Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, stevenfins είπε Ελπίζω να μην παίζεις τον προδομένο Ali Baba και πρέπει να σκοτώσεις και τους 40 κλέφτες...
stevenfins Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 42 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ελπίζω να μην παίζεις τον προδομένο Ali Baba και πρέπει να σκοτώσεις και τους 40 κλέφτες... Χαλαρά όμως...το πιο κλασικό σενάριο της ubi τα τελευταία χρόνια σε όλα τα παιχνίδια στην υπέρτατη μορφή. Σκότωσε τους 40 αρχηγούς κακούς που τυγχάνει να είναι διασκορπισμένοι στο χάρτη και έχει ο καθένας από ένα στρατόπεδο που πρέπει να μπεις..
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Gaming for everyone, everywhere: our view on the Activision Blizzard acquisition Επιβεβαίωση Spencer ότι τα Call of Duty, Diablo και Overwatch έρχονται στο Gamepass. 3
stevenfins Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, stevenfins είπε Επίσημο 1
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Gaming for everyone, everywhere: our view on the Activision Blizzard acquisition Επιβεβαίωση Spencer ότι τα Call of Duty, Diablo και Overwatch έρχονται στο Gamepass. μισο. θα μπορουμε να παιζουμε WOW μεσω GP πλεον; το Diablo Resurrection θαναι και αυτο στο GP?
hexenlord Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 εχουμε Realms Deep 2022, 16 Σεπτεμβρη. @KilliK, ετοιμασου για shooting nostalgia.
phanispal Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 21 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το Blade of Darkness ποτε θα γίνει remake εγώ θέλω να ξέρω! 😈 Δε νομίζω ότι γίνεται να πιάσουν ούτε στο ελάχιστο αυτή την ατμόσφαιρα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, phanispal είπε Δε νομίζω ότι γίνεται να πιάσουν ούτε στο ελάχιστο αυτή την ατμόσφαιρα.
seithan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 9 hours ago, KilliK said: μισο. θα μπορουμε να παιζουμε WOW μεσω GP πλεον; το Diablo Resurrection θαναι και αυτο στο GP? Φαντάζομαι μέσω GP δεν θα πληρώνεις τα expansions, αλλά -εννοείται- την συνδρομή. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. 2
jmirko15 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, seithan είπε Φαντάζομαι μέσω GP δεν θα πληρώνεις τα expansions, αλλά -εννοείται- την συνδρομή. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Μόνο έτσι θα πλήρωνα "full" price
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Και 'γω πιστεύω η συνδρομή δεν θα κοπεί, απλά το γκέιμ + τα expansions θα είναι στο GP.
xtrmsnpr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2022 Sons of the Forest delayed again, now launching in February next year
KouMasGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2022 Συζητάμε με τον Βασίλη Καραβασίλη για την εμπειρία της ελληνικής αποστολής στην GAMESCOM 2022! 1
petran79 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2022 ειχα αγορασει πριν καποια χρονια το Qwak και ειπα να το ξαναδοκιμασω.Ο δημιουργος του το ειχε βγαλει και σε κινητα apple αλλα και για Windows-Mac. Πολυ καλο παιχνιδι τυπου arcade puzzle-platform . Δυστηχως βλεπω πως τωρα δεν μπορεις να το αγορασεις. Μπορουσε να ειναι πιο γνωστο αν εβγαινε σε περισσοτερες κονσολες. Ειναι σχεδον 33 χρονων παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις