xtrmsnpr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 47 λεπτά πριν, Arkin είπε Το γνωριζω απλα και παλι μου φαινονται αρκετα. Πρεπει να κατεβαζει ατοφια ασυμπιεστα τα 4Κ textures δεν εξηγειται αλλιως. 20 ωρες βλεπω ειναι και τα 2 παιχνιδια μαζι. Πχ zero dawn και days gone ειναι 60 και 72gb αντιστοιχα παιχνιδια αρκετα μεγαλυτερα. Είναι και οι γλώσσες μαζί που τις βάζει όλες. Και στο ps4 έπιανε το u4 κάπου 50-60gb, το άλλο δε το είχα βάλει ποτέ. Μου φαίνεται νορμάλ χώρος. 37 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Όχι δεν έχει τόσο καλά textures, για την ακρίβεια τα visuals είναι ακριβώς ίδια με του PS4. Δεν είναι? Νομίζω ότι βλέπω πιο καλή λεπτομέρια τώρα στο PC απότι στο ps4pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2022 Το ίδιο ακριβώς είναι δεν άλλαξε απολύτως τίποτα η Iron Galaxy. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή αυτοί οι άνθρωποι έστρωσαν το δρόμο για να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα... Spoiler Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2022 από Armoral 4 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitriskougou Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Appreciation post: LEGO® Star Wars™: The Skywalker Saga τι ωραίο παιχνιδάκι! Για τους fans του star wars universe! Το λάτρεψα, ειδικά το coop του! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2022 Το πρώτο Dead Space δε λέει να παίξει με τίποτα. Κάνω διπλό κλικ είτε στην Origin είτε στην EA App, ξεκινά μπαίνει στην πρώτη οθόνη με το mouse cursor σε μορφή κλεψύδρας και με πετάει desktop. Καμία λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2022 New S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl trailer incoming tomorrow at 21:00 EET! /triggered 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Bring it on.. Can't wait 😎 Μου αρεσει τρομερα το art design και φαινεται πολυ καλη παραγωγη απο το τρειλερ.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2022 Ωραια aesthetics και φωτισμος,πιστευω ειναι στα γραφικα στανταρντ της εποχης. Καλο gameplay loop να χει και απειρα bugs να μην εχει και θα ναι λουκουμι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 DSOGaming’s Best PC Game Graphics of 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Capcom has shut down the fan remakes of Resident Evil: Code Veronica & Resident Evil 1 Λογικό, θα θέλουν να φτιάξουν δικά τους remakes και να τα πουλήσουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Ναι, άντε όμως, ας προχωρήσουν τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρά πολύ ενδιαφέρον imo Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα προτιμήσουν το look της ue4 Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από d4ydr33m3r 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, d4ydr33m3r είπε Παρά πολύ ενδιαφέρον imo Είμαι σίγουρος ότι αρκετοί θα προτιμήσουν το look της ue4 πιο φωτεινό να το κάνουν την επόμενη φορά να μπορούμε να διακρύνουμε μόνο ότι υπάρχει μπροστά στον φακό... ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε πιο φωτεινό να το κάνουν την επόμενη φορά να μπορούμε να διακρύνουμε μόνο ότι υπάρχει μπροστά στον φακό... ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ! Σωστα καρτουν 4eva! ♥ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Top 10 Best Optimized PC Games of 2022 Τραγική χρονιά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις