panagiotis54 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 ubi, EA, οτι χειροτερο υπαρχει τα τελευταια πολλα πολλα χρονια... 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 ήρθα να διαδώσω φήμες! Ghost of Tsushima is Coming to PC 8
ilos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε ήρθα να διαδώσω φήμες! Ghost of Tsushima is Coming to PC Καλά χαίρω πολύ το θέμα είναι πότε όπως πάντα. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Χρονιά σαν το 2004 δεν θα ξαναδεί το PC Gaming ποτέ..Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.. DOOM 3 Far Cry Half-Life 2 Unreal Tournament 2004 World of Warcraft NFS: Underground 2 GTA: San Andreas 5
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Χρονιά σαν το 2004 δεν θα ξαναδεί το PC Gaming ποτέ..Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.. DOOM 3 Far Cry Half-Life 2 Unreal Tournament 2004 World of Warcraft NFS: Underground 2 GTA: San Andreas Το εχω πει και γω σε προηγουμενο post, η καλυτερη gaming χρονια εβερ Να συμπληρωσω, Halo 2 (Το καλυτερο Halo για εμενα) Fable Prince of Persia: Warrior Within Vampire: The Masquerade - Bloodlines Rome: Total War Syberia 2 Counter-Strike: Condition Zero Sid Meier's Pirates Flatout Και πολλα ακομα...
liakinen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 11 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Χρονιά σαν το 2004 δεν θα ξαναδεί το PC Gaming ποτέ..Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.. DOOM 3 Far Cry Half-Life 2 Unreal Tournament 2004 World of Warcraft NFS: Underground 2 GTA: San Andreas Ε και το 2007 δεν το λες άσχημο έτος για Pc Games. STALKER: Shadow of Chernobyl Bioshock Half-Life 2: Episode Two The Witcher Call Of Duty 4: Modern Warfare Crysis Assassin's Creed 2
firepc Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Ε και το 2007 δεν το λες άσχημο έτος για Pc Games. STALKER: Shadow of Chernobyl Bioshock Half-Life 2: Episode Two The Witcher Call Of Duty 4: Modern Warfare Crysis Assassin's Creed και το 2007 οντως πολυ δυνατο ετος 👍
liakinen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Το 2004 το θυμάμαι σαν και τώρα. Εγώ περίμενα σαν τρελός το DOOM 3, δύο φιλαράκια το Half-Life 2 και σκάει από το πουθενά νωρίτερα το Far cry με το οποίο είχαμε μείνει μαλ@κες.
ilos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 8 λεπτά πριν, liakinen είπε Το 2004 το θυμάμαι σαν και τώρα. Εγώ περίμενα σαν τρελός το DOOM 3, δύο φιλαράκια το Half-Life 2 και σκάει από το πουθενά νωρίτερα το Far cry με το οποίο είχαμε μείνει μαλ@κες. Το καλύτερο game από αυτά ήταν μακράν το HL2, αλλά το farcry ήταν next gen σε σχέση με τα άλλα αντικειμενικά. Και εγώ τα άλλα 2 είχα κάνει preorder, αλλά όταν μου δείξανε το farcry έπαθα πλάκα. 2
liakinen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, ilos είπε Το καλύτερο game από αυτά ήταν μακράν το HL2, αλλά το farcry ήταν next gen σε σχέση με τα άλλα αντικειμενικά. Και εγώ τα άλλα 2 είχα κάνει preorder, αλλά όταν μου δείξανε το farcry έπαθα πλάκα. Δεν μπορώ να τα ξεχωρίσω. Το Far cry ήρθε από το πουθενά (δεν υπήρχε τόσο ενημέρωση εκείνα τα χρόνια) ήταν τα γραφικά και το setting φοβερά και το λάτρεψα μέχρι το γνωστό σημείο (πριν βγουν τα ζόμπια). Το Half-Life ήταν φοβερό απλά πέρασαν τα χρόνια και έμεινε στην συνείδηση μου σαν σειρά κομμένη χωρίς φινάλε. Το DOOM 3 σαν βετεράνος του 1 & 2 με τα οποία πέρασα τα παιδικά μου χρόνια τι να πω το απόλαυσα και σε αντίθεση με πολλούς το θεωρώ καλύτερο από τα σημερινά DOOM τα οποία μπορεί να είναι περισσότερο πιστά στον παππού DOOM 2 αλλά μου προκαλούν ζάλη, άλλωστε έγινα μπάρμπας πλέον 😋 2
ilos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το καθένα είχε την αξία του. Απλά το D3 είχε φάει το hype του κερατά (καληώρα όπως το CP2077) και τελικά ήταν ένα πιο αργό jump scare game. Σε πολλούς έκανε κλίκ, αλλά οι περισσότεροι περιμέναν κάτι high octane από την ID software. Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από ilos 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Ολα εκαναν παταγο για τους λογους τους οντως ηταν φανταστικη χρονια.. Και αν τα HL2, τo Doom 3, το UT2K4 και τα υπολοιπα ηταν θαυμασια και αναμενομενα οτι θα κανουν παταγο (το Doom 3 ηταν το πρωτο που ειχε dynamic per pixel lighting και ηταν next gen με ολη την σημασια της λεξης καθως και υπεροχο σαν παιχνιδι επισης, ενω το HL2 ηταν ΦΟΒΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ all around και με ωραια physics) το FC με το demo του ειχε ερθει κυριολεκτικα απο το πουθενα και εριξε σαγονια με τα γραφικα του.. Ενα game που κανεις δεν ειχε κυριολεκτικα ακουσει τιποτα και το θυμαμαι σαν και εχθες στα Anandtech fora να σπερνει πανικο.. 2
tommybertsen Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Παίδες, κάνα καλό LAN PvP Game υπάρχει εκτός από τα γνωστά; (among us και τέτοιου τύπου εννοώ γνωστά). Να τσιμπήσω να παίζουμε στα πισιά μας με την κοπέλα μου. Έχουμε λιώσει στα Worms Παίξαμε και co-op το "It Takes Time" (δυνατός τίτλος). Casual , κατά προτίμηση. Το A House of Thieves κοιτούσα πρόσφατα.
enable_your_mind Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Το Guardians of the Galaxy ειναι ενα απο τα πιο optimized παιχνιδια που εχω παιξει σε release.. Και εχει και μουσικαρες μεσα το παχνιδι .. Επαιξα καμια ωρα και μου εχει κανει παρα πολυ θετικη εντυπωση ... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2021 από enable_your_mind 3
panagiotis54 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Η Blizzard ακύρωσε την BlizzCon 2022 Θέλει να την κάνει "πιο φιλόξενη και inclusive". xaxaxaxaxaxa Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2021 από panagiotis54
Προτεινόμενες αναρτήσεις