Aruil Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 1 hour ago, rudigarcia222 said: παιδες καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το total war warhammer 2,εχω δει κατι review και σχετικες βαυμολογιες και θεωρειται πολυ καλο παιχνιδι,απλα με φοβιζει λιγο σαν τελειως ασχετος με την σειρα οσο και με το genre μην χασω την μπαλα απο τις πολλες πληροφοριες,εχω παιξει στο παρελθον αλλα παιχνιδια που σου εσκαγαν πολλα κουτακια πολλους κωδικους οπως disco elisium/divinity 2/frostpunk(που βεβαια ειναι πιο adventure/turn based) αλλα ποτε κατι τοσο μεγαλο και νομιζω αυτο το παιχνιδι εχει πολλα παραπανω και ειναι πιο δυσκολο τι λετε παλευεται για φουλ αρχαριο? Και εγώ όταν ξεκίνησα να το παίζω αρχάριος ήμουν πρακτικά. Πριν το total war warhammer 2 η τελευταία φορά που είχα παίξει total war ήταν το Rome 1. Σίγουρα θα ζοριστείς στην αρχή σε θέματα στρατηγικής οπότε θα σου έλεγα ξεκίνα σε easy ή το πολύ normal. Απλά έχε υπόψιν ότι θα σου φάει αρκετές ώρες. Σίγουρα θα βοηθούσε αν έβλεπες κανένα stream/let's play. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Στις 29/3/2022 στις 1:00 ΜΜ, firepc είπε 30 Ιουνιου η κυκλοφορια του Diablo Immortal 🙏 Ανοιξαν τα pre-order στο iOS Αφου γκρινιαζατε οτι δεν εχει τπτ η χρονιά, οριστε λοιπον Diablo Immortal is coming to PC after all
KouMasGR Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Στις 24/4/2022 στις 1:32 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Άρκαχαμ.....ΑΡΚΑΜ ρεεε! Τα αφτιά μας. του δίνω 9 μήνες ζωή από την μέρα κυκλοφορίας του Χαχαχαχαχα μου βγήκε το Ελληνικό-Αγγλικό μου εκεί. Ζητάω συγνώμη από τα αυτιά σας! 😂
optimus prime Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 Δημοσ. 27 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Kυκλοφορησε επισημα σμρ και εχει στοιχεια xcom. Φαινεται ενδιαφερον και μεχρι να βγει το Warhammer λεω να το δοκιμασω.. Επεξ/σία 27 Απριλίου 2022 από optimus prime 2
kostiger Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Ας πηγαινουν για τσαϊ τα cross-gen σιγα-σιγα.. https://gamingbolt.com/star-wars-jedi-fallen-order-sequel-wont-be-cross-gen-launching-2023-rumour 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μακάρι δεν πάει άλλο με τα PS4/X1..Θα κλείσουν 10ετία του χρόνου..Πόσο ακόμα.. 1
mtifosi Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Αφού υπάρχει το series S δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά αφού αυτό θα είναι η βάση .Πραγματικά next gen μόνο από Naughty Dog , insomniac κλπ όταν πάνε μόνο στο ps5…και όταν αναβαθμιστεί και το S για τα multi . 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, mtifosi είπε Αφού υπάρχει το series S δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά αφού αυτό θα είναι η βάση .Πραγματικά next gen μόνο από Naughty Dog , insomniac κλπ όταν πάνε μόνο στο ps5…και όταν αναβαθμιστεί και το S για τα multi . Πως δεν θα κάνει..Το S έχει κι' αυτό 8πύρηνο Zen 2 και NVMe, οπότε θα ανέβουμε σίγουρα στα physics/destruction και στα loading times/asset streaming με DirectStorage κλπ. Άρα βελτιώσεις στο stuttering κλπ.
Fulgore Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μακάρι δεν πάει άλλο με τα PS4/X1. Ναι αλλά κονσόλες στην αγορά γιοκ μέχρι και σήμερα και λογικά έτσι θα πάει μέχρι και το 2023. Και στα pc λόγω mining δεν έχουν αγοραστεί πολλές σύγχρονες κάρτες. Αρα ειναι μεγάλο ρίσκο για τους devs να βγάλουν next gen only παιχνίδι αν είναι να πατώσει σε πωλήσεις. Γιαυτό βλέπουμε πολύ cross gen με αναβαθμισμένες εκδόσεις για ps5/SX.
mtifosi Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Πως δεν θα κάνει..Το S έχει κι' αυτό 8πύρηνο Zen 2 και NVMe, οπότε θα ανέβουμε σίγουρα στα physics/destruction και στα loading times/asset streaming με DirectStorage κλπ. Άρα βελτιώσεις στο stuttering κλπ. Αυτό περί stuttering ειδικά στο χώρο του pc ερωτηματικό θα μείνει με drivers κλπ, εδώ παρακαλάμε να μην χαλάσει κάτι η ms με κάθε windows update. το S το είδαμε τι κάνει στο unreal 5 matrix, 500-600p , τι άλλο να πούμε .
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Μπόρεσε κανένας να μεταφέρει τα games τους από τον μούφo launcher της Bugthesda στο Steam? Όλο fucking error δίνει ffs. Sunsetting the Bethesda.net Launcher & Migrating to Steam
bad_freddy Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μπόρεσε κανένας να μεταφέρει τα games τους από τον μούφo launcher της Bugthesda στο Steam? Όλο fucking error δίνει ffs. Sunsetting the Bethesda.net Launcher & Migrating to Steam Προσωπικά με ενα κλικ μεταφέρθηκαν ολα χωρίς πρόβλημα. Τη διαδικασία την έκανα την πρώτη μέρα (27/04) και μετέφερα 5 παιχνίδια. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις