Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσωπικά δύο μεγάλες αλλαγές θέλω να δω από τη rockstar:

- Να συνδυάσει καλύτερα το open world με την ιστορία. Δεν γίνεται στον ανοιχτό κόσμο να σκοτώνεις χιλιάδες, να σε κυνηγάει ολόκληρος ο στρατός να σε σκοτώσει και αυτό να μην έχει κανένα αντίκρισμα στην ιστορία. Χαρακτηριστικό παράδειγμα στο read dead με τον Άρθουρ. Καλή εφαρμογή ήταν με τον Trevor.

- Περισσότερες επιλογές και ελευθερία στις πίστες. Όλες οι πίστες έχουν τρομερά production values, αλλά μεγάλο περιορισμό στο πως θα εκτελέσεις τις εντολές. Ακόμα και η Ubisoft ειδικά με το watch dogs το έχει λύσει αυτό το θέμα, έστω και υποτυπωδώς (θες stealth ή γιούρια;). Δεν λέω να γίνει immersive sim, απλώς λίγο μεγαλύτερη ελευθερία.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το leak είναι από το 2019 (το βρήκαν από το windows build, ενώ η gpu είναι μια 1080) και προέρχεται από slack data breach

Επιπλέον φαίνεται ότι είναι πολύ pre alpha αφού έχει πολλά reused textures από gta 5 και rdr2

Επεξ/σία από G750

Εμένα πάντως μου φαίνεται να είναι ένα heavy modded GTA V. Δεν νομίζω να είναι πραγματικό. Και επίσης, αν ήταν πραγματικό θα είχε κατέβει ήδη το βίντεο. Μην πέσετε να με φάτε, αυτή είναι η γνώμη μου.

13 ώρες πριν, hexenlord είπε

Βγαίνει στις 27 στο game pass to Prodeus και τον εχω κανει λαστιχο. Το περιμενω πως και πως. 

Prodeus, Project Warlock 2, Cultic, Selaco, Gloomwood, Graven εχουν ηδη μπει στην wishlist μου εδω και καιρο. Nα δω ομως ποτε θα τα παιξω, ακομη δεν εχω τελειωσει τα παιχνιδια που ειχα αγορασει με το Βοοmer Shooter bundle του HumbleBundle. 😁

oλα τα παιχνιδια και τα demo τους απο την παρουσιαση, μπορειτε να τα βρειτε εδω:

https://store.steampowered.com/sale/realmsdeep2022

μερικα παιχνιδια που ξεχωρισα:

Spoiler

Bombshel sequel στα προτυπα του DNF2001. Aκομη και το τρειλερ ειναι γυρισμενο οπως το DNF τρειλερ της Ε3 2001. εχει στο τελος και ενα surprise cameo ενος πρωταγωνιστη απο αλλο cult boomer shooter. μου αρεσει αυτο το νοσταλγικο fan service που κανουν.

remaster του πρωτοτυπου ROTT απο την Νightdive

μου θυμισε το Flashback

horror game

υβριδικο 8bit/live action horror adventure. φαινεται πολυ ενδιαφερον.

ενα ακομη horror game. μου θυμισε το Silent Hill.

nsfw 😛

ο Romero παρουσιαζει το big box της collector του Project Warlock 2. To θελω but no money. 😪

• Like 2

4 ώρες πριν, maniacos93 είπε

Εμένα πάντως μου φαίνεται να είναι ένα heavy modded GTA V. Δεν νομίζω να είναι πραγματικό. Και επίσης, αν ήταν πραγματικό θα είχε κατέβει ήδη το βίντεο. Μην πέσετε να με φάτε, αυτή είναι η γνώμη μου.

Αληθινό είναι, ξεκίνησαν και τα DMCA.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Marvel’s Spider-Man Remastered Mod brings back the original PS4 Peter Parker face 

Όντως γιατί τον άλλαξαν; λόγω της δημοτικότητας του νέου Spiderman ηθοποιού των ταινιών; 

Γιατί μοιάζει πολύ στον Holland κιόλας ο άλλος.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1

1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

Όντως γιατί τον άλλαξαν; λόγω της δημοτικότητας του νέου Spiderman ηθοποιού των ταινιών; 

Γιατί μοιάζει πολύ στον Holland κιόλας ο άλλος.

Απάντησες μονος σου. ;) Προτιμάω τα original μούτρα.

• Like 2

11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Αληθινό είναι, ξεκίνησαν και τα DMCA.

Αυτό βλέπω σήμερα το πρωί που άνοιξα να διαβάσω. Άρχισαν να κατεβάζουν τα βίντεο. Ε ρε γλέντια.

Μολις έκανα claim το free trial της ubisoft που είναι μέχρι τις 10/10, αλλά με χρέωσε 1€.

Αμμ τι φάση; 😂 Είναι free τελικά ή όχι; Το είχε ως σήμανση ότι θα ελέγξει την κάρτα μου αν όντως είναι valid αλλά δεν περίμενα να τα πάρει. Έχει κάνει κάποιος άλλος αυτές τις μέρες και να του συνέβη;

Καλά 1€ ευρώ είναι για 20 μέρες δωρέαν gaming, δεν τρέχει τίποτα. Απλώς από περιέργεια για το πως δουλεύουν τα free trials. 🤷‍♂️

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πονας Rockstar? good.

μερικα ακομη παιχιδια απο την παρουσιαση της Realms Deep:

Spoiler

roguelike fps με online coop και αρχαιοελληνικο setting.  εμεις ποτε θα αρχισουμε να φτιαχνουμε τα δικα μας παιχνιδια; ποτε;

και το full demo του:

Quake Arena/Live κλωνος με δικο του ομως single player campaign και μερικες ωραιες καινοτομιες. Το multiplayer του ειναι F2P, οποτε μπορειτε να το δοκιμασετε και τωρα. Απο το LAN που ειδα εχτες να παιζουν, το παιχνιδι φαινεται να ειναι οτι επρεπε να ηταν το Quake Champions εξαρχης.

DLC του εξαιρετικοτατου Αmid Evil. το θελω τωρα. μαζι με τα Hexen 2 like γαντια.

το Hotline Miami ως fps με πρωταγωνιστη τον Frank Zappa

o πνευματικος διαδοχος του Command and Conquer απο πρωην υπαλληλους της Westwood. Eλπιζω να βγει καλο και να τα παει καλα.

rail shooter στα χναρια του House of the Dead. ελπιζω να δουμε καποτε επιστροφη αυτου του ξεχασμενου ειδους. πιστευω το VR ειναι η τελεια πλατφορμα για αυτα τα κλασικα παιχνιδια. το θεμα ειναι ποτε θα γινει mainstream to VR.

fps με φοβερη neon cyberpunk αισθητικη και γιαπωνεζικο setting.

και νεα τρειλερς απο δυο παιχιδια στα οποια ειχα αναφερθει και στη περσινη Realms Deep. τα περιμενω με ανυπομονησια.

το Blood εμπνευσμενο

και το Dino Crisis εμπνευσμενο

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε

@KilliK Ποιο είναι το αρχαιοελληνικό game; Δεν φαίνεται να το έβαλες.

Το gta6  θα λέει 😝

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Στις 18/9/2022 στις 5:58 ΜΜ, G750 είπε

Το leak είναι από το 2019 (το βρήκαν από το windows build, ενώ η gpu είναι μια 1080) και προέρχεται από slack data breach

Επιπλέον φαίνεται ότι είναι πολύ pre alpha αφού έχει πολλά reused textures από gta 5 και rdr2

Στα περισσότερα σημεία που είδα, πάνω δεξιά έγραφε "RTX 2080 Super" για την κάρτα γραφικών, αλλά build δεν πρόσεξα. 

Αυτό που περιμένω πως και πώς είναι να δω σε ποιες κονσόλες θα ναι διαθέσιμο μιας και σ'ένα σημείο έκαναν debug σε build του PS4. :P 

Προσωπικά, ξέρω ότι είναι early alpha build και δεν θα κρίνω τα γραφικά, εννοείται αυτό, αλλά φοβάμαι μήπως και στην τελική του μορφή πάρει μια πιο "watch dogs" μορφή. Πολλοί λένε να μην ασχολούμαστε και δείχνουν εικόνες από την alpha build του GTA V , αλλά και στις αρχικές του εκδόσεις, το 5 ήταν πιο "σοβαρό" απλά του έλειπαν τα γραφικά και οι λεπτομερειες. 

Θα δείξει.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...