Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, p4n0s86 είπε Εκτός από ημερομηνία, έχουν πει ότι το remake θα βγει και για pc? Το remake του last of us δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, άρα και αυτό φήμη είναι λόγω της νέας σειράς. Αρα προφανώς και δεν έχει αναφερθει το παραμικρό για PC μεριά. 6 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Μπορείς να τα κάνεις ignore και να μην τα διαβάζεις περιμένοντας την επίσημη ανακοίνωση τον Ιούνιο ( παίζετε το αν θα πουν το οτιδήποτε γενικώς για νέες κυκλοφορίες ) Μα στο εδώ θέμα κατα κύριο λόγο ανεβαίνουν επίσημες ανακοινώσεις πάνω στις οποίες μπορούν με σιγουριά να σχολιάσουν και οι υπόλοιποι. Φήμες στις φήμες, ποιο ακριβώς το νόημα να αναφέρονται μιας και τις περισσότερες φορές πέφτουν έξω, ειδικά στις ημερομηνίες? Πόσο μάλλον αυτό τον καιρό που τα delays πάνε σύννεφο.... Ας ήταν επίσημη ανακοίνωση για κυκλοφορία αυτου στο PC,και θα έβλεπες και εσύ πόσο παραπάνω ενδιαφέρον θα υπήρχε γενικά(πιθανώς να αναφερόταν και στις ειδήσεις). Πέραν από τα παραπάνω παιχνίδια, εγώ ακόμα περιμένω πότε θα έρθει το Persona 5(παιχνίδι του 2017)σε PC μεριά, όπως και το metal gear solid 1/Silent Hill remakes(οχι του GoG)που και αυτά εδώ και πόσο καιρό τα αναφέρουν οι φημες. Επεξ/σία 19 Μαΐου 2022 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 This year's PC Gaming Show airs June 12 https://www.pcgamer.com/pc-gaming-show-date-time-2022/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Moderators Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Αυτό δεν θέλουμε από Star Trek παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
optimus prime Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Κλαφτα Χαραλαμπε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 PlayStation Network Launcher Could Be Coming To PC: Report 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Project Palianytsia is the next game from the creators of The Sinking City and the Sherlock Holmes series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 https://wccftech.com/hitman-3-pc-gets-ray-tracing-and-dlssfsr-support-on-may-24th/ Το καλυτερο ειναι οτι το patch θα εφαρμοστει σε ολη την τριλογια.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Θα γυαλίσει η καράφλα του A47. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Θα γυαλίσει η καράφλα του A47. Με ποσα ray bounces? 😍 Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από d4ydr33m3r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δωρεάν το borderlands 3 στο epic μάγκες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Ohhh yeah!! Norman Reedus seemingly confirms Death Stranding sequel in development 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Simon the Sorcerer – Origins announced, coming to PC in early 2023 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησα πριν λίγο καιρό να παίζω σποραδικά Team Fortress 2, μιας και πήρα καινούριο, πλην μέτριο, pc με ubuntu και βολεύει μέσω steam. Έχω ωστόσο τρεις μικρές απορίες: 1) Τι παίζει με τα "bots"; Έβλεπα συνέχεια έναν Omegatronic που τον κάναν kick αλλά νόμιζα ότι επειδή είναι παλιό το παιχνίδι υπάρχουν μόνο 2-3 servers και απλά είναι κάποιος κολλημένος cheater. Ώσπου χθες έπαιζα ένα game και ήταν καμιά δεκαριά Omegatronics και το έψαξα. Γενικά δεν κατάλαβα και πολλά, ως το ποιος χειρίζεται τα bots και για ποιον ακριβώς λόγο (διάβασα κάτι ότι σου πουλάνε προστασία), είχα να παίξω mutliplayer τέτοιου είδους από το Call Of Duty 2, που έμπαινε μόνο κάνα πιτσιρίκι με wallhack. Αλλά το τελικό συμπέρασμά μου είναι ότι το παιχνίδι είναι νεκρό. Γίνεται να παίξεις έτσι; Υπάρχουν bot free servers; 2) Κάτι φαντεζί όπλα, ασπίδες και λοιπά που έχουν κάποιοι είναι καθαρά διακοσμητικά ή έχουν και άλλο damage/specs; 3) Μόνο εγώ έχω θέμα να διαβάζω το chat και τα kills; Καλά, είμαι γκαβούλιακας, αλλά μου φαίνονται πολύ μικρά. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2022 από Miracle Worker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Take a look at Red Dead Redemption, Dragon Age Inquisition, Cyberpunk 2077 & Death Stranding in Unreal Engine 5 Οπτικά σπέρνει το engine..Με τα stutters να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rical Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2022 Υπαρχει κανεις που να ψηνεται για V Rising? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις