_Theo_ Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 6 ώρες πριν, G.TH. είπε ΟΛΙΖΑΝΤΕΜΠΕ Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 9:19 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Ubisoft is cutting off online gameplay for 15 games, players will no longer have access to purchased DLC Anno 2070 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed 3 Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Liberation HD Assassin's Creed Revelations Driver San Francisco Far Cry 3 Ghost Recon Future Soldier Prince of Persia: The Forgotten Sands Rayman Legends Silent Hunter 5 Space Junkies Splinter Cell: Blacklist ZombiU Well shiiiiiiiiit.🤣 Χμ για να δω πόσα u πέη games έχω αγοράσει μετά το farcry 3, που επί μια βδομάδα μετά το launch μου είχε βγάλει τα συκώτια και έκανε desync με τους servers με αποτέλεσμα να με πετάει ή μην έχω markers στο map κλπ. Spoiler http://gavanasbakery.gr/244-thickbox_default/κουλούρι-θεσσαλονίκησ.jpg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Τι το σπουδαίο έχει αυτό το γκέιμ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 41 minutes ago, Psycho_Warhead said: Τι το σπουδαίο έχει αυτό το γκέιμ ; Αν δεν έχεις παιδί από 5 έως 10 χρονών δεν μπορείς να καταλάβεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Malthador είπε Αν δεν έχεις παιδί από 5 έως 10 χρονών δεν μπορείς να καταλάβεις. Καλώς ή κακώς αυτό πλέον είναι το πιο σύνηθες εδω μέσα... Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησε το forum ο μ.ο. ηλικίας των μελών πρέπει να ήταν τα είκοσι κάτι.Τώρα...👴 ΥΓ)Τα πιο δημοφιλή topics σήμερα είναι αυτά των προσφορών, για ευνόητους λόγους. Σε λίγα χρόνια θα είναι αυτά που θα αφορούν συνταξιοδοτήσεις 😂 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
seithan Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, chrisde said: Καλώς ή κακώς αυτό πλέον είναι το πιο σύνηθες εδω μέσα... Θυμάμαι όταν πρωτοξεκίνησε το forum ο μ.ο. ηλικίας των μελών πρέπει να ήταν τα είκοσι κάτι.Τώρα...👴 Ψυχικά, σταθερά 16 😂😅 Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από seithan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τι το σπουδαίο έχει αυτό το γκέιμ ; Δεν έχει gameplay, δεν έχει story, δεν έχει μουσική, δεν έχει βαθιά νοήματα, κ.τ.λ. Αλλά δεν τα χρειάζεται όλα αυτά. Είναι απλώς fun & chill. Η αλήθεια είναι ότι από τότε που έγινε free το έβαλα και εγώ στο PC και παίζω μέσα στην ημέρα 2-3 games για χαλάρωμα. Δεν ζητάω τίποτα παραπάνω από το συγκεκριμένο game, απλώς το θέλω για να ξελαμπικάρω από την δουλειά ή για διαλείμματα από άλλα, πιο ''σοβαρά'' games. Και η αλήθεια είναι το καταφέρνει αυτό στο 100%. Και φαντάσου παίζω και μόνος. Με παρέα εννοείται θα είναι ακόμη καλύτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Take Two attempts to take down the VR Mods for Red Dead Redemption 2, GTA 5 & Mafia Ρε την Take Jew. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Στις 5/7/2022 στις 6:43 ΜΜ, firepc είπε 2Κ23 και ποιος αλλος θα μπορουσε να ειναι στο εξωφυλλο με αυτον τον αριθμο? *μη μου πειτε λεμπρον 🤪 Έπρεπε να γίνει και έγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το πειρατικό που θα πετάξει στη θάλασσα το Sea of Thieves ☠️ Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2022 από firepc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 37 λεπτά πριν, firepc είπε Το πειρατικό που θα πετάξει στη θάλασσα το Sea of Thieves ☠️ Δύσκολο το κόβω. 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε To Terminator: Resistance ήταν συμπαθητικό. Όχι κάτι τρομερό, αλλά όχι και μπούρδα, οπότε αναμένω συντηρητικά και το Robocop. Και μετά μπορούν να κάνουν Robocop vs the Terminator, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, firepc είπε Το πειρατικό που θα πετάξει στη θάλασσα το Sea of Thieves ☠️ πολυ hardcore το ειδα Συνηθως αυτα τα παιχνιδια στοχευουν τους καζουαλαδες Νομιζω δυσκολα θα κρατησει κοινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2022 1 λεπτό πριν, firepc είπε πολυ hardcore το ειδα Συνηθως αυτα τα παιχνιδια στοχευουν τους καζουαλαδες Δεν βλέπεις το after-show που παίζουν τώρα; Classic Ubisoft UI με ένα σωρό πράγματα στην οθόνη. Δεν μου φέρνει σε hardcore, ούτε με εντυπωσιάζει μέχρι στιγμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις