Millennium Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Unreal Engine 4 [4.9.1] Darth Vader / Ice Lands DX12 + Download link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Unreal Engine 4 [4.9.1] Darth Vader / Ice Lands DX12 + Download link https://www.youtube.com/watch?v=J6KANDoceaU Κάτι σαν Darth Santa Claus ας πούμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Καταχώρηση για Far Cry Sigma στη βάση δεδομένων του Steam. Αν μοιάζει έστω και λίγο στο Blood Dragon, θα γίνει πανικός! πηγή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν ειναι κανα remaster του πρωτου FarCry εχουν να κλαψουν μανουλες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkp Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Αν ειναι κανα remaster του πρωτου FarCry εχουν να κλαψουν μανουλες Μακάρι να είναι το πρώτο FarCry με γραφικά σαν του τελευταίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Microsoft Has Acquired Havok From Intel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Μακάρι να είναι το πρώτο FarCry με γραφικά σαν του τελευταίου Αν γινει κατι τετοιο θα ναι dream come true.Απτα καλυτερα FPS στην ιστορια του gaming 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Αν γινει κατι τετοιο θα ναι dream come true.Απτα καλυτερα FPS στην ιστορια του gaming Το πρώτο Far Cry; Παιδιάαα, που ζείτε; :ο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Off topic Παντως το πρωτο FC εχει μεινει στο μυαλο μου σαν παιχνιδι με απιστευτα επαναστατικα για την εποχη γραφικα (το πρωτο παιχνιδι με φανταστικο water simulation και επισης το πρωτο που χρησιμοποιησε pixel shaders 3ης γενιας) και πολυ ωραιο τροπικο περιβαλλον. Aπο τα καλυτερα fps στην ιστορια; Δεν ειμαι τοσο σιγουρος.. Εχω προχειρα στο μυαλο μου τουλαχιστον 10 που ειναι κλασεις ανωτερα. Χαραγμενο παντως για την απιστευτη αντιδραση μου στα γραφικα οταν κατεβασα στην pstn τοτε το demo των 500Gb πριν γινει release, που δεν το ηξερε η μανα του σαν τιτλο ναι.. Αυτο ισχυει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 ειπα οτι ειναι απτα κορυφαια FPS λογω του ασυλληπτου single player campaign.Ουτε απο αποψη competitive,ουτε απο αποψη mechanics το εθεσα(αν και ειναι μια χαρα) Τοσο χορταστικο single player campaign με φοβερο level design,ατμοσφαιρα,setting αλλα και length ισως μονο σε RPG να χω ξανα συναντησει. Το πρωτο FarCry ειναι χωρις υπερβολη για μενα απτα κορυφαια παιχνιδια της προηγουμενης δεκαετιας,τα εξαιρετικα γραφικα για την εποχη τοτε ειναι απλα το κερασακι στην τουρτα για μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2015 Ηταν πολύ ωραιο παιχνίδι δεν το αμφισβητει κανεις αυτο..Το οποίο αν εγινε σημείο αναφοράς απο κατι αυτο ήταν αναμφισβητητα τα γραφικά του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μας πάνε στο παρελθόν με το νέο Far Cry(Primal) ; https://twitter.com/jasonschreier https://www.youtube.com/watch?v=eAQmt-60nUY Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2015 από Psycho_Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2015 Πωω ενταξει το hype εφτασε στο απροχωρητο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Eχει κανεις παιξει το h1z1?Αποφασισα να το αγορασω απο steam αλλα απο οτι διαβαζω εχει πολλα θεματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2015 Off topic Εχω προχειρα στο μυαλο μου τουλαχιστον 10 που ειναι κλασεις ανωτερα. Για πες τα 10 για σένα, καθαρά φιλική περιέργεια έτσι Δεν έχω παίξει κανένα FC, απλά με ενδιαφέρει η άποψη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις