firepc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε Ευχαριστω ts πηρα 5! να σου πω κατι? Μπορει να ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα που θα βγουνε φετος
ilos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, firepc είπε 30 Ιουνιου η κυκλοφορια του Diablo Immortal 🙏 Ανοιξαν τα pre-order στο iOS Αφου γκρινιαζατε οτι δεν εχει τπτ η χρονιά, οριστε λοιπον Ότι πρέπει μετά το Elden Ring ειδικά. 😁
Fulgore Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Να υπενθυμίσω ότι το συγκεκριμένο δεν θα κυκλοφορήσει για Windows PC, μόνο για mobile συσκευές.
rudigarcia222 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) παιδες βαρεθηκα τα open world και με πιασε να παιξω ενα καλο metroidvania,σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο απο steam,GRIME VS ENDER LILIES,τι λετε οι ειδικοι εχετε παιξει κανενα?πως ειναι απο story και δυσκολια? μου αρεσει το ειδος λατρεψα τα ori/axiom verge/hollow knight αλλα εξισου βρηκα αδιαφορο το blasphemus δυσκολο ενοχλητικα το salt and sanctuary και δεν μου εκανε απλως κλικ το FIST απο αλλα παρομοια που δοκιμασα Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από rudigarcia222
firepc Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε ,GRIME VS ENDER LILIES,τι λετε οι ειδικοι εχετε παιξει κανενα? δεν τα εχω παιξει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Grime
Tobajara Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 14 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε παιδες βαρεθηκα τα open world και με πιασε να παιξω ενα καλο metroidvania,σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο απο steam,GRIME VS ENDER LILIES,τι λετε οι ειδικοι εχετε παιξει κανενα?πως ειναι απο story και δυσκολια? μου αρεσει το ειδος λατρεψα τα ori/axiom verge/hollow knight αλλα εξισου βρηκα αδιαφορο το blasphemus δυσκολο ενοχλητικα το salt and sanctuary και δεν μου εκανε απλως κλικ το FISY απο αλλα παρομοια που δοκιμασα Δες το Dead Cells αν δεν το έχεις κάνει ήδη.
rudigarcia222 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 31 λεπτά πριν, firepc είπε δεν τα εχω παιξει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Grime Και τα δύο έχουν εξαιρετικά review και steam και στα κλασσικά 20 λεπτά πριν, Tobajara είπε Δες το Dead Cells αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Αυτο είναι roguelike και το έχω παίξει. Φοβερό 1
KilliK Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) μετα απο 5 χρονια σε early access, βγηκε επιτελους η τελικη εκδοση του Nightmare Reaper. θα το βρειτε με προσφορα 15%: https://store.steampowered.com/app/1051690/Nightmare_Reaper/ https://www.gog.com/game/nightmare_reaper κριτικη του Civvie11 για το νεο 3ο επεισοδιο που εχει η πληρης εκδοση: γενικα ειναι must have για τους λατρεις των boomer shooters. Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2022 από KilliK
Lakou Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 11 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε παιδες βαρεθηκα τα open world και με πιασε να παιξω ενα καλο metroidvania,σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο απο steam,GRIME VS ENDER LILIES,τι λετε οι ειδικοι εχετε παιξει κανενα?πως ειναι απο story και δυσκολια? μου αρεσει το ειδος λατρεψα τα ori/axiom verge/hollow knight αλλα εξισου βρηκα αδιαφορο το blasphemus δυσκολο ενοχλητικα το salt and sanctuary και δεν μου εκανε απλως κλικ το FIST απο αλλα παρομοια που δοκιμασα Ender lilies με κλειστά μάτια φοβερή ατμόσφαιρα με πολύ βάθος φυσικά θα σου προτιμά και το Bloodstained ritual of the night 1 1
kostiger Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Κι άλλη Κινεζικη εξαγορά.. https://www.windowscentral.com/report-netease-acquiring-star-wars-eclipse-developer-quantic-dream
itanium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 'Εψαχνα λίγο για ΑΑΑ κυκλοφορίες μέσα στην χρονιά και βρήκα αυτό https://www.pcgamesn.com/upcoming-pc-games Εκτός από το STALKER που πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ τα υπόλοιπα δεν θα τα έπαιζα ούτε for free, λες και είναι τίτλοι για το ανίψι μου που είναι 8 χρονών με ps4 meh
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Plague Tale περιμένω μόνο για φέτος και αν βγει το Modern Warfare 2.
itanium Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Plague Tale περιμένω μόνο για φέτος και αν βγει το Modern Warfare 2. Γενικά δεν βλέπω ΑΑΑ τίτλους όπως CP 2077, Metro Exodus και RDR 2 όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, ξέρεις κάτι για να δικαιολογήσουμε την 4080...το gaming σε σταθερή βάση βγαίνει με arma 3, ACC και φυσικά DCS World
panagiotis54 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) αν και δεν νομιζω αλλα εστω κοιταω το Suicide Squad, απο εκει και περα the wolf among us 2, System Shock 3, diablo,ow αυτα που κοιταω εγω απο τη λιστα Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2022 από panagiotis54
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, itanium είπε Γενικά δεν βλέπω ΑΑΑ τίτλους όπως CP 2077, Metro Exodus και RDR 2 όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, ξέρεις κάτι για να δικαιολογήσουμε την 4080...το gaming σε σταθερή βάση βγαίνει με arma 3, ACC και φυσικά DCS World Για την 4080 κάνα texture pack που θα θέλει 16GB VRAM(λολ), κατά τα άλλα τίποτα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις