Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7nisiotis είπε

🦕

Next gen material και με πολυ πρασινο νομιζω θα εκπλαγουμε απο τα γραφικα του παραπανω τιτλου. 

Δημοσ.
1 hour ago, chek2fire said:

πάντως τα περισσότερα από αυτά που γράφεις τα δίνει με την συνδρομή δλδ εγώ εκεί τα έχω παίξει χωρίς να τα αγοράσω.

H συνδρομή του ps μπορεί να μην έχει την ποσότητα του gamepass αλλά οι τίτλοι που δίνει αν και παλιοί είναι κορυφαίοι 

Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης gamepass με Psplus. Ειναι σαν να συγκρινεις τηλεοραση με τοστιερα😂

7 hours ago, 7nisiotis said:

Δε θα βγαίνουν απευθείας, ούτε είναι στην τιμή που παίζουν τώρα στις κονσόλες. Σειρά μας τώρα. Περιμέναμε και περιμένουμε χρόνια αρκετούς τίτλους. Είναι ξεκάθαρα win-win situation τόσο για τη Sony, τους pcαδες & κονσολαδες ή και όσους έχουν και τα δύο. 

Καλοδεχούμενη τακτική. Δε νομίζω να βγουν ποτέ απευθείας τα μεγάλα ονόματα. Λογικά τα πολύ πολύ μεγάλα ονόματα που διαφημίζουν τη κονσόλα θα βγαίνουν τουλάχιστον μετά από 2 χρόνια, τα άλλα άντε 1 κλπ. Απευθείας ίσως από μικρότερα στούντιο ή όσα κατασκευαστούν με γνώμονα αυτό. Παράλληλη κυκλοφορία. Αυτό είναι το χαρτί που θα παίξει απέναντι στο Xbox game pass. Εγώ θα σου δίνω τα βαρβατα παιχνίδια που ΘΕΣ να παίξεις πρώτα στη κονσόλα μου και ίσως σε επηρεάζουν στο να την αγοράσεις και έπειτα οποίοι λίγοι άντεξαν θα τα παίζουν στον υπολογιστή.

Μη το λες. Πέρσι που ήταν να πάρω PS5, είχα κάνει λίστα αγοράς με ορισμένα παιχνίδια που ήθελα να τα παίξω στην κονσόλα γιατί δεν υπήρχαν και αλλού ορισμένα εξ αυτών.

Όπως τα The Last of Us, TLOU 2(είχα παίξει 3 ώρες σε 4 pro συγγενή), GOD OF WAR, God of War πριν του 2018, Uncharted Nathan Drake's Collection, Uncharted 4-, Days Gone, Horizon Zero Dawn γενικώς όλα τα exclusive. Πέρσι τα έβρισκες όλα αυτά σε Black Friday/Xmas deals 10€ το κάθε ένα. 

Τελικά δε πήρα τίποτα και τα χρήματα έμειναν για το πλάνο GPU που κατάφερα και απέκτησα το Φλεβάρη (.2 μήνες μετά δηλαδή)

Είναι όμως στα πλάνα κάποια στιγμή να γίνει αγορά του PS5. Μάλλον το 22 -προς τα μέσα της χρονιάς ή λίγο πιο μετά για να χαίρεσαι και τους δύο κόσμους ανάλογα.

τα λεφτα ομως κατα κυριο λογο στις κονσολες βγαινουν απο τα 3rd parties. Αν εσυ παρεις μια κονσολα για να παιξεις 1-2 αποκλειστικα και δεν αγορασεις ουτε Pslus/gamepass ουτε dlc ουτε αλλα παιχνιδια ουτε τπτ αλλο κερδος δεν θα δουν.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, privateer είπε

Δεν υπαρχει θεμα συγκρισης gamepass με Psplus. Ειναι σαν να συγκρινεις τηλεοραση με τοστιερα😂

τα λεφτα ομως κατα κυριο λογο στις κονσολες βγαινουν απο τα 3rd parties. Αν εσυ παρεις μια κονσολα για να παιξεις 1-2 αποκλειστικα και δεν αγορασεις ουτε Pslus/gamepass ουτε dlc ουτε αλλα παιχνιδια ουτε τπτ αλλο κερδος δεν θα δουν.  

κοιτα εγώ δεν έχω κολλήματα ps vs xbox vs pc αλλά το να θεωρεί κάποιος τοστιέρα game σαν το god of war, the last of us, uncharted, monster hunte, horizon forbidden και άλλοι κορυφαίοι τίτλοι που τους δίνει το ps είναι οπαδισμός πιστεύω.

ειμαι κάτοχος και των τριών συστημάτων gaming plus και το nintnendo για να μην παρεξηγούμε δλδ. 

H κατάσταση έχει όπως το έγραψα το gamepass δίνει πλήθος game πάρα πολλά indie αρκετά κορυφαία game αλλά το ps plus δίνει μερικά από τα καλύτερα game της προηγούμενης γενιάς. 

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, chek2fire said:

κοιτα εγώ δεν έχω κολλήματα ps vs xbox vs pc αλλά το να θεωρεί κάποιος τοστιέρα game σαν το god of war, the last of us, uncharted, monster hunte, horizon forbidden και άλλοι κορυφαίοι τίτλοι που τους δίνει το ps είναι οπαδισμός πιστεύω.

H κατάσταση έχει όπως το έγραψα το gamepass δίνει πλήθος game πάρα πολλά indie αρκετά κορυφαία game αλλά το ps plus δίνει μερικά από τα καλύτερα game της προηγούμενης γενιάς. 

Δεν μιλησα για την ποιοτητα των παιχνιδιων το οποιο ειναι και υποκειμενικο αλλα οτι δεν μπορεις να συγκρινεις τις δυο υπηρεσιες. Οταν θα δωσει day 1 releases to ps plus θα μπορει να γινει συγκριση. 

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, privateer είπε

Δεν μιλησα για την ποιοτητα των παιχνιδιων το οποιο ειναι και υποκειμενικο αλλα οτι δεν μπορεις να συγκρινεις τις δυο υπηρεσιες. Οταν θα δωσει day 1 releases to plus θα μπορει να γινει συγκριση. 

στα κορυφαία game δεν υπάρχει υποκειμενικότητα. Είναι σαν να πει κάποιος ότι το zelda δεν είναι καλό game η το flight simulator.

Μπορεί να πει κάποιος δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είναι κορυφαία game.

Δημοσ.
Just now, chek2fire said:

στα κορυφαία game δεν υπάρχει υποκειμενικότητα. Είναι σαν να πει κάποιος ότι το zelda δεν είναι καλό game η το flight simulator.

Μπορεί να πει κάποιος δεν μου αρέσει το συγκεκριμένο είδος αλλά δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν είναι κορυφαία game.

Ο καθενας οτι θελει μπορει να πει δεν υπαρχει ομοφωνια για τετοια θεματα. Και ολα τα παιχνιδια δεν ειναι γα ολους. Αλλα και παλι δεν καταλαβαινεις οτι αυτο που λεω δεν αφορα τα παιχνιδια αλλα οτι οι δυο υπηρεσιες δεν μπορουν να συγκριθουν. Το Ps plus ειναι αντιστοιχο με xbox gold. Εκτος και αν εννοεις το Ps now. 

• Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ αυτό είναι χαζομάρα, αφού τα κουμπιά του controller δεν είναι πρόβλημα, ίσα ίσα το αντίθετο. Το πρόβλημα είναι τα sticks που δεν έχουν την ελευθερία κινήσεων του ποντικιού. Με υψηλότερο sensitivity είναι καλύτερα βέβαια αλλά το ποντίκι δεν το φτάνει..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης ένα παιχνίδι που δεν έκανε μεγάλο μπαμ τότε και θα ήθελα να ερχόταν στο pc ... 

The Order 1886 

Με φίλο είχαμε την κουβέντα χθες για το συγκεκριμένο, το θυμήθηκα σήμερα κ χαζευα info, το είχε παίξει αυτός κ αν κ μικρό σε διάρκεια, κάτι που έριξα κλεφτές ματιές από walkthrough φαίνεται πολύ αξιόλογο. Μου ρθε έτσι φλασια, γιατί θυμάμαι το ντόρο που είχε κάνει πριν βγει αλλά χάθηκε έπειτα.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Επίσης ένα παιχνίδι που δεν έκανε μεγάλο μπαμ τότε και θα ήθελα να ερχόταν στο pc ... 

The Order 1886 

Με φίλο είχαμε την κουβέντα χθες για το συγκεκριμένο σήμερα, το είχε παίξει αυτός κ αν κ μικρό σε διάρκεια, κάτι που έριξα κλεφτές ματιές από walkthrough φαίνεται πολύ αξιόλογο. Μου ρθε έτσι φλασια, γιατί θυμάμαι το ντόρο που είχε κάνει πριν βγει αλλά χάθηκε έπειτα.

Ειναι ΠΑΡΑ πολυ ομορφο αρτιστικα και ξεχωριστο.. Επισης ειχε τρομερα γραφικα για την εποχη του και ειδικα για κονσολα με ομορφο φωτισμο!

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...