Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θρυλικό Μirage F1 (ο φόβος και τρόμος πάνω από το Αιγαίο την δεκαετία του 80) έρχεται (σύντομα)  στο dcs.

Επεξ/σία από jaguara5
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, dalan2007 είπε

τι αισθηση εχετε για το starfield?θα παιζει στην ταπεινη gtx1650?

Είναι παμπάλαιο engine με πάρα πολλές τροποποιήσεις. Οπότε μάλλον όχι. Ίσως ούτε και σε low.

• Moderators
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, pirmen56 είπε

Είναι παμπάλαιο engine με πάρα πολλές τροποποιήσεις. Οπότε μάλλον όχι. Ίσως ούτε και σε low.

Δεν είναι καινούργια η Creation Engine 2;

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Δεν είναι καινούργια η Creation Engine 2;

Όντως. Τελικά το Starfield είναι αποκλειστικά για Series S/X. Βέβαια και αυτό κακό σημάδι το λες για κάρτες επιπέδου GTX 1650.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω εχω ψηθει χωρις 2η κουβεντα,εδικα αυτες τις ημερες που μου εχει ερθει η συλλογη με ολες τις ταινιες σε UHD και τις βλεπω ξανα ..

Μαθητες στο Hogwarts,μαλιστα!!!

Make It Rain Money GIF

Επεξ/σία από optimus prime
  • Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, optimus prime είπε

Εγω εχω εχω ψηθει χωρις 2η κουβεντα,εδικα αυτες τις ημερες που μου εχει ερθει η συλλογη με ολες τις ταινιες σε UHD και τις βλεπω ξανα ..

Μαθητες στο Hogwarts,μαλιστα!!!

Make It Rain Money GIF

Καλά obvi. Δεκέμβριο μάλλον θα βγει..

Δημοσ.
Στις 17/3/2022 στις 11:13 ΜΜ, jmirko15 είπε

Hogwarts Legacy / State of Play

Για Αγγλία + 1800 πολλούς μελαμψούς main characters..

Τους βάλαν για να ρεφάρουν  τις δηλώσεις της συγγραφέως κατά των διαφυλικών ατόμων

Δημοσ.

Από τη μία να κρατάς οριακά 60fps @4K σε γραφικά του 2014(Elden Ring) με την 3090 και από την άλλη να βλέπεις το παρακάτω να τρέχει real-time @4Κ 40fps στο ίδιο ακριβώς μηχάνημα(κανα 70ρι με DLSS). Πόσο money-grabbing απάτη πια αυτό το pc!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...