firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, Anastazio είπε ειχα παιξει το 18 την τριλογια στο ps4 pro,πιστεψε με ειναι αρκετα dated τουλαχιστο το πρωτο game.Δε ξερω αν υπαρχει νοημα δλδ να γινουν release χωρις καποιο remaster/remake.Το 4 που ερχεται στο pc ειναι ο ορισμος του action game και οταν βγηκε τα γραφικα ηταν τσιτα. ας τα κανουν ενα ψευτοremaster και ας τα φερουν Ετσι σκετο το 4 ειναι εντελως ακυρο 1
Arkin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, Anastazio είπε ειχα παιξει το 18 την τριλογια στο ps4 pro,πιστεψε με ειναι αρκετα dated τουλαχιστο το πρωτο game.Δε ξερω αν υπαρχει νοημα δλδ να γινουν release χωρις καποιο remaster/remake.Το 4 που ερχεται στο pc ειναι ο ορισμος του action game και οταν βγηκε τα γραφικα ηταν τσιτα. Βρε τα ξερω τα παιχνιδια απο το ps3 τα εχουμε παιξει αλλα μιλαμε για πριν 10 χρονια κοντα μαζι με το 3 και μονο το 3 ειχαμε στα ελληνικα τοτε. Και αυτουσια να τα φερουν χωρις καποιο remaster μονο απο την καλυτερη αναλυση τα πιο πολλα fps το ultrawide και τον χειρισμο με mouse/keyboard και ολα ελληνικα παλι μια χαρα θα ειναι. Δυσκολα να παιξω τωρα μονο το 4 χωρις να ξανα παιξω τα πρωτα 3. Οσοι τα παιξατε στα κοντα τα θυμαστε καλυτερα και ολα με ελληνικα οποτε πιστευω μπορειτε να πατε στο 4 χωρις καποιο θεμα.
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Square Enix - Sony Ubisoft - Microsoft Η μαντεψια μου για επόμενη εξαγορά 1 ώρα πριν, Arkin είπε Μακαρι να ανακοινωσει ghost of tsushima το περιμενω πως και πως. Το Uncharted meh αν δεν ερθει μαζι με την πρωτη τριλογια. GoT να έρθει pc & Uncharted LoTc pc release date χχχμμμμ
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 last of us περιμένω εγώ. Στο PC δεν έχουμε ένα τέτοιο game, post apocalyptic σε urban environment εκτός από τα division που έχουν τη γνωστή συνταγή ubisoftίλας. Και spiderman επίσης.
7nisiotis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, ioannis__ είπε last of us περιμένω εγώ. Στο PC δεν έχουμε ένα τέτοιο game, post apocalyptic σε urban environment εκτός από τα division που έχουν τη γνωστή συνταγή ubisoftίλας. Και spiderman επίσης. Τα ιδια. Μετά το Remastered reimagined rerere που θα βγει κάποια στιγμή στο ps5 etc, ε μετά, στο τέλος & στο pc.
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Ετσι θα χωρισουν τα τσανακια τους Sony θα παρει Square Enix, Konami και ισως Capcom Microsoft, Sega, Bndai Namco Tencent Ubisoft (Εχει ηδη μετοχες στη ubi)
optimus prime Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Την Rockstar θα παρει να χεστει στο ταληρο απο το gta online..
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, optimus prime είπε Την Rockstar θα παρει να χεστει στο ταληρο απο το gta online.. αυτη και η ΕΑ πανε τρενο, ειναι δυσκολο που δεχθουν
privateer Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 οταν το 2023 μπει στον χορο η αμαζον 😂 1
firepc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόλις τώρα, privateer είπε οταν το 2023 μπει στον χορο η αμαζον 😂 ε βασικα αυτος ειναι ο σκοπος, οταν ερθει η google και η amazon, να βρουνε καμμενη γη
maniacos93 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μόνο εγώ περιμένω Bloodborne στο PC;;; 🤔 Έχω κάνει πλατίνα στο PS4 Pro αλλά το ξαναέπαιζα άνετα, με όλα τα καλούδια που έχει το PC. Για εμένα ήταν επίσης και ο λόγος αγοράς PS4. System seller από τα λίγα.
panagiotis54 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Suicide Squad: Kill the Justice League Reportedly Delayed Until 2023
Tobajara Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Interview.pdfΈνα πολύ ενδιαφέρον άρθρο των Financial Times για τους λόγους που η Microsoft αγόρασε την Activision/ Blizzard και τους στόχους που θέλει να πετύχει - σύμφωνα με την ίδια τη Microsoft, τουλάχιστον. https://www.ft.com/tech-exchange Δε νομίζω πως απαιτεί πληρωμή, αλλά αν δεν ανοίγει πείτε μου. EDIT: επειδή ήταν πολύ μεγάλο ώστε να διαβάζεται με άνεση στο forum, ορίστε ένα pdf για όσους ενδιαφέρονται. Interview.pdf Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2022 από Tobajara 2
Tobajara Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε δεν ανοιγει Ξαναδές το ποστ μου 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις