Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

18 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Για την 4080 κάνα texture pack που θα θέλει 16GB VRAM(λολ), κατά τα άλλα τίποτα.

Δε θέλω κάνω το ίδιο λάθος όπου έχω κάνει εδώ και 3 γενιές και θέλω να πάω στο σωστό Titanium , αλλά αν το βγάλει όπως με τις 3080, 3090, δε θα περιμένω πάντα αγοράζω day one και πουλάω μετά την προηγούμενη, πάντως η κίνηση να πάω από 3080 σε 3080Τi ήταν μεγαλύτερη μαλακία ever 0% διαφορά σε επιδόσεις ε απλά δεν θα απολάμβανα το βαρετό FC6 με HD textures κοινώς Fatme shit herself in Geni Jami

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

54 minutes ago, Daemonos said:

Αφήνω εδώ 2 διαμαντάκια προσεχώς - αν σας άρεσαν μπορείτε να τα βάλετε wishlist στο Steam.

Enjoy!!

to replaced ειναι απο τα πιο αναμενομενα παιχνιδια για εμενα

• Like 1
  • Sad 1

Υποστηρίζω ΠΟΛΥ πλέον τα Indie!! Έτσι όπως έχουν καταντήσει οι tripleA τίτλοι... Άλλο ένα το οποίο δεν το έβαλα γιατι νομίζω κάπου έχει κολλήσει το θέμα, όμως οι πρώτες εντυπώσεις είναι πολύ καλές! 

Για όσους ενδιαφέρονται:

• Like 1

To Replaced το περιμένω και εγώ και ελπίζω να βγει και σε physical αν και δύσκολο. 

Αλλά είναι στο game pass οπότε όπως έχουμε ήδη μάθει είναι εξ'ορισμού πατάτα. 

αφηστε μας ρε με τα pixeloπαιχνιδα το 2022...η ελπιδα για τα pc ειναι να αρχισουν να ερχονται συντομα τα παιχνιδια στην unreal 5. Εχουν ανακοινωθει αρκετα για το 2022, αν και βλεπω να πηγαινουν προς τα πισω τα περισσοτερα.

• Like 1

Δεν ξέρω αν παίζεις κανείς bravely default 2 αλλά μιλάμε για φοβερά δύσκολο jrpg turn based αλλά απολαυστικές μάχες ιδίως με τα boss που δεν βγαίνουν καθόλου εύκολα. 

Για όσους τους αρέσει αυτό το είδος πρέπει να το δουν asap. 

Στις 2/4/2022 στις 3:04 ΜΜ, xavier είπε

η ελπιδα για τα pc ειναι να αρχισουν να ερχονται συντομα τα παιχνιδια στην unreal 5. 

Ποια τελευταία ελπίδα? Εχετε δει από περιέργεια με τι παιχνίδια ασχολούνται οι περισσότεροι? Τι Unreal 5 και πράσινα άλογα?

https://store.steampowered.com/stats/Steam-Game-and-Player-Statistics

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ποια τελευταία ελπίδα? Εχετε δει από περιέργεια με τι παιχνίδια ασχολούνται οι περισσότεροι? Τι Unreal 5 και πράσινα άλογα?

https://store.steampowered.com/stats/Steam-Game-and-Player-Statistics

βγηκε το god of war, το παιξαν οσοι ηταν να το παιξουν. το ιδιο και με το elden ring.

Οταν δεν εχει καποια νεα κυκλοφορια  της προκοπης το γυριζουν στα gaas, λογικο ειναι...Τα πιξελοπαιχνιδα ειναι για εντελως συγκεκριμενο κοινο.

Τα αξιολογα single player πανε καλα και απο πωλησεις.

Επεξ/σία από xavier

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...