7nisiotis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Στις 29/10/2021 στις 7:34 ΠΜ, 7nisiotis είπε Και το κανάλι τους με επιπλέον βιντεακια https://youtube.com/user/vreski/videos 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Μέχρι να γίνουν τα tech demo κανονικό παιχνίδι..Αυτοί ψάχνουν funds τώρα.
kostiger Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 https://gamingbolt.com/should-sony-start-bringing-its-first-party-games-to-pc-day-and-date
d4ydr33m3r Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Παντως τα particle fx /collisions/physics και η αρτιστικη προσεγγιση δειχνουν εξαιρετικα.. Damn
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Σας πετάνε κάτι ψίχουλα με διάφορα tech demos και βρέχετε τα βρακιά σας αμέσως ρε μπρος μου! Πιο ψύχραιμα τα πράματα να τα βλέπετε.. Κλάιν Μάιν το βίντεο πραγματικά
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 56 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Σας πετάνε κάτι ψίχουλα με διάφορα tech demos και βρέχετε τα βρακιά σας αμέσως ρε μπρος μου! Πιο ψύχραιμα τα πράματα να τα βλέπετε.. Κλάιν Μάιν το βίντεο πραγματικά Το studio έχει κυκλοφορήσει ήδη ένα game που δεν ήταν κακό, οποτε μάλλον δεν είναι tech demo το παραπάνω. Προσωπικά βρίσκω κάποια physics υπερβολικά, αλλα γενικά το shooting φαίνεται καλο.
7nisiotis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Προσωπικά μαρεσε το destruction και τα εφέ όταν σπάνε πράγματα. Πολύ δυνατό & εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
SPANK Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά επειδή με ψήνει και παίζει και σε καλή τιμή το World War Z Aftermath , το έχει παίξει κανένας απο εδώ ειναι καλό για solo story έχει progression κτλπ ?
ilos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, SPANK είπε Παιδιά επειδή με ψήνει και παίζει και σε καλή τιμή το World War Z Aftermath , το έχει παίξει κανένας απο εδώ ειναι καλό για solo story έχει progression κτλπ ? Αυτού του είδους τα παιχνίδια horde games / left 4 dead wannabe δεν είναι για solo καταστάσεις. Αν δεν έχεις παρέα να παίξετε θα βαρεθείς γρήγορα imo. 3 1
panagiotis54 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Στις 23/10/2021 στις 7:50 ΠΜ, yiannis1991 είπε Πέρα από τα achievements (τα οποία είναι σχετικά άχρηστα) και το καλάθι (που εντάξει είναι σπαστικό που δεν έχει, αλλά εντάξει πόσες φορές αγοράζεις πάνω από ένα game τη φορά) τι πρόβλημα έχει το epic; Δεν λέω να αντικαταστήσουμε το steam με αυτό, αλλά αν βγει ένα game που σου αρέσει αλλά είναι exclusive στο epic γιατί να μην το πάρεις; Ποιο είναι το τόσο θανάσιμο αμάρτημα που έχουν κάνει; Για μένα όλα τα μαγαζιά είναι το ίδιο. Δίνω χρήμα και μου δίνουν κωδικό για το game και μετά απλά παίζω και τέλος. Αλλά ίσως εγώ το βλέπω πιο κυνικά. ελα μονο 1 βδομαδα μου πηρε να βρω αυτη τη φωτο: 5
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Είδα Skull, περίμενα dismemberment. Was not disappointed. (αν απαντήσεις μην το κάνεις με gif, θα το σβήσω. )
7nisiotis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Ώπα ρε! https://www.dsogaming.com/screenshot-news/concept-arts-leaked-for-valves-cancelled-space-pirate-game-stars-of-blood/? 1
panagiotis54 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 εεε βλακεια που ποσταρω την μαυριλα μετα τις τοσο ωραιες φωτο του απο πανω....επισης βλακεια το τι κανουν στο darkest dungeon 2
Tobajara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε εεε βλακεια που ποσταρω την μαυριλα μετα τις τοσο ωραιες φωτο του απο πανω....επισης βλακεια το τι κανουν στο darkest dungeon 2 Το screenshot είναι λίγο προβοκατόρικο αλλά προφανώς καλύπτει και ανδρικούς και γυναικείους χαρακτήρες, αν αντί για το Highwayman υπήρχε Vestal πχ δε θα χτύπαγε. Επίσης τα Virtues βασίζονται στο stress, οπότε δεν είναι τελείως λογικά. Για μένα έχει και λίγο την πλάκα του, το γομάρι ο Man-At-Arms κυνηγάει τον τσιλιβίθρα τον Highwayman.
Προτεινόμενες αναρτήσεις