{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε We're moving on Revert expectations και συνεχίζουν με Cassie. Ευτυχώς βασικά, δεν θα ήθελα να δω Uncharted με full creative control από Drunkmann. Επίσης λένε ότι μάλλον δεν θα υπάρχει TLOU Part 3, τι κρίμα, not. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Οι φήμες πάντως έτσι και αλλιώς λένε ότι το επόμενο uncharted αναπτύσσεται από τη sony San Diego. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 58 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε Ε θα διαλυθεί το πανηγύρι αυτό σιγά σιγά αν απουσιάζουν αυτά τα ονόματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 The Crew Motorfest, open-world racer από τη Ubi με κυκλοφορία εντός του έτους: https://www.eurogamer.net/the-crew-motorfest-takes-ubisofts-open-world-racing-series-to-hawaii-later-this-year 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2023 αυτή η υπερπαιχνιδάρα είναι σε έκπτωση -55% Kenshi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε αυτή η υπερπαιχνιδάρα είναι σε έκπτωση -55% Kenshi Τα reviews είναι υπερβολικά θετικά πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, Armoral είπε Τα reviews είναι υπερβολικά θετικά πάντως. Ισχύει! Το πήρα, έφτιαξα μια squad. Με εξολόθρευσαν σε 5 λεπτά μέσα, το έκλεισα 😝. Απότι είδα μπορείς να κάνεις άψογο RP, αλλά κάπως πρέπει να βρω να έχω 1 χαρακτήρα, όχι 5 μου ήταν πολύ δύσκολο να το διαχειριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Γνωμούλα? Το anthem δεν υπάρχουν εδώ μέσα! Τώρα να αναρωτηθώ για cb77 ή θα ξεσπάσει πόλεμος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Γνωμούλα? Το anthem δεν υπάρχουν εδώ μέσα! Τώρα να αναρωτηθώ για cb77 ή θα ξεσπάσει πόλεμος? Συμφωνώ με τα περισσότερα. Anthem και Mass Effect Andromeda σίγουρα θα πρέπει να συμπεριληφθούν. Το CB77 αν και είχε κακό ντεμπούτο, τουλάχιστον το φτιάξανε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Δε ξέρω πόσοι το πήρατε χαμπάρι, αλλά έβαλαν το trackmania στο steam https://store.steampowered.com/app/2225070/Trackmania/ Επικές κούρσες στο nations. Ώρες είχα καεί! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Ποια η διαφορά με το Nations Forever; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, phanispal είπε Ποια η διαφορά με το Nations Forever; Έχει συνδρομή κλαίω! Ψάχνοντας βρήκα αυτό όμως https://www.trackmania.com/detailed-offers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Δεν έχω καταλάβει ακόμα τι παίζει. Εγώ έχω εδώ και καιρό το Nations Forever στο Steam και με αφορμή το post σου μπήκα και είδα και το Trackmania στη βιβλιοθήκη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις