ο θάνατος της αλεπούς, ακόμα και τα μεγάλα Lovelace καταφεύγουν σε frame generation για ανθρώπινα καρέ. Έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα για να γίνει το RT only mainstream.

Επεξ/σία από ilos
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...