{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Ε τότε δεν θα αλλάξει τίποτα. Τι περίεργο...δεν αξίζουν φράγκο λέμε, αλλα άμα κόσμος, μην χαρακτηρίσω, τους ταΐζει εκατομμύρια με την mobile p2w mtx παπάρια που βγάλανε, ε τότε λογικό που δεν give a fuck. Ελεεινή εταιρία, ντροπή και αίσχος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MariaLog Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2022 εχετε να προτεινετε καποιο δωρεαν real time strategy εκτος απο τα κλασικα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Για ριξτε μια βοηθεια τελικα τι παιζει με death stranding DC για οσους εχουμε την κανονικη? Μου το βγαζει στα 6.99 το upgrade ενω δεν εχω install την βασικη εκδοση. Αν αγορασω το upgrade χωρις να εχω installed το παιχνιδι θα υπαρξει προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 16 λεπτά πριν, Arkin είπε Για ριξτε μια βοηθεια τελικα τι παιζει με death stranding DC για οσους εχουμε την κανονικη? Μου το βγαζει στα 6.99 το upgrade ενω δεν εχω install την βασικη εκδοση. Αν αγορασω το upgrade χωρις να εχω installed το παιχνιδι θα υπαρξει προβλημα? Χρειάζεται το βασικό παιχνίδι κανονικότατα. Αγόρασε την Directors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 13 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Χρειάζεται το βασικό παιχνίδι κανονικότατα. Αγόρασε την Directors Το εχω βρε το βασικο εδω και μηνες και τωρα θα παρω μονο το upgrade απλα δεν ξερω αν πρεπει να το εχω εγκατεστημενο πρωτου το αγορασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brandtobrand Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Το εχω βρε το βασικο εδω και μηνες και τωρα θα παρω μονο το upgrade απλα δεν ξερω αν πρεπει να το εχω εγκατεστημενο πρωτου το αγορασω. Όχι, για να αγοράσεις το upgrade αρκεί το γεγονός ότι έχεις τη βασική έκδοση. Δεν χρειάζεται να το έχει εγκαταστήσει προηγουμένως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Το εχω βρε το βασικο εδω και μηνες και τωρα θα παρω μονο το upgrade απλα δεν ξερω αν πρεπει να το εχω εγκατεστημενο πρωτου το αγορασω. Κομπλε μαλλον μου την προσθεσε κανονικα στη συλλογη μαζι και με την απλη. Μόλις τώρα, Brandtobrand είπε Όχι, για να αγοράσεις το upgrade αρκεί το γεγονός ότι έχεις τη βασική έκδοση. Δεν χρειάζεται να το έχει εγκαταστήσει προηγουμένως. Το διαπιστωσα μολις αψογα λεω τωρα να κανω install για να παρω απλα την DC παλουκι γιατι μετα ξανα unistall μεχρι να το πιασω. Οποτε οποιος εχει τη βασικη μονο με το upgrade του δινει κανονικα την DC χωρις να θελει να το εχει εγκατεστημενο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Πολύ δυνατό story το παιχνίδι, στο gameplay χωλαίνει βέβαια..Άντε να δούμε τι διορθώσεις θα κάνει στο sequel. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πολύ δυνατό story το παιχνίδι, στο gameplay χωλαίνει βέβαια..Άντε να δούμε τι διορθώσεις θα κάνει στο sequel. Θα το πιασω μετα το RDR 2. Προτεινεις ελληνικη μεταγλωττιση η υποτιτλους? Απο ενα trailer που ειδα στα ελληνικα μου αρεσε αυτο που ακουσα. Πολυ πολυ ανωτερη ποιοτικα μεταγλωττιση απο εκεινο το εκτρωμα του Ascension που ειχα παιξει πριν πολλα χρονια στο PS3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, Arkin είπε Θα το πιασω μετα το RDR 2. Προτεινεις ελληνικη μεταγλωττιση η υποτιτλους? Απο ενα trailer που ειδα στα ελληνικα μου αρεσε αυτο που ακουσα. Πολυ πολυ ανωτερη ποιοτικα μεταγλωττιση απο εκεινο το εκτρωμα του Ascension που ειχα παιξει πριν πολλα χρονια στο PS3. Αγγλικά ρε 'συ, να ακούς τον ηθοποιό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Αγγλικά ρε 'συ, να ακούς τον ηθοποιό. Ετσι το σκεφτηκα αγαπαμε Norman Reedus οπως και Mads Mikkelsen απο τους βασικους που ξερω οποτε θα το παιξω με υποτιτλους. Το εχω φτιαξει στο μυαλο μου για τρομερη εμπειρια μιας και ο Kojima σε αυτο ειναι μανουλα τωρα απο gameplay εφοσον εχει την ατμοσφαιρα που φανταζομαι δεν με πειραζει καθολου. Δεν γνωριζω τιποτα απολυτως για την ιστορια οποτε τα παντα θα ειναι πρωτογνωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Arkin είπε Θα το πιασω μετα το RDR 2. Προτεινεις ελληνικη μεταγλωττιση η υποτιτλους? Απο ενα trailer που ειδα στα ελληνικα μου αρεσε αυτο που ακουσα. Πολυ πολυ ανωτερη ποιοτικα μεταγλωττιση απο εκεινο το εκτρωμα του Ascension που ειχα παιξει πριν πολλα χρονια στο PS3. Αγγλικα με ελληνικα μενου επαιζα εγω. Εχει τρομερο καστ για να αλλαξεις τη γλωσσα (δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω τη Lea Seydoux με μεταγλωττιση🤩). Αναρωτιεμαι αν εχει συντηρηθει το οδικο δικτυο που ειχα σταξει ωρες για να φτιαξω Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2022 από kti23 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, kti23 είπε Αγγλικα με ελληνικα μενου επαιζα εγω. Εχει τρομερο καστ για να αλλαξεις τη γλωσσα (δεν υπηρχε περιπτωση να βαλω τη Lea Seydoux με μεταγλωττιση🤩). Αναρωτιεμαι αν εχει συντηρηθει το οδικο δικτυο που ειχα σταξει ωρες για να φτιαξω Λογικα πρεπει να ειναι ακριβως ο ιδιος κοσμος βασικη εκδοση με DC οποτε θα υπαρχουν οι δρομοι που εχεις φτιαξει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι στην DC βλεπω δινουν καποια εργαλεια παραπανω για build ισως να υπαρχει διαφοροποιηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kti23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 28 λεπτά πριν, Arkin είπε Λογικα πρεπει να ειναι ακριβως ο ιδιος κοσμος βασικη εκδοση με DC οποτε θα υπαρχουν οι δρομοι που εχεις φτιαξει αλλα δεν ειμαι σιγουρος γιατι στην DC βλεπω δινουν καποια εργαλεια παραπανω για build ισως να υπαρχει διαφοροποιηση? Μπορει. Νομιζω βεβαια οτι απλα χρειαζεται να δινουν πορους οι παικτες για να γινεται η συντηρηση. Παντως μετα τον τερματισμο ειχα φαει πολλες ωρες σε εξερευνηση - farming και χτισιμο δρομων στα πιο δυσπροσιτα σημεια. Δεν ηταν λιγες οι φορες που εφευγε το φορτηγακι σουζα σε γκρεμο και γυρναγα με τα ποδια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, Arkin είπε Για ριξτε μια βοηθεια τελικα τι παιζει με death stranding DC για οσους εχουμε την κανονικη? Μου το βγαζει στα 6.99 το upgrade ενω δεν εχω install την βασικη εκδοση. Αν αγορασω το upgrade χωρις να εχω installed το παιχνιδι θα υπαρξει προβλημα? Μπορείς να το αγοράσεις χωρίς να έχεις εγκαταστήσει την βασική έκδοση, ΑΛΛΑ: Για να περάσεις στο director's cut ότι είχες κάνει στην βασική, πρέπει να έχεις εγκαταστήσει το βασικό παιχνίδι και ναα κάνεις το save upload. Παράλληλα πρέπει να έχεις εγκαταστήσει και το director's cut και αφού βρίσκονται και τα 2 μέσα στον δίσκο σου και αφού έχεις κάνει το upload πριν, ανοίγεις το DC edition και κατεβάζεις το save και έτοιμος! Μπορείς να κάνεις uninstall την απλή έκδοση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις