Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Να δεις που θα πουλησουν καλα καλα το 4 με το DLC και μετα θα βγαλουν και την τριλογια. Χωρις τριλογια προσωπικα δεν θα το παρω θελω να τα ξανα παιξω απο την αρχη οπως και οι περισσοτεροι νομιζω που εχουμε πανω απο 6-7 χρονια να παιξουμε ειδικα τα πρωτα 2.

Ωραία νέα. Ωραία παιχνίδια, αλλά πρέπει να έρθουν και τα 3 πρωτα. Έχουν πει τίποτα γι'αυτα?

Και γω θέλω τα 3 πρώτα. Όταν βγουν θατα πάρω και τα 4. Μόνο του το 4 δεν έχει νόημα.

9 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ισα ίσα που στο god of war συγκεκριμένα είναι που δεν μπορεί να σταθεί αυτόνομα γιατί υπάρχουν μέσα αναφορές από τα προηγούμενα παιχνίδια χτυπητές που δεν υπάρχουν/είναι τόσο έντονες στα Uncharted παιχνίδια.

Κλασσικό παράδειγμα είναι το δεύτερο όπλο του Kratos,όποιος έχει παίξει το παιχνίδι καταλαβαίνει γιατί.

Από εκεί και πέρα καλοδεχούμενο ότι έρχεται σε PC μεριά, αλλά δυστηχώς για άλλη μια φορά στα διάφορα forum/youtube τα παιχνίδια αυτά θα καταντήσουν σαν benchmark tests για(τωρινό και μελλοντικό) pc hardware.

Γω πάντως μια χαρά έπαιξα το god of war και μια χαρά δέθηκα με την ιστορία και με όλα χωρίς να έχω παίξει άλλο god of war μιας και δε μου άρεσε ποτέ το πώς ήταν ο τίτλος πριν.

Τα uncharted έχουν άλλη ακολουθία, δε γίνεται μόνο του το 4.

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xtrmsnpr είπε

Ωραία νέα. Ωραία παιχνίδια, αλλά πρέπει να έρθουν και τα 3 πρωτα. Έχουν πει τίποτα γι'αυτα?

Και γω θέλω τα 3 πρώτα. Όταν βγουν θατα πάρω και τα 4. Μόνο του το 4 δεν έχει νόημα.

Δεν εχει ακουστει τιποτα οχι ουτε για το ps5. Η collection θα ερθει και στο ps5 μαζι με υπολογιστη. Για τα πρωτα 3 τιποτα για την ωρα. Δεν θα πουλησει οσο νομιζουν αν δεν φερουν και τα πρωτα 3 σχεδον ολοι θελουν να τα παιξουν απο την αρχη οπως πρεπει.

Δημοσ.

Αν δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια(έστω το 3 ξέρω γω) και πας κατευθείαν στο τελευταίο,δεν προκειται να καταλάβεις ποτε γιατι το παιχνίδι λέγεται God Of War και τι σχέση έχει ο κεντρικος χαρακτήρας με αυτό,πόσο μάλλον να καταλάβεις τις αναφορές που υπάρχουν περίπου στην μέση του παιχνιδιού.

Μπορεις ναι μεν να παίξεις κανονικά το παιχνίδι,αλλά θα υπάρχουν και ερωτηματικά.

Απο εκει και πέρα, το θέμα είναι ότι και στις 2 σειρές δεν είναι διαθέσιμα τα προηγούμενα παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Δεν εχει ακουστει τιποτα οχι ουτε για το ps5. Η collection θα ερθει και στο ps5 μαζι με υπολογιστη. Για τα πρωτα 3 τιποτα για την ωρα. Δεν θα πουλησει οσο νομιζουν αν δεν φερουν και τα πρωτα 3 σχεδον ολοι θελουν να τα παιξουν απο την αρχη οπως πρεπει.

Καλώς.. ας περιμένουμε ίσως του χρόνου ανακοινωθεί τίποτα. Δε τα είχα παίξει ποτέ, και ήταν τα πρώτα παιχνίδια που αγόρασα μόλις πήρα ps4!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Καλώς.. ας περιμένουμε ίσως του χρόνου ανακοινωθεί τίποτα. Δε τα είχα παίξει ποτέ, και ήταν τα πρώτα παιχνίδια που αγόρασα μόλις πήρα ps4!

Το 2008 ηταν λογος για να παρεις ps3 ειδικα με το 2 που ειναι το καλυτερο απο τα πρωτα 3 πολλοι εκαναν τη μεταβαση. Αν ανακοινωθουν για το PS5 θα τα δουμε σιγουρα και στον υπολογιστη ως remastered αν και οι ps4 εκδοσεις ειναι μια χαρα σε ps5/pc αν κανουν τη δουλεια που εκαναν με horizon και days gone θα δουμε πολυ ομορφα πραγματα παρολο την ηλικια των πρωτων 3 παιχνιδιων. 

Δημοσ.

Είναι κουλό αυτό που κάνει η Sony με το PC port των Uncharted. Αν και ψιλοστέκονται και το 4 και το The Lost Legacy μόνα τους (ειδικά το τελευταίο) λόγω ενός συγκεκριμένου νέου χαρακτήρα που είναι από τους βασικούς πυλώνες της ιστορίας του 4, συγγνώμη, αλλά χάνεις ΠΟΛΥ υπόβαθρο από τους χαρακτήρες (χωρίς να μπω σε σπόιλερς, ας πω, για παράδειγμα, την σκηνή με το Crash minigame στις πρώτες ώρες).

Στο God of War είναι λίγο διαφορετικά λόγω αλλαγής setting (disclaimer: δεν έχω παίξει, δυστυχώς, τα προηγούμενα, αλλά έχω διαβάσει εκτενώς τα wikia, κι έχω δει τα ανάλογα let's play, επομένως έχω μια πετσοκομμένη γνώση του lore).

@Fulgore διαφωνώ. Στο UC4 υπάρχουν αναφορές και σκηνές που αν δεν γνωρίζει κάποιος την δυναμική, τη σχέση και το "ταξίδι" κάποιων χαρακτήρων (κλασσικό παράδειγμα, Nathan - Elena) δεν θα καταλάβει κάποιες από τις αντιδράσεις μέσα στο παιχνίδι. Στο GoW, όλες οι σχέσεις, όλοι οι χαρακτήρες πλην Kratos κλπ. χτίζονται σε αυτό το παιχνίδι. Το μόνο που χάνεται είναι το (πλούσιο) backstory του Kratos. Θα μου πει κάποιος, δηλαδή δεν επηρεάζει το παρελθόν του Kratos την σχέση του πχ. με τον Atreus; Ή την αλλαγή στην συμπεριφορά του σε ΑΥΤΟ το παιχνίδι; Σίγουρα. Συν τις αναφορές στα προηγούμενα (το συγκεκριμένο όπλο και η σκηνή που το συνοδεύει για πρώτη φορά, η σκηνή με το πήλινο βάζο κλπ). Αλλά μέχρι εκεί.

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Spoiler

προφανώς και αν δεν έχεις παίξει τα προηγούμενα παιχνίδια,δεν θα γνωρίζεις την σχέση πχ του Nathan με Sully/Elena που οδηγεί στο 4.

Ο λόγος που τονίζω περισσότερο το God of war, είναι γιατί υπάρχει μεγαλύτερη ταύτιση ολόκληρης της σειράς γύρω από τον Kratos(σαν τραγική φιγούρα που τον έκαναν).

Κλασσικό παράδειγμα σε αυτό όπως έγραψα και πιο πάνω είναι ο ίδιος ο τίτλος που εξακολουθούν κακώς να χρησιμοποιούν στο 4,ένας τίτλος που αν παίξεις κατευθείαν το τελευταίο παιχνίδι, δεν πρόκειται να καταλάβεις που κολλάει/πως προκύπτει. Αλλο παράδειγμα είναι φυσικά και αυτό που αναφέρεις.

Από εκεί και πέρα, εννοείται ότι το καλύτερο θα ήταν να κυκλοφορούσαν όλα τα παιχνίδια μια και καλή για να υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα γύρω από την κάθε σειρά,δεν νομίζω να διαφωνεί κάποιος με αυτό.

• Like 2
Δημοσ.

https://comicbook.com/gaming/news/bioshock-4-release-setting-leaked/

"The new BioShock game takes place in the 1960s, in Antarctica, and in a city called Borealis," said Moriarty. "The game is apparently referred to as Parkside as its internal codename.... "and the games are inter-connected, which is not a huge surprise."

Moriarty added that the game is aiming to release sometime in 2022 and that the team working on it, Cloud Chamber, has "incredible latitude to get the game right." During the Sacred Symbols episode, Moriarty also confirmed the game's name is BioShock Immortal, like leaks have suggested and that a reveal at The Game Awards 2021 next week is potentially on the table, but may have been postponed to E3 2022.

• Like 4
Δημοσ.
Στις 3/12/2021 στις 11:44 ΜΜ, privateer είπε

Αναφορά σε κείμενο

Finally, another job listing published earlier this year suggested that BioShock 4 will be an open world game. The job advert stated: “We’re hoping to find someone who can weave impactful, character-driven stories in an open world setting.”

DOA. πανε για Farcry/RAGE τυπου παιχνιδι τιγκα στα ΜΤΧ. Ειπα και εγω, θυμηθηκε μετα απο χρονια να βγαλει η T2, single player campaign παιχνιδι.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...