panagiotis54 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, nikos5800 είπε Παίδες ειμαι ο μόνος που EXEI windows 11? ναι! sorry man! 😛
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 1 1
panagiotis54 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Εντομεταξυ η Bioware εβγαλε νεα φωτο για το mass effect που αποκαλυπτει την μιση πλοκη του νεου παιχνιδιου 😅 Spoiler και εδω το kotaku με ενα decent αρθρο (ναι το kotaku)
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Thresh είπε Μέσα σε 3 λεπτά το trailer κατάφερε αυτό που δεν καν πλησίασαν τρεις ταινίες. 4 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 12 ώρες πριν, Thresh είπε (και έρχονται και τα υπόλοιπα) @{TDi}Dj2k..infc και χορογραφία στις μάχες. 4
thory Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει οποιος ξέρει τι ακριβώς είναι το reshade και πως λειτουργεί? Ψηνομαι να παρω το 2k22 γιατί εχω δει κατι βιντεακια και με την χρηση του reshade φαίνεται τελείως διαφορετικό παιχνίδι.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, thory είπε Καλησπέρα. Μπορεί να μου εξηγήσει οποιος ξέρει τι ακριβώς είναι το reshade και πως λειτουργεί? Ψηνομαι να παρω το 2k22 γιατί εχω δει κατι βιντεακια και με την χρηση του reshade φαίνεται τελείως διαφορετικό παιχνίδι. ReShade is a generic post-processing injector for games and video software developed by crosire. Imagine your favorite game with ambient occlusion, real depth of field effects, color correction and more ... ReShade exposes an automated and generic way to access both frame color and depth information (latter is automatically disabled during multiplayer to prevent exploitation) and all the tools to make it happen.
thory Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε ReShade is a generic post-processing injector for games and video software developed by crosire. Imagine your favorite game with ambient occlusion, real depth of field effects, color correction and more ... ReShade exposes an automated and generic way to access both frame color and depth information (latter is automatically disabled during multiplayer to prevent exploitation) and all the tools to make it happen. Thanks, ψιλοκαταλαβα νομίζω. Ψάχνοντας στο youtube για το 2k22 είδα οτι πολλοί χρήστες έχουν το ''δικό τους'' reshade ο καθένας, τι διαφορές γενικά θα μπορούσαν να υπάρχουν μεταξύ αυτών? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2021 από thory
firepc Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Uncharted 4 for PC and PS5 has been rated, suggesting a release soon https://www.videogameschronicle.com/news/uncharted-4-for-pc-and-ps5-has-been-rated-suggesting-a-release-soon/ 4
tonkpils Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Στις 9/11/2021 στις 11:27 ΠΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Παει για Γκοτι το συγκεκριμένο. Δείχνει ήδη αρκετά Ντοπέ ακόμη και σε Άλφα 1
Chaos3X Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, tonkpils είπε Παει για Γκοτι το συγκεκριμένο. Δείχνει ήδη αρκετά Ντοπέ ακόμη και σε Άλφα Φαίνεται πάρα πολύ άρρωστο και καλό! Μου θυμίζει πολλά games. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις