optimus prime Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ποιο Halo και ***,θα τους φτιαξει η Bungie ενα shooter που θα το ζηλευουν ολοι.. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @@ θα φτιάξει, παπάτζα σαν το destiny μπορεί. Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Psycho_Warhead 1
optimus prime Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δεν ξερω εσυ πως την βλεπεις εγω παντως παιζω destiny απο την beta του 1ου και το θεωρω ενα απο τα καλυτερα shooter που εχουν βγει ποτε!! 1
Sarandis Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Aυτό το είδε κανείς; Bloodborne στο pc https://b0tster.itch.io/bbpsx Χάζευω στο twitch, μου φέρνει σε nightmare creatures. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε άντε δε μιλώ θα γίνω κακός...
Arkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ποσο fun δειχνει το SW 3? Ωραιες προσθηκες τα enviromental kills αλα bulletstorm και το grappling hook. Μπολικο gore οπως πρεπει και συνεχιζει να μην εχει σοβαρο υφος το παιχνιδι οπως και στο 2. Ειναι αυτο που θελουν οι devs το 2 ηταν πολυ γρηγορο fun οπτικα πανεμορφο απλετοι εχθροι και πολλα οπλα για ευφανταστα kills. Το αναμενω πως και πως.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Λες και κάθε Shadow Warrior (μετά το reboot) game είναι διαφορετικό πράγμα τελείως πάντως... Δεν ξέρω τι να περιμένω. 1
panagiotis54 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 εντομεταξυ η bangie τι κανει τωρα? φτιαχνει απλα το destiny 2...τπτ αλλο...δηλ οι αλλοι αγορασαν το destiny 2 για 3.6 δις??? ποσο τους ποναει η μικρομαλακη ρε φιλε να πουμε...εγω πηγα και αγορασα το destiny 2 για 45 ευρω να πουμε! 😛 (ευτυχως που το ινσομνια δεν εχει downvotes)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 53 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Λες και κάθε Shadow Warrior (μετά το reboot) game είναι διαφορετικό πράγμα τελείως πάντως... Δεν ξέρω τι να περιμένω. Αίμα και gore παντού αλλα βρισίδια και βυζιά censored...😑 1
ilos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Να πω και εγώ την μ..ία μου.😁 Δεν έχω παίξει κανένα από τα reboot αν και τα έχω στο backlog τόσα χρόνια, γιατί είναι τόσο χαρακτηριστική η φωνή του VA στο OG που ξενερώνω αμέσως με τους νέους voice actors. YOU NO MESS WITH LO WANG !!! Όσο για βυζγιά αν είχες παίξει το og και ήξερες που να ψάξεις είσαι καλυμμένος.😁
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 23 λεπτά πριν, ilos είπε Όσο για βυζγιά αν είχες παίξει το og και ήξερες που να ψάξεις είσαι καλυμμένος.😁 Χέστηκα για τα γυμνό, το βρισίδι όμως το θέλω όταν κολλάει, fucking muricans. 🤬 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δεν περίμενα την Ubisoft τόσο κάτω.
Pitzimpitzidis Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2022 9 ώρες πριν, panagiotis54 είπε εντομεταξυ η bangie τι κανει τωρα? φτιαχνει απλα το destiny 2...τπτ αλλο...δηλ οι αλλοι αγορασαν το destiny 2 για 3.6 δις??? ποσο τους ποναει η μικρομαλακη ρε φιλε να πουμε...εγω πηγα και αγορασα το destiny 2 για 45 ευρω να πουμε! 😛 (ευτυχως που το ινσομνια δεν εχει downvotes) https://www.pcgamer.com/uk/so-if-its-not-about-exclusivity-why-exactly-did-sony-buy-bungie/ Εδώ λέει ότι θελουν να επεκταθουν σε tv ταινίες κλπ ενώ θέλουν να βγάλουν ένα ακόμα game μέχρι το 2025
Προτεινόμενες αναρτήσεις