xtrmsnpr Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ShooterX Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 τριχες. αν ειχαν εμπιστοσυνη στο franchise, θα φτιαχνανε το 4, αντι να ανακυκλωνουν ξαναζεσταμενο φαγητο. αλλα τα δυο τελευταια MP ειχαν πατωσει, οποτε τι πιο σιγουρο να ευχαριστηεις τους μετοχους τους, απο το να εχεις ενα σιγουρο hit χωρις να βαζεις καν τα λεφτα σου σε αυτο. ας ειναι καλα η νοσταλγια. επισης την δικια τους game engien θα χρησιμοποιησουν, οποτε η συγκριση με το Control πρεπει να γινει, και οχι με το MP3. Στις 8/4/2022 στις 10:24 ΠΜ, Malthador είπε Καλούτσικο ήταν το 3, αλλά δεν ήταν Μax Payne, ήταν ένα generic shooterάκι. Πέταξε όλο το neo-noir feeling στον κάλαθο των αχρήστων και -imho- ήταν αρκετά αχρείαστο σε ότι αφορούσε τον Μax. Καμία ανάπτυξη, έβαλαν έναν χαρακτήρα που είχε πιάσει τον απόλυτο πάτο στα δύο προηγούμενα, που βυθίστηκε στην κόλαση και αναδύθηκε, να κάνει τι; Να σκοτώνει ναρκέμπορους στο Μεξικό; Ναι, οκ, από άποψη gameplay ήταν πολύ δυνατό, αλλά δεν έπρεπε να λέγεται Μax Payne. αυτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι εισαι σωματοφυλακας, το μισο παιχιδι ειναι να προστατεψεις τους πελατες σου, αλλα στο τελος σκοτωνονται ολοι. επισης ο ενας κακοποιος που σκοτωσε αθωους, απλα αποχωρει, αλλα με ενα νεφρο λιγοτερο, οποτε η δικαιοσυνη αποδοθηκε; ενα αλλο στοιχειο που ελειπε περα της νουαρ ατμοσφαιρα, ηταν το χιουμοριστικο self-awareness. Αυτο εκανε τα δυο πρωτα παιχιδια να ξεχωριζουν, αλλα στο 3 πηγανενα κνουμε crime drama με στυλ Man on Fire κτλ. Στις 7/4/2022 στις 10:41 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε Το κόβω πολύ χλωμό να μην μπει ''πολιτικορεκτίλα'' δυστυχώς. Μακάρι να το κρατήσουν όπως είναι και απλά να δούμε τα upgraded visuals αλλά..Οι εποχές άλλαξαν.. δεν θα τον εχουν να πινει και να καπνιζει. στην ανακοινωση ειπαε οτι τα 2 παιχιδια θα ενοποιηθουν σε ενα. οποτε αντι για μερικα levels στο αρχικο, εδω να παιζεις το μισο παιχνιδι με την Mona Sax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Δεν χρειάζεται 4. Ούτε 3 χρειαζόταν. Και όπως το πήγαν, με το τέλος του 3, είναι αρκετό για τον Max, no more suffering. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 εχω διαγραψει απο τη μνημη μου το 3 δεν θυμαμαι καν τι παιχτηκε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 53 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν χρειάζεται 4. Ούτε 3 χρειαζόταν. Και όπως το πήγαν, με το τέλος του 3, είναι αρκετό για τον Max, no more suffering. δεν χρειαζεται να αφορα τον ιδιο τον Max η ιστορια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μάλλον είμαι ο μόνος που του άρεσε το Max 3 -- Ίσως γιατί μ' αρέσει και το Man on Fire Επεξ/σία 12 Απριλίου 2022 από Daemonos 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Daemonos είπε Μάλλον είμαι ο μόνος που του άρεσε το Max 3 -- Ίσως γιατί μ' αρέσει και το Man on Fire Δεν εισαι.. Παιχνιδαρα ηταν και το 3. Σε αλλα νεα τωρα.. https://www.dsogaming.com/videotrailer-news/first-unreal-engine-5-teaser-video-released-for-the-new-dinosaur-game-instinction/#more-162734 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, Daemonos είπε Μάλλον είμαι ο μόνος που του άρεσε το Max 3 -- Ίσως γιατί μ' αρέσει και το Man on Fire δεν εισαι ο μονος, και εμενα μου αρεσε. απλα ηταν διαφορετικο απο τα δυο πρωτα. ενω το στορυ θα μπορουσε να ηταν και καλυτερο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 12 Απριλίου 2022 https://www.eurogamer.net/halo-master-chief-collection-adds-cross-platform-co-op Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 RE 4 fan remake.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά, μετά από 2 χρόνια κοντά χωρίς pc, κατάφερα και έστησα ένα και είμαι τρελά χαρούμενος, πρώτο boot χθες. Και επειδή δε περίμενα να ακουμπούσα ποτέ μου τέτοια τεχνολογία δε τα είχα δώσει βάση, οπότε και δε ξέρω τι παίζει. Το έστησα γιατί χρειαζόμουν ένα δυνατό σχετικά pc για τα GIS που κάνω, αλλά θα παίξω και κανά παιχνίδι. Θα ήθελα τα φώτα σας για το πως ενεργοποιώ το RTX σε παιχνίδια; (Κατάλαβα πρέπει να το υποστηρίζει το παιχνίδι, σωστά; ) Συμβαίνει το ίδιο και με το DLSS? 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Εφόσον το υποστηρίζει το παιχνίδι, τα ενεργοποιείς(Και το RT και το DLSS) μέσα από τα settings. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 49 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Καλησπέρα παιδιά, μετά από 2 χρόνια κοντά χωρίς pc, κατάφερα και έστησα ένα και είμαι τρελά χαρούμενος, πρώτο boot χθες. Και επειδή δε περίμενα να ακουμπούσα ποτέ μου τέτοια τεχνολογία δε τα είχα δώσει βάση, οπότε και δε ξέρω τι παίζει. Το έστησα γιατί χρειαζόμουν ένα δυνατό σχετικά pc για τα GIS που κάνω, αλλά θα παίξω και κανά παιχνίδι. Θα ήθελα τα φώτα σας για το πως ενεργοποιώ το RTX σε παιχνίδια; (Κατάλαβα πρέπει να το υποστηρίζει το παιχνίδι, σωστά; ) Συμβαίνει το ίδιο και με το DLSS? Kαλοριζικο επιτελους να φυγεις απο εκεινο το laptop. Θα ευχαριστηθεις gaming με τετοιο PC. RT/DLSS στις ρυθμισεις καθε παιχνιδιου και εισαι κομπλε. Δες και για reshade αν το γνωριζεις μπορεις να κανεις παπαδες με 3080 στα 1440p και να παιξεις οτι παιχνιδι θελεις με πολυ καλυτερη εικονα απο την native που εχουν. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις