Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Να φέρουν ένα remake τύπου Mafia: Definitive Edition που ήταν πένα, αν το καταφέρουν αυτό θα αξίζουν και δεν θα 'χουμε γκρίνιες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το gameplay δεν νομίζω ότι θα λειτουργεί πια, λογικά θα το φέρουν στο επίπεδο του MP3. Ελπίζω να μην το αλλάξουν πολύ γιατί στο 3 ήταν σχεδόν άψογο, τα physics και το cover system να κάνουν καλύτερα και είμαστε ωραίοι. Ετσι. Θεωρώ και εγώ ότι το gameplay του 3 είναι ότι καλύτερο και δεμένο σε αυτού του στυλ παιχνιδιού. Μακάρι να υπήρχε σε τέτοιο επίπεδο στο Spec Ops: The Line το οποίο πέρασε και δεν ακούμπησε παρά το ότι είχε σενάριο για Oscar. Όχι ότι το gameplay του ήταν χάλια αλλά λέμε τώρα 🙃 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Επίσης, να προσθέσω εγώ πως πρέπει να επιστρέψει και ο James McCaffrey στον ρόλο του. Από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές σε παιχνίδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, stevenfins είπε Επίσης, να προσθέσω εγώ πως πρέπει να επιστρέψει και ο James McCaffrey στον ρόλο του. Από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές σε παιχνίδι. Aμα επιστρέψει μάλλον σημάνει rewrites, οποτε όχι ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα επιστρέψει μάλλον σημάνει rewrites, οποτε όχι ευχαριστώ. Το θεωρώ ψιλο απίθανο από τη στιγμή που μιλάνε για remake και όχι remaster, να μην έχουμε voice overs από το μηδέν. Τώρα το κατά πόσο θα υπάρχουν αλλαγές.. Προσωπικά, αν οι οποιεσδήποτε ενδεχόμενες αλλαγές διατηρήσουν το πνεύμα των αρχικών παιχνιδιών, καλώς. Αλλιώς τα αυθεντικά παίζονται ακόμα μια χαρά, μιας και πριν λίγα χρόνια τα έπαιξα πάλι Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από stevenfins 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlinger Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ωραίο νέο κυρίως γιατί το αναλαμβάνει η ίδια η Remedy. Προσωπικά, ελπίζω να μην λάβουν υπόψη το MP3 το οποίο δεν είχε και πολύ "Max Payne αίσθηση", πρωτίστως για τον τρόπο που παρουσίαζε το σενάριο. Όπως φαίνεται έχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας για να τα δούμε όλα αυτά αφού το πρότζεκτ τώρα βρίσκεται σε στάδιο concept development. Προς το παρόν τα ορίτζιναλ παιχνίδια παίζονται μια χαρά και κρατάνε ακόμα την τρομερή ατμόσφαιρά τους. 9 ώρες πριν, Malthador είπε Θα δείξουν πρεζάκια να σφάζουν μια λεχώνα μαζί το βρέφος της; Αμφιβάλλω, αλλά μακάρι να κάνω λάθος, θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα. Out of context, ακραία παρεξηγήσιμη φράση!! Επεξ/σία 7 Απριλίου 2022 από xlinger 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 20 ώρες πριν, Malthador είπε Τα δύο πρώτα Max Payne είναι για μένα από τα καλύτερα action games όλων των εποχών. Για δύο λόγους: bullet time και σενάριο. Το σενάριο (και άρα ο χαρακτήρας του Μax) είναι στωικά χτισμένο βήμα-βήμα, που κάθε κομμάτι του παζλ συμπληρώνει το επόμενο. Για να είναι τα remakes επιτυχημένα, θα πρέπει να μείνει ατόφια η ιστορία που διηγείται, χωρίς ίχνος πολιτικορεκτίλας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είναι επιεικώς για τα σκουπίδια. Θα δείξουν εν έτει 2022 πρεζάκια να σφάζουν μια λεχώνα μαζί το βρέφος της; Αμφιβάλλω, αλλά μακάρι να κάνω λάθος, θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα. Αρκεί να μη δείξουν ρογα από το βυζί της ακόμα και την ώρα του θηλασμού γιατί θα το αποσύρουν από τα ράφια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, Malthador είπε Τα δύο πρώτα Max Payne είναι για μένα από τα καλύτερα action games όλων των εποχών. Για δύο λόγους: bullet time και σενάριο. Το σενάριο (και άρα ο χαρακτήρας του Μax) είναι στωικά χτισμένο βήμα-βήμα, που κάθε κομμάτι του παζλ συμπληρώνει το επόμενο. Για να είναι τα remakes επιτυχημένα, θα πρέπει να μείνει ατόφια η ιστορία που διηγείται, χωρίς ίχνος πολιτικορεκτίλας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είναι επιεικώς για τα σκουπίδια. Θα δείξουν εν έτει 2022 πρεζάκια να σφάζουν μια λεχώνα μαζί το βρέφος της; Αμφιβάλλω, αλλά μακάρι να κάνω λάθος, θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα. Εμένα μου άρεσε πολύ και το 3 !! ειδικά το νέο λοοκ ήταν απίστευτο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1 hour ago, Daemonos said: Εμένα μου άρεσε πολύ και το 3 !! ειδικά το νέο λοοκ ήταν απίστευτο!! Καλούτσικο ήταν το 3, αλλά δεν ήταν Μax Payne, ήταν ένα generic shooterάκι. Πέταξε όλο το neo-noir feeling στον κάλαθο των αχρήστων και -imho- ήταν αρκετά αχρείαστο σε ότι αφορούσε τον Μax. Καμία ανάπτυξη, έβαλαν έναν χαρακτήρα που είχε πιάσει τον απόλυτο πάτο στα δύο προηγούμενα, που βυθίστηκε στην κόλαση και αναδύθηκε, να κάνει τι; Να σκοτώνει ναρκέμπορους στο Μεξικό; Ναι, οκ, από άποψη gameplay ήταν πολύ δυνατό, αλλά δεν έπρεπε να λέγεται Μax Payne. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Εγώ πάλι είμαι περίεργος να δω πώς θα αποδόσουν την πιο ξινισμένη φάτσα στην ιστορία. Θα ήθελα κάτι πιο προσεγμένο από το "δε φτάνει που έχασα τα πάντα, έφαγα και δυο κιλά λεμόνια και ξινίστηκα, σκοτώνω άνθρωπο λέμε". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevenfins Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, Tobajara είπε Εγώ πάλι είμαι περίεργος να δω πώς θα αποδόσουν την πιο ξινισμένη φάτσα στην ιστορία. Θα ήθελα κάτι πιο προσεγμένο από το "δε φτάνει που έχασα τα πάντα, έφαγα και δυο κιλά λεμόνια και ξινίστηκα, σκοτώνω άνθρωπο λέμε". Φαντάζομαι λες για τον Μαξ στο πρώτο, όπου είναι το πρόσωπο του Sam Lake. Υποθέτω πως στα remake θα επιλέξουν το πρόσωπο του σίκουελ (και του 3), που είναι τελείως διαφορετικό. Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από stevenfins 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, stevenfins είπε Φαντάζομαι λες για τον Μαξ στο πρώτο, όπου είναι το πρόσωπο του Sam Lake. Υποθέτω πως στα remake θα επιλέξουν το πρόσωπο του σίκουελ (και του 3), που είναι τελείως διαφορετικό. Στο Max Payne 3 και στο Control (που δεν είναι Max Payne, αλλά έχει μονολόγους), ο McCaffrey δίνει και την φωνή και το πρόσωπο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 On 08/04/2022 at 07:26, petran79 said: Αρκεί να μη δείξουν ρογα από το βυζί της ακόμα και την ώρα του θηλασμού γιατί θα το αποσύρουν από τα ράφια. Το Cyberpunk πάντως μια χαρά είναι στα ράφια που δείχνει σίγουρα πάνω από 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran79 Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, NickTG είπε Το Cyberpunk πάντως μια χαρά είναι στα ράφια που δείχνει σίγουρα πάνω από 1. Κάτσε να δοκιμάσει να τα πιάσει κανείς χαρακτήρας χωρίς συναίνεση και θα σου πω εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις