firepc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 15 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε και τι θα δειξουν αυτου? btw, το W4 ανακοινωθηκε επισημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ναι έχουν ανακοινώσει επίσημα το επόμενο Witcher απλά δεν έχουν επιβεβαιώσει αν θα λέγεται ''The Witcher 4''. Έφτιαξα και thread. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από Psycho_Warhead 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ubisoft is cutting off online gameplay for 15 games, players will no longer have access to purchased DLC Anno 2070 Assassin's Creed 2 Assassin's Creed 3 Assassin's Creed Brotherhood Assassin's Creed Liberation HD Assassin's Creed Revelations Driver San Francisco Far Cry 3 Ghost Recon Future Soldier Prince of Persia: The Forgotten Sands Rayman Legends Silent Hunter 5 Space Junkies Splinter Cell: Blacklist ZombiU Πολυ ωραιο το να μην εχεις προσβαση σε πληρωμενο περιεχομενο απο μια εταιρεια τετοιου βεληνεκους... Απαραδεκτοι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Αλήθεια, ποιος παίζει online σε αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 17 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε Αλήθεια, ποιος παίζει online σε αυτά; Στα DLC αναφερθηκα εγω, το online mp λογικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 4 ώρες πριν, firepc είπε και τι θα δειξουν αυτου? btw, το W4 ανακοινωθηκε επισημα? 4 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι έχουν ανακοινώσει επίσημα το επόμενο Witcher απλά δεν έχουν επιβεβαιώσει αν θα λέγεται ''The Witcher 4''. Έφτιαξα και thread. Εδώ το thread απο τη μέρα που ανακοινώθηκε το παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2Κ23 και ποιος αλλος θα μπορουσε να ειναι στο εξωφυλλο με αυτον τον αριθμο? *μη μου πειτε λεμπρον 🤪 Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2022 από firepc 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dalan2007 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 49 λεπτά πριν, firepc είπε *μη μου πειτε λεμπρον 🤪 Σε αγάπησα μόνο από αυτό το σχόλιο 😂😂 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexaras1991 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 7 ώρες πριν, kostiger είπε Στα DLC αναφερθηκα εγω, το online mp λογικο.. Μάλλον εννοεί ότι δεν μπορείς πια να αγοράζεις DLCs ξεχωριστά και μόνο από complete editions που έχουν όλα τα DLCs μέσα έτσι κι αλλιώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Η απόλυτα "επιτυχημένη" κυκλοφορία της remastered τριλογίας οδήγησε στην ακύρωση των σχεδίων για remastered εκδόσεις των RDR1 και GTAIV, τουλάχιστον μέχρι την κυκλοφορία του GTA6. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 3 ώρες πριν, firepc είπε 2Κ23 και ποιος αλλος θα μπορουσε να ειναι στο εξωφυλλο με αυτον τον αριθμο? *μη μου πειτε λεμπρον 🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Κανενα χόκεϋ επι παγου να βαλουν οπως παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, firepc είπε 2Κ23 και ποιος αλλος θα μπορουσε να ειναι στο εξωφυλλο με αυτον τον αριθμο? *μη μου πειτε λεμπρον 🤪 Και για μένα όπως και τους περισσότερους μου στην ηλικία μου ο Black Jesus είναι ο GOAT, αλλά damn δεν είχαν ξαναβγάλει το επικό 2k11 που έπαιζες με τους bulls (back when this was the sh1t and not a milking whales simulator) τα περισσότερα signature παιχνίδια στην καριέρα του? Το θυμάμαι χαρακτηριστικά είχαν πετύχει το feeling των 90s με τους ίδιους announcers κλπ, μέχρι και την χαρακτηριστική intro μουσική των Bulls είχαν και σου σηκωνόταν η τρίχα κάγκελο. Κρίμα που είμασταν σπόροι τότε και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα ήταν εμπειρία ζωής (και πιασοκολιά 😁) να πας σε ένα Bulls game τότε. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2022 από ilos 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 19 ώρες πριν, firepc είπε 2Κ23 και ποιος αλλος θα μπορουσε να ειναι στο εξωφυλλο με αυτον τον αριθμο? *μη μου πειτε λεμπρον 🤪 ΟΛΙΖΑΝΤΕΜΠΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firepc Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Εκτος 2022 και το Forspoken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις