Προς το περιεχόμενο

PC Gaming (Συζήτηση)

Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Στις 9/3/2022 στις 10:41 ΠΜ, silenoz66 είπε

Αλλα ρε παιδιά ειναι δυνατόν να λέτε οτι απλά υπάρχει το Lore? Ειστε σοβαροί?
Εχετε τσεκάρει ποτέ VaatiVidya? 

Τo elden ring είναι πάντως nub friendly. Και πολύυυυυυυυ πιο forgiving  στα fights σε έχει σχέση με δυσκολία με άλλα souls.

Με λίγα λόγια το lore όλως των fromsoftware παιχνιδιών είναι καλό/πλούσιο και ειδικά του Elden Ring, αλλά η ενσωμάτωση τους στο παιχνίδι είναι πολύ κακή.

Το οτι πρέπει να πάς να κοιτάξεις video στο youtube που προσπαθούν να βγάλουν άκρη από ότι πληροφορίες υπάρχουν και που πολλές φορές απλά γίνονται υποθέσεις για το τι παίζει, το ενισχύει αυτό.

Είναι το ίδιο ακριβώς και με τα side quests. Ναι υπάρχουν,ναι έχουν ενδιαφέρον αλλά το ότι πρέπει πάλι να ψάχνεις σε wiki/youtube για να βγάλεις άκρη για αυτά,δείχνει ότι η ενσωμάτωση τους στο παιχνίδι είναι κακή.

Πάντα το story telling των souls παιχνιδιών ήταν από τα αδύναμα τους σημεία(πέραν του Sekiro που έγινε μια προσπάθεια προς το καλύτερο).

Και ειδικά στο τελευταίο κομμάτι που αναφέρεις είναι που ισχύει το ακριβώς αντίθετο περί nub friendly και για πιο forgiving(εδώ όντως γέλασα με αυτό ). Ούτε καν όμως. Θα το δεις και εσύ όταν φτάσεις τους τίτλους τέλους μαζί με όλα τα Optional bosses πόσο nub friendly είναι ή δεν είναι το παιχνίδι 😉

https://www.powerpyx.com/is-elden-ring-harder-or-easier-than-dark-souls-demons-souls-bloodborne-sekiro/

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@Fulgore Εφόσον έχεις τερματίσει το παιχνίδι σίγουρα έχεις καλύτερη άποψη απο εμενα περι nub friendly.
Οπότε αναμένω να το δώ.

Απλα δεν μπορώ να φανταστώ πως γίνεται ακραια hardcore  στο late game.

Για οσους δυσκολεύονται υπαρχουν spirits, summon αλλους παιχτες, overleveling κτλ κτλ..

Αλλα οσον αφορά το lore πιστεύω οτι έτσι το ήθελαν (δλδη να ειναι τοσο ΄δυσκολο να καταλάβεις μονος σου τι παιζει).
Το αν αρέσει ή οχι είναι άλλη κουβέντα.

Το σεκιρο είχε πολύ ξεκάθαρο στορι αλλά προφανώς δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο . Κακά τα ψέματα.
Ειχε απλα 10/10 combat system.

Τεσπα θα δείξει το μέλλον ποσο θα καταφέρει να κατακτήσει νεους παιχτες στο ειδος του.

Εγω προσωπικά ηδη ξέρω αρκετά ατομα που το παιζουν και τα καταφέρνουν και ας μην ειχαν ξαναπαίξει ποτέ soulslike games. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, silenoz66 είπε

Τεσπα θα δείξει το μέλλον ποσο θα καταφέρει να κατακτήσει νεους παιχτες στο ειδος του.

Εγω προσωπικά ηδη ξέρω αρκετά ατομα που το παιζουν και τα καταφέρνουν και ας μην ειχαν ξαναπαίξει ποτέ soulslike games. 

Spoiler

Σου αναφέρω παραπάνω link που αναφέρει αναλυτικά για ποιο λόγο είναι το δυσκολότερο της σειράς.

Και δεν είναι φυσικά τι πιστεύω εγώ,γενικά έχει πέσει πολύ κράξιμο συγκεκριμένα για τα bosses στο Elden Ring

image.png.91278ab1d8b481053bac2aa722c039d8.png

Οπως έγραψα και στα δίπλα θέματα, ρίξε μια ματιά στο ποσοστό των achievements/trophies να δεις στην πράξη τι progress έχουν κάνει οι περισσότεροι. 

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1

Μου άρεσε αυτό που είδα....αν το γαρνίρουν και με ωραίο μαύρο χιούμορ και με ρευστή και μη κουραστικά επαναλαμβανόμενη δράση θα το τιμήσω. Δεν το είχα πάρει καν χαμπάρι ότι υπάρχει.

Στις 10/3/2022 στις 8:09 ΜΜ, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Σου αναφέρω παραπάνω link που αναφέρει αναλυτικά για ποιο λόγο είναι το δυσκολότερο της σειράς.

Και δεν είναι φυσικά τι πιστεύω εγώ,γενικά έχει πέσει πολύ κράξιμο συγκεκριμένα για τα bosses στο Elden Ring

image.png.91278ab1d8b481053bac2aa722c039d8.png

Οπως έγραψα και στα δίπλα θέματα, ρίξε μια ματιά στο ποσοστό των achievements/trophies να δεις στην πράξη τι progress έχουν κάνει οι περισσότεροι. 

ένα παιχνίδι που επηρέασε τόσο τα souls όσο και το νέο Zelda , ήταν το αριστουργηματικό Shadow of the Colossus που έκανε γνωστό αυτόν τον τρόπο αφήγησης. Aλλα δεν απέκτησε τόσο μεγάλο αριθμό θαυμαστών.

Πολλοί νεότεροι παίκτες δεν το πέτυχαν τότε στο ps2, ενώ και το remaster πέρασε στα χαμηλά, συνδυαζόμενο και με την αποτυχία του Last Guardian.

Θυμάμαι και κάτι παλια παιχνίδια cdrom όπως το Lost Eden. Είχαμε μείνει άναυδοι με την παρουσίαση του κόσμου του

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...