7nisiotis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Κυκλοφορία το φθινόπωρο, ο τίτλος που θα κλείσει την 1η σεζόν της ανθολογίας παιχνιδιών τρόμου ' The Dark Pictures '. Πρωταγωνίστρια του τίτλου θα είναι η Jessie Buckley (MEN, Chernobyl, Taboo) Με τα παρακάτω επεισόδια να ακολουθούν αργότερα. 4
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Αν και φαίνεται λίγο clunky το combat..Ίσως βγει καλό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, ilos είπε Αυτό που να περιμένεις 30-40 χρόνια ένα συγκεκριμένο franchise να βγεί ένα σύγχρονο game μετά τα nes/snes και τα arcades και να δίνουν τελικά τα δικαιώματα σε third world software houses... Έχεις δει το Terminator: Resistance;
NIKOS25271 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Είμαι 51 ετών, λέτε να προλάβω Elder Scrolls vi πριν τη σύνταξη? 😋
petran79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, panagiotis54 είπε man robocop....μακαρυ να ειναι καλο....πολυ αμφιβαλλω αλλα μακαρυ να ειναι λιγο καλο Αν ακολουθήσει το σενάριο της πρώτης ταινίας, που δεν το βλέπω, υπάρχει ελπίδα. Αν το κάνουν όπως το reboot, βγάλε κρέμα για μωρά που θα έκανε και ο Ρομποκοπ
jmirko15 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, NIKOS25271 είπε Είμαι 51 ετών, λέτε να προλάβω Elder Scrolls vi πριν τη σύνταξη? 😋 Καλύτερα μετά στη σύνταξη για να έχεις όσο χρόνο θέλεις 1
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχεις δει το Terminator: Resistance; Παιχνιδάρα! Πρόσφατα τερμάτισα και το DLC "Anihillation Line". Ότι και να πω είναι λίγο. Πιστό στο franchise 100%. Πλέον είναι canon και η σειρά της ιστορίας πάει έτσι: Terminator: Resistance Terminator Terminator 2: Judgement day Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από _Theo_
ilos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχεις δει το Terminator: Resistance; Όχι, χάνω τίποτα?😁
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, ilos είπε Όχι, χάνω τίποτα?😁 Well, βάλε και δες λίγο στο Youtube. Το έχω παίξει, το έχω τερματίσει, είναι solid. Θα μπορούσε να είναι ένα απλό cash-grab αλλά δεν είναι. Σίγουρα δεν είναι ΑΑΑ και φαίνεται, αλλά δεν είναι μάπα. 9 λεπτά πριν, _Theo_ είπε Παιχνιδάρα! Πρόσφατα τερμάτισα και το DLC "Anihillation Line". Θα το παίξω κι εγώ σε κάποια φάση. Δεν είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε βγει DLC.
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Θα το παίξω κι εγώ σε κάποια φάση. Δεν είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε βγει DLC. Ναι και είναι αρκετά καλό. Πολεμάς και T-600.😎 1
petran79 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Παιχνιδάρα! Πρόσφατα τερμάτισα και το DLC "Anihillation Line". Ότι και να πω είναι λίγο. Πιστό στο franchise 100%. Πλέον είναι canon και η σειρά της ιστορίας πάει έτσι: Terminator: Resistance Terminator Terminator 2: Judgement day εγω ακομα εχω μεινει στο Terminator Future Shock...
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Α ρε τσουτσέκια.. NBA 2K23 PC will be once again based on the old-gen console version 1
maniacos93 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Α ρε τσουτσέκια.. NBA 2K23 PC will be once again based on the old-gen console version Το PC είναι ήδη μία gen μπροστά από τις κονσόλες. Όλα αυτά δικαιολογίες είναι επειδή πολύ απλά δεν ενδιαφέρονται για το PC κοινό. Παρεμπιπτόντως, τα ίδια γίνονται και με το FIFA. Πολύ απλά δεν αγοράζουμε. 1
_Theo_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Well, βάλε και δες λίγο στο Youtube. Το έχω παίξει, το έχω τερματίσει, είναι solid. Θα μπορούσε να είναι ένα απλό cash-grab αλλά δεν είναι. Σίγουρα δεν είναι ΑΑΑ και φαίνεται, αλλά δεν είναι μάπα. Θα το παίξω κι εγώ σε κάποια φάση. Δεν είχε πάρει το μάτι μου ότι είχε βγει DLC. Έρχεται κι άλλο, ελπίζω εξίσου ποιοτικό: Terminator is getting an open-world survival game with an original story | GamesRadar+
panagiotis54 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, NIKOS25271 είπε Είμαι 51 ετών, λέτε να προλάβω Elder Scrolls vi πριν τη σύνταξη? 😋 δεν το ηξερα καν το terminator θα το κοιταξω Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2022 από panagiotis54
Προτεινόμενες αναρτήσεις