bad_freddy Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 9 ώρες πριν, Despotas είπε Πλέον πρόσθεσαν την επιλογή να επιστρέψεις στη προηγούμενη έκδοση μετά το σχετικό κράξιμο που έπεσε. https://store.steampowered.com/news/app/883710/view/3344500154867780165 https://www.eurogamer.net/capcom-reactivates-previous-versions-of-resident-evil-pc-games-after-overwhelming-community-response Να ρωτήσω σχετικά με το θέμα αυτό, μου έχει εμφανίσει τα update των RE στα downloads του steam αλλά ΔΕΝ τα έχω κάνει. Ακολούθησα τις οδηγίες και μπήκα στο beta channel για να παραμείνω στην παλιά έκδοση (άλλαξε και το ονομά στο library) αλλά το 50+ gb update για το RE7 + άλλα 22 για το RE 2 έξακολουθεί να τα ζητάει. Τα κάνω? Είναι λογικό να προχωρήσω το update αφού έχω ήδη την παλιά έκδοση εγκατεστημένη? Δεν εχω ασχοληθεί ξανά με beta channel στο steam και δεν εχω ιδέα πως δουλεύει.
Despotas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Εφόσον μπορείς να παίξεις, απλά μην κάνεις τα update ποτέ και ας τα ζητάει.
7nisiotis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 @Arkin δες κι αυτό παίζει demo https://store.steampowered.com/app/1558830/RIPOUT 1
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 20 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε @Arkin δες κι αυτό παίζει demo https://store.steampowered.com/app/1558830/RIPOUT Ωραιος το εβαλα να κατεβαινει. Εχω πιασει αρκετα παιζω καποια ειναι πολυ αξιολογα σημερα ασχοληθηκα με 3 ηδη ισως παιξω και αυτο που εβαλες σημερα και να γραψω για το καθενα οπως χθες για τα αλλα.
bad_freddy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Despotas είπε Εφόσον μπορείς να παίξεις, απλά μην κάνεις τα update ποτέ και ας τα ζητάει. Οχι δεν μπορώ, το κουμπί "Play" έχει γίνει "Update", δεν εχω δοκιμάσει να το πατήσω να δω τι θα γίνει, ίσως κάνει verify και γλιτώσω 75gb κατέβασμα... Θα το κοιτάξω αργότερα και θα ενημερώσω. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από bad_freddy
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Το κλασικο Jak and Daxter εγινε unofficial native pc port με αψογη υποστηριξη. Ετοιμαζονται και τα 2/3 απο οτι λενε. Kατεβασμα εδω https://github.com/open-goal/jak-project 1
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Παμε 4 παιχνιδακια ακομα απο το steam fest. Το πρωτο ειναι το RIPOUT ενα horror shooter με εντονα στοιχεια dead space αν και πιο fast pace. Καθαρο sci-fi πολεμαμε μεταλλαγμενους και ειμαστε η τελευταια ελπιδα της ανθρωποτητας. Εξαιρετικη ατμοσφαιρα ηχος με ακουστικα τα χρειαστηκα σε σημεια εχουμε το διαστημοπλοιο μας και αναλαμβανουμε αποστολες. Ειναι κυριως για online coop αλλα εχει και single player εγω ασχοληθηκα με αυτο ειναι ομως καπως unfair μιας και αν πεθανεις δεν γινεται revive ενω στο coop σε κανει revive ο αλλος. Εχει προοπτικες να βγει κατι πολυ καλο. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Παμε στο δευτερο παιχνιδι που μου αρεσε πολυ ειναι το Anger Foot. Ενα fast pace παιχνιδι αναλαμβανουμε το ρολο ενος εξωγηινου και τα βαζουμε με γκανγκστερς. Devolver ο εκδοτης και φαινεται απο χιλιομετρα για το ατελειωτο fun gameplay που εχει. Πολυ ιδιαιτερα γραφικα τρεχει πολυ smooth περα απο καποια unoptimized σημεια και δειχνει υπεροχο και η μουσικη που παιζει βαραει δυνατα και σε πορωνει. Μπηκε wishlist. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Συνεχιζουμε με ενα γρηγορο ας πουμε διαστημικο ραλακι το FLASHOUT 3. Στη διαθεση μας εχουμε οπλα για εξοντωση των εχθρων ο χειρισμος δεν ειναι ευκολος τουλαχιστον στην αρχη και γινεται ενας χαμος. Το 2 δεν ηταν κατι αξιολογο το 3 φαινεται να κανει καποια πραγματα απο τον προκατοχο του και παλι ομως υπαρχουν καλυτερες επιλογες εκει εξω. Σιγουρα ειναι ενα πολυ ομορφο παιχνιδι ομως με ωραια μουσικη. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Τελευταιο για σημερα το Koa and the Five Pirates of Mara ενα παιχνιδι κυριως για μικρες ηλικιες με πολυ ομορφα γραφικα και κοσμο. Το 3D platforming δεν μην ειναι δυσκολο ειναι ενα παιχνιδι με πολλα χρωματα οτι πρεπει για τα μικρα παιδια. Δικες μου φωτογραφιες παρακατω Spoiler Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2022 από Arkin 5
spirit)earth)aflame Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 η ερώτηση είναι που βρίσκεις χρόνο για όλα αυτά (ζήλεια!..... και thanks που τα ποστάρεις όλα!) 2 1
Arkin Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, spirit)earth)aflame είπε η ερώτηση είναι που βρίσκεις χρόνο για όλα αυτά (ζήλεια!..... και thanks που τα ποστάρεις όλα!) Ειναι μικρα demos 10-20 λεπτων μεχρι τις 20 Ιουνιου θα ειναι διαθεσιμα στο steam και ψαχνω να βρω διαμαντακια για αργοτερα. Ευτυχως εχει βρεχει μονιμα 15 μερες εδω οποτε βρηκα ευτυχως χρονο να ασχοληθω ειχα να πιασω παιχνιδι πανω απο μηνα με τις δουλειες. Πραγματικα το χαιρομαι εχω ασχοληθει με αρκετα ελπιζω μεχρι τις 20 Ιουνιου να προλαβω μερικα ακομα υπαρχουν 1100 demo στο steam fest οποτε παιζει αρκετο ψαξιμο να βρω αυτα που αξιζουν. 3
GHOUL3037 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 20 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Χαιρομαι απιστευτα.το πρωτο εχει τοσο γαματο combat,ποσο πιο fun μπορει να γινει στο DD2?? Εχει τερματιστει μια φορα στο hard σε xbox360 παλια και τωρα ξαναπαιζω χαλαρα στο normal επειδη δεν χορτασα combat παλι με assassin... αυτο το hit stutter ειχε περιεργη αισθηση στην αρχη αλλα τελικα βοηθαει να νιωθεις το impact και του απλου attack.φανταστειτε ποσο satisfying ειναι τα skills Και πολυ γελιο τα pawns 🤣
Armoral Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Σύντομα στο Epic Game Store. Μπήκε Wishlist αν και πολύ φοβάμαι ότι ίσως να είναι επαναλαμβανόμενο. 1
ilos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, Armoral είπε Σύντομα στο Epic Game Store. Μπήκε Wishlist αν και πολύ φοβάμαι ότι ίσως να είναι επαναλαμβανόμενο. Roguelite FPS είναι, έχουν την τάση να είναι σχετικά μικρά σε διάρκεια και "επαναλαμβανόμενα". Το replayability σε αυτά βασίζεται στο να βρίσκεις/ξεκλειδώνεις νέα abilities και όπλα και συνδυασμούς ώστε την επόμενη φορά να είσαι πιο δυνατός και να προχωρήσεις ακόμα πιο πέρα κλπ. Συνήθως είναι και αρκετά θέμα τύχης τι run θα σου κάτσει κάθε φορά, υπάρχει περίπτωση να το τερματίσεις με τη πρώτη ή με 100 runs δηλαδή.😁 Ένα καλό παράδειγμα είναι το returnal που είναι third person και bullethell όμως. Αν δε σου άρεσε η φιλοσοφία πίσω από το game design του returnal, δε θα σου αρέσει μάλλον και στο witchfire.
Armoral Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, ilos είπε Roguelite FPS είναι, έχουν την τάση να είναι σχετικά μικρά σε διάρκεια και "επαναλαμβανόμενα". Το replayability σε αυτά βασίζεται στο να βρίσκεις/ξεκλειδώνεις νέα abilities και όπλα και συνδυασμούς ώστε την επόμενη φορά να είσαι πιο δυνατός και να προχωρήσεις ακόμα πιο πέρα κλπ. Συνήθως είναι και αρκετά θέμα τύχης τι run θα σου κάτσει κάθε φορά, υπάρχει περίπτωση να το τερματίσεις με τη πρώτη ή με 100 runs δηλαδή.😁 Ένα καλό παράδειγμα είναι το returnal που είναι third person και bullethell όμως. Αν δε σου άρεσε η φιλοσοφία πίσω από το game design του returnal, δε θα σου αρέσει μάλλον και στο witchfire. Δεν έχω παίξει Returnal αλλά από ότι διαβάζω είναι πολύ δυνατός τίτλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις