Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Shadow Warrior 3 has been delayed until 2022, gets a new in-engine trailer 1
Lotof Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Another one for PC. Με DualSense θα είναι σκέτη απόλαυση. https://www.reddit.com/r/GamingLeaksAndRumours/comments/qgf5ra/sackboy_a_big_adventure_found_on_steamdb/ Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από Lotof
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Ισως ανακοινωσει κατι αποψε στο showcase της γτ πολυ μας αγαπαει τελευταια 1
kostiger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, firepc είπε Ισως ανακοινωσει κατι αποψε στο showcase της γτ πολυ μας αγαπαει τελευταια Eπιθεση αγαπης απο το Τζιμαρα το Ραϊαν στην...τσεπη σου. Eχει πολλη αγαπη μεσα του αυτο το αγορι.
firepc Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, kostiger είπε Eπιθεση αγαπης απο το Τζιμαρα το Ραϊαν στην...τσεπη σου. Eχει πολλη αγαπη μεσα του αυτο το αγορι. Ε και τι ηθελες, να μας τα φερει τσαμπα στο pc?
kostiger Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, firepc είπε Ε και τι ηθελες, να μας τα φερει τσαμπα στο pc? Αστειευομαι. Του τα εχω μαζεμενα απο τις πολιτικες του με το πσ5. Για το pc ειναι απολυτως χαρμοσυνα τα νεα.
privateer Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.videogameschronicle.com/news/sony-has-formed-the-playstation-pc-label-for-its-pc-games-push/ Sony has formed the ‘PlayStation PC’ label for its PC games push Label registration is seemingly another sign that PlayStation intends to take PC seriously Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο 😄🤑 Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από privateer 7
Arkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Πολύ καλά νέα μπράβο Sony βέβαια δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της είδε ότι οι pcades πληρώνουν οπότε γιατί να χάσει τόσα εκατομμύρια. Έρχονται uncharted Ghost of Tsushima God of War Ratchet and Clank demon souls για μένα δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να είσαι pcgamer. Πέρα από τις τιμές των gpu που και αυτές μηδενιζονται με λίγους μήνες mining και βγαίνει τσάμπα η κάρτα τελείως. 2
Armoral Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για Skyrim 10th edition τι λέτε; 7 ώρες πριν, Arkin είπε Πολύ καλά νέα μπράβο Sony βέβαια δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας της είδε ότι οι pcades πληρώνουν οπότε γιατί να χάσει τόσα εκατομμύρια. Έρχονται uncharted Ghost of Tsushima God of War Ratchet and Clank demon souls για μένα δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για να είσαι pcgamer. Πέρα από τις τιμές των gpu που και αυτές μηδενιζονται με λίγους μήνες mining και βγαίνει τσάμπα η κάρτα τελείως. Τώρα με τις αναπροσαρμογές στις τιμές του ρεύματος παραμένει αποδοτικό; Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από Armoral
Arkin Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Armoral είπε Για Skyrim 10th edition τι λέτε; Τώρα με τις αναπροσαρμογές στις τιμές του ρεύματος παραμένει αποδοτικό; Spoiler Φουλ εμενα δεν μου ηρθε καθολου προς τα πανω ακριβως οσα πληρωνα εχω home enter νυχτερινο και μου βγαινει 15 λεπτα ακριβως το kw καιω καπου 55 λεπτα ρευμα ολο το pc μετρημενο απο πριζα τη μερα και η καρτα βγαζει 3+ ευρω. Με trade κτλ βγαινει πανω απο 5ευρο οποτε μενουν 120-130 ευρω το μηνα καθαρα. Καθολου ασχημα για τα παιχνιδια που αγοραζω με το mining βγαινει τσαμπα η καρτα μεχρι αρχες Μαρτιου αν συνεχισει ετσι το mining παρολο που την πληρωσα 2x απο το msrp. Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από Arkin 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πολυ F.E.A.R μου θυμιζει.. Γιατι μονο slo-mo? Ισως γιατι δεν βγαινει με τοσο destructable environment το framerate και ηθελαν κατι πολυ ομορφο απο πλευρας γραφικων,φυσικης και gameplay.. Ενδιαφερον πολυ δειχνει αλλα δεν ξερω σε fps νομιζω θα κουρασει το συνεχομενο slo mo..Το φανταζομαι οπως το βλεπω να εχει και γρηγορη δραση και θα ηταν υπεροχο.. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2021 από d4ydr33m3r 1
icenex Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Θεωρω οτι θα ο μηχανισμος με το slo-mo θα ειναι παρομοιος με αλλα παιχνιδια που δεν θα ειναι συνεχεια αλλα θα επιλεγει ο παιχτης ποτε και που, κατι σαν το max payne φαση.
firepc Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μηπως καλυτερα να σεβαστειτε λιγο το ονομα και να ακυρωσετε το ολο project? Λεω τωρα εγω... 1
Armoral Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 6 ώρες πριν, firepc είπε Μηπως καλυτερα να σεβαστειτε λιγο το ονομα και να ακυρωσετε το ολο project? Λεω τωρα εγω... Motivated and inspired by your money.. ahem...
Προτεινόμενες αναρτήσεις