7nisiotis Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 55 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε Ειναι ΠΑΡΑ πολυ ομορφο αρτιστικα και ξεχωριστο.. Επισης ειχε τρομερα γραφικα για την εποχη του και ειδικα για κονσολα με ομορφο φωτισμο! Αυτό! Ειδικά για τους φωτισμούς, γραφικά και το art direction. Αλλά και για τον κόσμο του παιχνιδιού. Έπρεπε μ λέει να ήταν λίγο μεγαλύτερο, ίσως έμειναν και από budget. Κρυφό ακατέργαστο διαμαντακι εν ολίγοις. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε τέλεια θα οδηγάμε άμαξα! σκατά να φάνε που είναι στο epic....μόνο εκεί θα βγει;;
panagiotis54 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 ας ανοιξουμε τοπικ βλεπω το epic store εχει και καποιες ωραιες φωτο
Necrogenisis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Στις 21/10/2021 στις 7:47 ΜΜ, Arkin είπε Next gen material και με πολυ πρασινο νομιζω θα εκπλαγουμε απο τα γραφικα του παραπανω τιτλου. Ο παραπανω τιτλος μονο assets εχει δειξει και 0 gameplay/mechanics. Λιγο καιρο πριν ειχε μαλιστα παρα πολλα store-bought assets. Γενικα τα dinosaur games ειναι shitfest, τα περισσοτερα ξεκινανε ως προτζεκτ τυπαδων που εχουν καυλες με δεινοσαυρους αλλα εχουν δεν εχουν επαρκη γνωση/εμπειρια απο game development. 9 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε τέλεια θα οδηγάμε άμαξα! σκατά να φάνε που είναι στο epic....μόνο εκεί θα βγει;; Λογικα timed exclusive θα ειναι.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Πέρα από τα achievements (τα οποία είναι σχετικά άχρηστα) και το καλάθι (που εντάξει είναι σπαστικό που δεν έχει, αλλά εντάξει πόσες φορές αγοράζεις πάνω από ένα game τη φορά) τι πρόβλημα έχει το epic; Δεν λέω να αντικαταστήσουμε το steam με αυτό, αλλά αν βγει ένα game που σου αρέσει αλλά είναι exclusive στο epic γιατί να μην το πάρεις; Ποιο είναι το τόσο θανάσιμο αμάρτημα που έχουν κάνει; Για μένα όλα τα μαγαζιά είναι το ίδιο. Δίνω χρήμα και μου δίνουν κωδικό για το game και μετά απλά παίζω και τέλος. Αλλά ίσως εγώ το βλέπω πιο κυνικά.
ilos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 55 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Πέρα από τα achievements (τα οποία είναι σχετικά άχρηστα) και το καλάθι (που εντάξει είναι σπαστικό που δεν έχει, αλλά εντάξει πόσες φορές αγοράζεις πάνω από ένα game τη φορά) τι πρόβλημα έχει το epic; Δεν λέω να αντικαταστήσουμε το steam με αυτό, αλλά αν βγει ένα game που σου αρέσει αλλά είναι exclusive στο epic γιατί να μην το πάρεις; Ποιο είναι το τόσο θανάσιμο αμάρτημα που έχουν κάνει; Για μένα όλα τα μαγαζιά είναι το ίδιο. Δίνω χρήμα και μου δίνουν κωδικό για το game και μετά απλά παίζω και τέλος. Αλλά ίσως εγώ το βλέπω πιο κυνικά. Είναι για τους περισσότερους θέμα OCD, έχεις χτίσει εκεί την μεγαλύτερη library και θες να τα έχεις όλα μαζεμένα σε ένα μέρος εφόσον σου δίνεται η επιλογή. Τώρα ναι αν ένα game το θες day 1, θα το πάρεις στο κινεζομάγαζο αναγκαστικά (αν και πάλι θα προτιμούσα το ps5 😁). Για τα υπόλοιπα i can wait. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 30 λεπτά πριν, ilos είπε Είναι για τους περισσότερους θέμα OCD, έχεις χτίσει εκεί την μεγαλύτερη library και θες να τα έχεις όλα μαζεμένα σε ένα μέρος εφόσον σου δίνεται η επιλογή. Τώρα ναι αν ένα game το θες day 1, θα το πάρεις στο κινεζομάγαζο αναγκαστικά (αν και πάλι θα προτιμούσα το ps5 😁). Για τα υπόλοιπα i can wait. ε άρα ουσιαστικό πρόβλημα δεν υπάρχει με το epic.
7nisiotis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Καλό είναι πλέον, σταδιακά βελτιώνεται βέβαια. Του λείπουν κάποια "social" τύπου στοιχεία ή ευκολίες όπως έχει το steam γι αυτό φαίνεται κάπως στους περισσότερους. Έχει ακόμη δρόμο. Πάντως σε προσφορές παιχνιδιών δε πιστεύω να έχει κανείς παράπονο; Μια χαρά, άψογα τα πάει εκεί, και τα κουπονακια του μας δίνει και έχει χτίσει τζαμπατζιδικη ωραία λίστα σε αρκετούς χρήστες. 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εφοσον καποιος δεν εχει προβλημα να περιμενει ενα timed exclusive ή να μπει αργοτερα στην συλλογη του ενα παιγνιο τοτε ολα καλα.. Προσωπικα δεν ενοχλουμαι τοσο απο το να εχω 4-5 launchers γιατι σχεδον παντα αν θελω ενα παιχνιδι το θελω εχθες.. Αλλα καταλαβαινω και τον αλλο που τα θελω ολα σε ενα νοικοκυρεμενα που ελεγε και η διαφημιση.. Τωρα σε εκπτωσεις,αν εχω επιλογη κλπ φυσικα και εγω steam επιλεγω ουτε λογος.. 8 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Καλό είναι πλέον, σταδιακά βελτιώνεται βέβαια. Του λείπουν κάποια "social" τύπου στοιχεία ή ευκολίες όπως έχει το steam γι αυτό φαίνεται κάπως στους περισσότερους. Έχει ακόμη δρόμο. Πάντως σε προσφορές παιχνιδιών δε πιστεύω να έχει κανείς παράπονο; Μια χαρά, άψογα τα πάει εκεί, και τα κουπονακια του μας δίνει και έχει χτίσει τζαμπατζιδικη ωραία λίστα σε αρκετούς χρήστες. Εχει δωσει ΠΟΛΥ χρημα για μερικα απο αυτα τα τζαμπε το epic για να τα δωσει σε εμας και μονο για αυτο εμενα εχει κερδισει την εκτιμηση μου και τον εχω εγκατεστημενο παντα ! Ασε που θελω να εχω εγκατεστημενη και την μηχανη γραφικων της UE για demos .. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2021 από d4ydr33m3r
Voziniotis-3 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Μόνο Steam παιδιά. Ο λόγος έιναι υποκειμενικός. Εκεί έχω την συλλογή μου απλά. 😃 1
_Theo_ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Εχει δωσει ΠΟΛΥ χρημα για μερικα απο αυτα τα τζαμπε το epic για να τα δωσει σε εμας και μονο για αυτο εμενα εχει κερδισει την εκτιμηση μου και τον εχω εγκατεστημενο παντα ! Ασε που θελω να εχω εγκατεστημενη και την μηχανη γραφικων της UE για demos .. Ένα ρημαδό- fps counter να είχε και καλάθι αγορών, τίποτα άλλο...😭
Armoral Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2021 Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι τίτλοι όπως αυτοί της Sony είναι δύσκολο να βρεθούν σε φυσική μορφή στο PC. Όσο η βιβλιοθήκη παιχνιδιών είναι ψηφιακή δεν υπάρχει δυνατότητα φυσικής συλλογής και μεταπώλησης όπως γίνεται στις κονσόλες πχ.
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2021 Ubisoft blames Skype, MSI Afterburner, Discord and more for possibly causing performance issues in its games
Προτεινόμενες αναρτήσεις