Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε

Ευχαριστω ts πηρα 5! :P

να σου πω κατι? Μπορει να ειναι πολυ καλυτερο απο πολλα που θα βγουνε φετος

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, firepc είπε

30 Ιουνιου η κυκλοφορια του Diablo Immortal 🙏

Ανοιξαν τα pre-order στο iOS

Diablo Immortal Has Basically Turned Into Diablo 3 On A Phone

Αφου γκρινιαζατε οτι δεν εχει τπτ η χρονιά, οριστε λοιπον

Ότι πρέπει μετά το Elden Ring ειδικά. 😁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδες βαρεθηκα τα open world και με πιασε να παιξω ενα καλο metroidvania,σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο απο steam,GRIME VS ENDER LILIES,τι λετε οι ειδικοι εχετε παιξει κανενα?πως ειναι απο story και δυσκολια?

μου αρεσει το ειδος λατρεψα τα ori/axiom verge/hollow knight αλλα εξισου βρηκα αδιαφορο το blasphemus δυσκολο ενοχλητικα το salt and sanctuary και δεν μου εκανε απλως κλικ το FIST απο αλλα παρομοια που δοκιμασα

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

,GRIME VS ENDER LILIES,τι λετε οι ειδικοι εχετε παιξει κανενα?

δεν τα εχω παιξει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Grime

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

παιδες βαρεθηκα τα open world και με πιασε να παιξω ενα καλο metroidvania,σκεφτομαι να αγορασω ενα απο τα δυο απο steam,GRIME VS ENDER LILIES,τι λετε οι ειδικοι εχετε παιξει κανενα?πως ειναι απο story και δυσκολια?

μου αρεσει το ειδος λατρεψα τα ori/axiom verge/hollow knight αλλα εξισου βρηκα αδιαφορο το blasphemus δυσκολο ενοχλητικα το salt and sanctuary και δεν μου εκανε απλως κλικ το FISY απο αλλα παρομοια που δοκιμασα

Δες το Dead Cells αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, firepc είπε

δεν τα εχω παιξει αλλα εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Grime

Και τα δύο έχουν εξαιρετικά review και steam και στα κλασσικά 

20 λεπτά πριν, Tobajara είπε

Δες το Dead Cells αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Αυτο είναι roguelike και το έχω παίξει. Φοβερό 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μετα απο 5 χρονια σε early access, βγηκε επιτελους η τελικη εκδοση του Nightmare Reaper.

θα το βρειτε με προσφορα 15%:

https://store.steampowered.com/app/1051690/Nightmare_Reaper/

https://www.gog.com/game/nightmare_reaper

κριτικη του Civvie11 για το νεο 3ο επεισοδιο που εχει η πληρης εκδοση:

γενικα ειναι must have για τους λατρεις των boomer shooters.

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ.
11 ώρες πριν, rudigarcia222 είπε

μου αρεσει το ειδος λατρεψα τα ori/axiom verge/hollow knight αλλα εξισου βρηκα αδιαφορο το blasphemus δυσκολο ενοχλητικα το salt and sanctuary και δεν μου εκανε απλως κλικ το FIST απο αλλα παρομοια που δοκιμασα

Ender lilies  με κλειστά μάτια φοβερή ατμόσφαιρα με πολύ βάθος 

φυσικά θα σου προτιμά και το Bloodstained ritual of the night

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

'Εψαχνα λίγο για ΑΑΑ κυκλοφορίες μέσα στην χρονιά και βρήκα αυτό https://www.pcgamesn.com/upcoming-pc-games

Εκτός από το STALKER που πιθανότατα δεν θα κυκλοφορήσει ποτέ τα υπόλοιπα δεν θα τα έπαιζα ούτε for free, λες και είναι τίτλοι για το ανίψι μου που είναι 8 χρονών με ps4 meh

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Plague Tale περιμένω μόνο για φέτος και αν βγει το Modern Warfare 2.

Γενικά δεν βλέπω ΑΑΑ τίτλους όπως CP 2077, Metro Exodus και RDR 2 όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, ξέρεις κάτι για να δικαιολογήσουμε την 4080...το gaming σε σταθερή βάση βγαίνει με arma 3, ACC και φυσικά DCS World

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αν και δεν νομιζω αλλα εστω κοιταω το Suicide Squad, απο εκει και περα the wolf among us 2, System Shock 3, diablo,ow αυτα που κοιταω εγω απο τη λιστα

Επεξ/σία από panagiotis54
Δημοσ.
1 ώρα πριν, itanium είπε

Γενικά δεν βλέπω ΑΑΑ τίτλους όπως CP 2077, Metro Exodus και RDR 2 όπως είχαμε τα προηγούμενα χρόνια, ξέρεις κάτι για να δικαιολογήσουμε την 4080...το gaming σε σταθερή βάση βγαίνει με arma 3, ACC και φυσικά DCS World

Για την 4080 κάνα texture pack που θα θέλει 16GB VRAM(λολ), κατά τα άλλα τίποτα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...