Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσο fun δειχνει το SW 3? Ωραιες προσθηκες τα enviromental kills αλα bulletstorm και το grappling hook. Μπολικο gore οπως πρεπει και συνεχιζει να μην εχει σοβαρο υφος το παιχνιδι οπως και στο 2. Ειναι αυτο που θελουν οι devs το 2 ηταν πολυ γρηγορο fun οπτικα πανεμορφο απλετοι εχθροι και πολλα οπλα για ευφανταστα kills. Το αναμενω πως και πως.

Δημοσ.

εντομεταξυ η bangie τι κανει τωρα? φτιαχνει απλα το destiny 2...τπτ αλλο...δηλ οι αλλοι αγορασαν το destiny 2 για 3.6 δις???
ποσο τους ποναει η μικρομαλακη ρε φιλε να πουμε...εγω πηγα και αγορασα το destiny 2 για 45 ευρω να πουμε! 😛    (ευτυχως που το ινσομνια δεν εχει downvotes)

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Λες και κάθε Shadow Warrior (μετά το reboot) game είναι διαφορετικό πράγμα τελείως πάντως... Δεν ξέρω τι να περιμένω.

Αίμα και gore παντού αλλα βρισίδια και βυζιά censored...😑

• Like 1
Δημοσ.

Να πω και εγώ την μ..ία μου.😁 Δεν έχω παίξει κανένα από τα reboot αν και τα έχω στο backlog τόσα χρόνια, γιατί είναι τόσο χαρακτηριστική η φωνή του VA στο OG που ξενερώνω αμέσως με τους νέους voice actors.

YOU NO MESS WITH LO WANG !!!

Όσο για βυζγιά αν είχες παίξει το og και ήξερες που να ψάξεις είσαι καλυμμένος.😁

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, ilos είπε

Όσο για βυζγιά αν είχες παίξει το og και ήξερες που να ψάξεις είσαι καλυμμένος.😁

Χέστηκα για τα γυμνό, το βρισίδι όμως το θέλω όταν κολλάει, fucking muricans. 🤬

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, panagiotis54 είπε

εντομεταξυ η bangie τι κανει τωρα? φτιαχνει απλα το destiny 2...τπτ αλλο...δηλ οι αλλοι αγορασαν το destiny 2 για 3.6 δις???
ποσο τους ποναει η μικρομαλακη ρε φιλε να πουμε...εγω πηγα και αγορασα το destiny 2 για 45 ευρω να πουμε! 😛    (ευτυχως που το ινσομνια δεν εχει downvotes)

https://www.pcgamer.com/uk/so-if-its-not-about-exclusivity-why-exactly-did-sony-buy-bungie/

Εδώ λέει ότι θελουν να επεκταθουν σε tv ταινίες κλπ ενώ θέλουν να βγάλουν ένα ακόμα game μέχρι το 2025

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...