pirmen56 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ανάλυση του 2010 με RT όμως και λογικά DLSS disabled. Μην λέμε τα ίδια κάθε φορά, είναι current-gen/PC only τίτλος και οι απαιτήσεις προφανώς είναι ανεβασμένες. Κατά κανόνα όπου βλέπεις ultra 60fps σε RT game εννοούν 1) average fps και 2) DLSS με κάποια από τα RT effects ανοικτά ή σε πεσμένη ποιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Δεν χρειάζεται να γίνει πάλι VS το θέμα. Τα έχουμε ξαναπεί έτσι κι αλλιώς. Το PC είναι ανώτερο σε όλους τους τομείς αλλά με το ανάλογο κόστος. Άλλος βολεύεται με τα ''κινηματογραφικά'' 720p/30fps του Switch και άλλος θέλει το native 4K σε 60fps. Ό,τι γουστάρει ο καθένας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 21 ώρες πριν, Fulgore είπε The EA app has officially left its open beta phase and will soon replace Origin as our primary PC platform. https://www.ea.com/news/ea-app αλλαζει απο μονο του απο besta σε stable; η πρεπει να την εγκαταστησουμε χειροκινητα; ειμαι καιρο στην beta, αλλα δεν ξερω αν μπηκε η καινουργια εκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_Theo_ Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 20 λεπτά πριν, KilliK είπε αλλαζει απο μονο του απο besta σε stable; η πρεπει να την εγκαταστησουμε χειροκινητα; ειμαι καιρο στην beta, αλλα δεν ξερω αν μπηκε η καινουργια εκδοση. Λογικά κάνει update αυτόματα. Μπορείς να δεις ποια έκδοση έχεις και να τη συγκρίνεις με την final. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκιναμε με το steam next fest Οκτωβριου με τα πρωτα 5 παιχνιδια Θα ξεκινησω με το The Entropy Centre. Ενα κυριολεκτικα πανεξυπνο puzzle παιχνιδι με εντονα vibes απο Portal που δεν ανοιγουμε πυλες αλλα πηγαινουμε το χρονο πισω με το μηχανημα που εχουμε. Παρα πολυ δυνατα γραφικα και σε βαζει σιγα σιγα στο ολο rewind theme. Φαινεται να εχει και δυνατο lore απο καποια intels που διαβασα και το demo τιμιοτατο 45 λεπτων κλεινει με τεραστιο cliffhanger και σε αφηνει να θες και αλλο. Για οσους θελετε ενα παιχνιδι που δεν ειναι απλα mindless fun και θελει σκεψη θα το λατρεψετε. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Συνεχιζουμε με το Saviorless. Ισως το νεο Hollow Knight? Ενα πολυ δυνατο metroidvania παιχνιδι σε ενα αποκοσμο κοσμο φαντασιας με μεγαλο challenge μελαγχολικο και πολυ πολυ ιδιαιτερα 2D γραφικα. Πληθωρικο και χορταστικο demo μισης ωρας. Δεν υπαρχει σωτηρια οπως ειναι και η ονομασια του παιχνιδιου μιας και μπορουμε να πουμε οτι βρισκομαστε κυριολεκτικα σε μια κολαση απο τερατα που θελουν να μας κατασπαραξουν. Οι fan τετοιων παιχνιδιων βαλτε το wishlist. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Επομενο ενα πολυ χαρουμενο παιχνιδι το Toggles. Ενα εξαιρετικα πρωτοτυπο 3D platformer οπου χειριζομαστε ενα μικρο στρογγυλο μηχανημα οπου γενναει τουβλακια τα οποια ενωνονται και μας βοηθανε να συλλεξουμε διαφορα φρουτα στον καθε πλανητη του παιχνιδιου. Βεβαιως μιας και τα τουβλακια ειναι περιορισμενου αριθμου το μηχανημα μπορει να μεγαλωσει και να γινει μια roomba ρομποτ και να τα καθαρισει εφοσον τα χρειαζομαστε. Μου θυμισε εντονα De Blob αρκετα πολυχρωμο χαρουμενο πρωτοτυπο εξυπνο και χαοτικο στον κοσμο του. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Επομενο στη λιστα το Operator8. Ενα ενδιαφερον horror FPS με αρκετα creepy ατμοσφαιρα θυμιζει καπως τα παλια καλα doom και quake. Ζωη που δεν ανεβαινει μονη της λιγες σφαιρες και αρκετα επιθετικοι εχθροι. Θελει αρκετη δουλιτσα για την ωρα ως concept ειναι αξιολογο αλλα εχει δρομο για να βγει στην κυκλοφορια. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Τελος για να κλεισουμε την 5αδα ενα απλο ομορφο παιχνιδι που σιγουρα προτεινετε για μικρες ηλικιες το Wavetale. Ενα 3D zen παιχνιδι με ομορφα χρωματα οπου κατα τη διαρκεια ενος τεραστιου κυματος ενα μυστηριο πλασμα θα βρεθει στον κοσμο του παιχνιδιου μαζι με αρκετα τερατα και θα προσπαθησουμε να επαναφερουμε την ταξη. Το demo ειναι διαρκειας μολις 15 λεπτων απλο gameplay χαλαρο με μπολικο μυστηριο και ομορφο οπτικα. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2022 από Arkin 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 15 ώρες πριν, Snoob είπε Ποτέ δεν κατάλαβα το gaming στο καθιστικό/καναπέ: εγώ θέλω την ησυχία μου, να σκεφτώ, να σχεδιάσω (δεν είμαι των FPS/action, βέβαια, προτιμώ TBT/TBS/strategy) και, κυρίως, να καθίσω όταν θέλω, όσο θέλω. Σε κοινόχρηστο χώρο... Με έφαγαν και πήραμε ένα PS4 κάποια στιγμή, και μαζεύει σκόνη. Καλά, οι τιμές για να στήσεις κορυφαίο pc (ή, να το πω ίσως ακριβέστερα, να του βάλεις ό,τι τελευταίο υπάρχει) έχουν ξεφύγει τελείως. Για τα περισσότερα single player παιχνιδια(αθλητικά,action,platform,αθλητικά ,3ου προσώπου κλπ),εχεις πολύ καλύτερη εμπειρία παίζοντας τα σε μια μεγαλύτερη οθόνη/τηλεόραση(προφανώς με controller/gamepad)παρά σε ένα μικρό 24ρι monitor. Οτι δηλαδή ισχύει και με ταινιες/σειρές/αθλητικά στην καθημερινή ζωή. Τωρα για άλλους αυτή μπορει να ειναι στο καθιστικό ή σε δωμάτιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Aπό πού προκύπτει ότι στο δωμάτιο έχεις 24αρι μόνιτορ; Τέλος πάντων, εγώ ούτε vs. έκανα, ούτε τίποτε, το κοινόχρηστο του θέματος με παραξενεύει (που, βέβαια, μπορεί κάποιος να μένει μόνος του, προφανώς τότε δεν τίθεται θέμα). Εφόσον συμβιώνω με άλλους, θεωρώ πως υπάρχει πρακτικό θέμα όταν το βασικό μου σύστημα διασκέδασης είναι σε χώρο που έχουν κι άλλοι δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν. Αυτό έθιξα, το τι αρέσει στον καθένα...κολοκυθόπιτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν νομίζω πολλοί στην Ελλάδα να έχουν στα δωμάτια τους 65+ ιντσες τηλεοραση οπως αναφέρθηκε πιο πίσω Και προφανώς πιο πολύ δώθηκε βάση στην όλη εμπειρια/ανεση του να παίζεις σε μια μεγάλη τηλεόραση(με bonus την ηχομπάρα)σε μια κονσόλα, παρα σε ένα μικρότερο monitor στον υπολογιστή, παρά στην οικογενειακή κατάσταση του καθενός που πιθανώς(οπως και η ηλικία)να διαφέρει αρκετά. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Εγώ δεν καταλαβαίνω που αναφέρετε ότι η 65", ηχοσυστήματα κτλ συνδυάζεται αποκλειστικά με κονσόλα και όχι με PC. Ειδικά όταν υπολογίσεις τα πολύ μεγαλύτερα οφέλη στις δυνατότητες entertainment συνολικά που προσφέρει το home Cinema PC σε σχέση με την κονσόλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pirmen56 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 27 λεπτά πριν, Fulgore είπε Για τα περισσότερα single player παιχνιδια(αθλητικά,action,platform,αθλητικά ,3ου προσώπου κλπ),εχεις πολύ καλύτερη εμπειρία παίζοντας τα σε μια μεγαλύτερη οθόνη/τηλεόραση(προφανώς με controller/gamepad)παρά σε ένα μικρό 24ρι monitor. Οτι δηλαδή ισχύει και με ταινιες/σειρές/αθλητικά στην καθημερινή ζωή. Τωρα για άλλους αυτή μπορει να ειναι στο καθιστικό ή σε δωμάτιο. Σημασία έχει πόσο κομμάτι του οπτικου πεδίου καταλαμβάνει ένα μόνιτορ. Για το οποίο υπάρχει φυσικά μια χρυσή τομή και εξαρτάται και από την απόσταση από το monitor. Τι να την κάνεις την 55ρα τηλεόραση από τα 3 μέτρα π.χ.; Επίσης, τεράστιο κομμάτι του immersion είναι και ο ήχος. Άλλο να έχεις ηχεία κοντά και γύρω από το PC ή κάποια high-end ακουστικά και άλλο να ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης σε σαλόνια που κατά κανόνα δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγω στο δωματιο μου εχω μια 65αρα με μια jbl 9.1 ηχομπαρα και ειμαι στα 2.5 μετρα μακρια. Οποτε γουσταρω συνδεω το pc και εχω surround ηχο και ολα ειναι ωραια. Ακριβως διπλα απο την 65αρα εχω μια 48αρα οπου αυτη ειναι το κυριως μονιτορ μου,εχω συνδεσει εκει ενα συστημα 2.1 klipsch με 10ιντσο sub woofer. Απο αυτην καθομαι 1.2 μετρα μακρια χωρις κανενα προβλημα,δεν κουραζονται τα ματια μου δλδ. Θελω να καταληξω οτι δεν μπορουμε μονο με την κονσολα να συνδιασουμε τετοια συστηματα,μαλιστα με το pc εχεις ακομα καλυτερη εμπειρια. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από optimus prime Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως για gaming προτιμώ 27άρα οθόνη στο δωμάτιο μου από 65άρα oled στο σαλόνι.. Αλλά όπως είπε και ο Snoob.. κολοκυθόπιτα Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από jmirko15 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, jmirko15 said: Εγώ πάντως για gaming προτιμώ 27άρα οθόνη στο δωμάτιο μου από 65άρα oled στο σαλόνι.. Αλλά όπως είπε και ο Snoob.. κολοκυθόπιτα Ο σνουμπ μοιραζεται το σπιτι με αλλους και λογικο ειναι καλυτερα εκει που εχεις την ησυχια σου,αμα εισαι σολιστ στο σπιτι σου το Immersion της Oled 65ρας δεν εχει αντιπαλο,ειτε καρφωσεις πισι ειτε κοσνολα,εχω παραδιπλα σε γραφειο ενα 34ρι ultrawide και σχεδον δε βλεπεται! 😅 Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Anastazio 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Γενικά το LED μονιτορακι δεν φτουράει μπροστά σε OLED ακόμα κι αν το έχεις με 4090 και την OLED με κονσόλα. Είναι τεράστια η διαφορά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε Επίσης, τεράστιο κομμάτι του immersion είναι και ο ήχος. Άλλο να έχεις ηχεία κοντά και γύρω από το PC ή κάποια high-end ακουστικά και άλλο να ακούς από τα ηχεία της τηλεόρασης σε σαλόνια που κατά κανόνα δεν κάνουν για αυτή τη δουλειά. Τερατιον κομμάτι του immersion ειναι ο ήχος, μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια . Τι immersion στον ήχο εχεις όταν παίζεις πχ Fifa,Forza,Crash bandicoot,Rayman,GTA,Hearthstone κλπ?? Οπως και να έχει το όλο θέμα ξεκίνησε για άλλη μια φορά από την τάχα μου ανωτερότητα του PC γενικά και αόριστα που ποτέ δεν υπήρχε, ειδικά παλιότερα που υστερούσε σε πόσες κυκλοφορίες(και πολύ περισσότερα unoptimized παιχνιδια) σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Σε κάποιους τομείς ειναι όντως ανώτερο το PC οπως και παλιότερα, αλλά μέχρι εκεί. Και πλέον που σε θέμα hardware σήκωσαν κεφάλι οι εταιρειες σε PC hardware, οπως και που βλέπουμε πλέον για πρώτη φορά παιχνιδια με αρχική τιμη 80ευρώ και στο PC, σκούρα τα πράγματα. Εξου και γιατι υπάρχει τεράστια γκρίνια/παράπονα, και αναφέρονται κάθε 3 και λίγο οι κονσολες, παρόλο που έφυγε το mining απο την μέση. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2022 από Fulgore 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις