Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Να φέρουν ένα remake τύπου Mafia: Definitive Edition που ήταν πένα, αν το καταφέρουν αυτό θα αξίζουν και δεν θα 'χουμε γκρίνιες.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το gameplay δεν νομίζω ότι θα λειτουργεί πια, λογικά θα το φέρουν στο επίπεδο του MP3. Ελπίζω να μην το αλλάξουν πολύ γιατί στο 3 ήταν σχεδόν άψογο, τα physics και το cover system να κάνουν καλύτερα και είμαστε ωραίοι.

Ετσι. Θεωρώ και εγώ ότι το gameplay του 3 είναι ότι καλύτερο και δεμένο σε αυτού του στυλ παιχνιδιού. Μακάρι να υπήρχε σε τέτοιο επίπεδο στο Spec Ops: The Line το οποίο πέρασε και δεν ακούμπησε παρά το ότι είχε σενάριο για Oscar. Όχι ότι το gameplay του ήταν χάλια αλλά λέμε τώρα 🙃

• Like 2

3 ώρες πριν, stevenfins είπε

Επίσης, να προσθέσω εγώ πως πρέπει να επιστρέψει και ο James McCaffrey στον ρόλο του. Από τις πιο χαρακτηριστικές φωνές σε παιχνίδι.

Aμα επιστρέψει μάλλον σημάνει rewrites, οποτε όχι ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Aμα επιστρέψει μάλλον σημάνει rewrites, οποτε όχι ευχαριστώ.

Το θεωρώ ψιλο απίθανο από τη στιγμή που μιλάνε για remake και όχι remaster, να μην έχουμε voice overs από το μηδέν. Τώρα το κατά πόσο θα υπάρχουν αλλαγές..

Προσωπικά, αν οι οποιεσδήποτε ενδεχόμενες αλλαγές διατηρήσουν το πνεύμα των αρχικών παιχνιδιών, καλώς. Αλλιώς τα αυθεντικά παίζονται ακόμα μια χαρά, μιας και πριν λίγα χρόνια τα έπαιξα πάλι

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραίο νέο κυρίως γιατί το αναλαμβάνει η ίδια η Remedy. Προσωπικά, ελπίζω να μην λάβουν υπόψη το MP3 το οποίο δεν είχε και πολύ "Max Payne αίσθηση", πρωτίστως για τον τρόπο που παρουσίαζε το σενάριο. Όπως φαίνεται έχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας για να τα δούμε όλα αυτά αφού το πρότζεκτ τώρα βρίσκεται σε στάδιο concept development. Προς το παρόν τα ορίτζιναλ παιχνίδια παίζονται μια χαρά και κρατάνε ακόμα την τρομερή ατμόσφαιρά τους.

9 ώρες πριν, Malthador είπε

Θα δείξουν πρεζάκια να σφάζουν μια λεχώνα μαζί το βρέφος της; Αμφιβάλλω, αλλά μακάρι να κάνω λάθος, θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα.

Out of context, ακραία παρεξηγήσιμη φράση!! :P

Επεξ/σία από xlinger
  • Like 1

20 ώρες πριν, Malthador είπε

Τα δύο πρώτα Max Payne είναι για μένα από τα καλύτερα action games όλων των εποχών. Για δύο λόγους: bullet time και σενάριο. Το σενάριο (και άρα ο χαρακτήρας του Μax) είναι στωικά χτισμένο βήμα-βήμα, που κάθε κομμάτι του παζλ συμπληρώνει το επόμενο. Για να είναι τα remakes επιτυχημένα, θα πρέπει να μείνει ατόφια η ιστορία που διηγείται, χωρίς ίχνος πολιτικορεκτίλας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είναι επιεικώς για τα σκουπίδια.

Θα δείξουν εν έτει 2022 πρεζάκια να σφάζουν μια λεχώνα μαζί το βρέφος της; Αμφιβάλλω, αλλά μακάρι να κάνω λάθος, θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα.

Αρκεί να μη δείξουν ρογα από το βυζί της ακόμα και την ώρα του θηλασμού γιατί θα το αποσύρουν από τα ράφια.

22 ώρες πριν, Malthador είπε

Τα δύο πρώτα Max Payne είναι για μένα από τα καλύτερα action games όλων των εποχών. Για δύο λόγους: bullet time και σενάριο. Το σενάριο (και άρα ο χαρακτήρας του Μax) είναι στωικά χτισμένο βήμα-βήμα, που κάθε κομμάτι του παζλ συμπληρώνει το επόμενο. Για να είναι τα remakes επιτυχημένα, θα πρέπει να μείνει ατόφια η ιστορία που διηγείται, χωρίς ίχνος πολιτικορεκτίλας. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα είναι επιεικώς για τα σκουπίδια.

Θα δείξουν εν έτει 2022 πρεζάκια να σφάζουν μια λεχώνα μαζί το βρέφος της; Αμφιβάλλω, αλλά μακάρι να κάνω λάθος, θα εκπλαγώ πολύ ευχάριστα.

Εμένα μου άρεσε πολύ και το 3 !! ειδικά το νέο λοοκ ήταν απίστευτο!! 

• Moderators
1 hour ago, Daemonos said:

Εμένα μου άρεσε πολύ και το 3 !! ειδικά το νέο λοοκ ήταν απίστευτο!! 

Καλούτσικο ήταν το 3, αλλά δεν ήταν Μax Payne, ήταν ένα generic shooterάκι.

Πέταξε όλο το neo-noir feeling στον κάλαθο των αχρήστων και -imho- ήταν αρκετά αχρείαστο σε ότι αφορούσε τον Μax. Καμία ανάπτυξη, έβαλαν έναν χαρακτήρα που είχε πιάσει τον απόλυτο πάτο στα δύο προηγούμενα, που βυθίστηκε στην κόλαση και αναδύθηκε, να κάνει τι; Να σκοτώνει ναρκέμπορους στο Μεξικό;

Ναι, οκ, από άποψη gameplay ήταν πολύ δυνατό, αλλά δεν έπρεπε να λέγεται Μax Payne.

• Like 6

Εγώ πάλι είμαι περίεργος να δω πώς θα αποδόσουν την πιο ξινισμένη φάτσα στην ιστορία. Θα ήθελα κάτι πιο προσεγμένο από το "δε φτάνει που έχασα τα πάντα, έφαγα και δυο κιλά λεμόνια και ξινίστηκα, σκοτώνω άνθρωπο λέμε".

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Εγώ πάλι είμαι περίεργος να δω πώς θα αποδόσουν την πιο ξινισμένη φάτσα στην ιστορία. Θα ήθελα κάτι πιο προσεγμένο από το "δε φτάνει που έχασα τα πάντα, έφαγα και δυο κιλά λεμόνια και ξινίστηκα, σκοτώνω άνθρωπο λέμε".

Φαντάζομαι λες για τον Μαξ στο πρώτο, όπου είναι το πρόσωπο του Sam Lake. Υποθέτω πως στα remake θα επιλέξουν το πρόσωπο του σίκουελ (και του 3), που είναι τελείως διαφορετικό.

Επεξ/σία από stevenfins
  • Like 2

• Moderators
4 ώρες πριν, stevenfins είπε

Φαντάζομαι λες για τον Μαξ στο πρώτο, όπου είναι το πρόσωπο του Sam Lake. Υποθέτω πως στα remake θα επιλέξουν το πρόσωπο του σίκουελ (και του 3), που είναι τελείως διαφορετικό.

Στο Max Payne 3 και στο Control (που δεν είναι Max Payne, αλλά έχει μονολόγους), ο McCaffrey δίνει και την φωνή και το πρόσωπο.

• Like 1

On 08/04/2022 at 07:26, petran79 said:

Αρκεί να μη δείξουν ρογα από το βυζί της ακόμα και την ώρα του θηλασμού γιατί θα το αποσύρουν από τα ράφια.

Το Cyberpunk πάντως μια χαρά είναι στα ράφια που δείχνει σίγουρα πάνω από 1.

10 ώρες πριν, NickTG είπε

Το Cyberpunk πάντως μια χαρά είναι στα ράφια που δείχνει σίγουρα πάνω από 1.

Κάτσε να δοκιμάσει να τα πιάσει κανείς χαρακτήρας χωρίς συναίνεση και θα σου πω εγώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...