Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όποιον έχει χρόνο να το διαβάσει είναι αρκετά ωραίο post. Δεν σταματάνε να λένε ότι δεν port αλλά φτιαγμένο απ’ την αρχή για PC. Μακάρι να ισχύει.

apr2021-insideinfinite-1-0a635c5e33af4f06b08bb1604b27aa2f.jpg.9ab42e4169f1b2fc06a7bb033ce6f0e9.jpg

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dalan2007 είπε

δεν νομιζω οτι πατωσε....

Δεν νομίζω ότι είπε είναι κακό, φαντάζομαι είπε ότι πάτωσε από άποψη πωλήσεων, για ψαχτώ λίγο παραπάνω να δεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, privateer είπε

εννοειται μιλαμε για πωλησεις. Αυτο παιζω αυτη την εποχη και μου αρεσει σαν παιχνιδι. Απλα μην πατε για 100% completion.

Δεν παλευονται οι σταυροι εχει πλατινα και μετα εχει ακομα ενα toys for bob που οκ ειναι ακατορθωτο να πιαστει εκεινος ο χρονος ειδικα στα levels που ειναι ο μπλε ξαδερφος του γκουτς καπ που εξαφανιζει και εμφανιζει πραγματα.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, privateer είπε

εννοειται μιλαμε για πωλησεις. Αυτο παιζω αυτη την εποχη και μου αρεσει σαν παιχνιδι. Απλα μην πατε για 100% completion.

α οκ δεν το επιασα!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά ηθελα να ρωτήσω κάποιον που εχει παίξει και τα 2 game  τι μου προτείνετε να αγοράσω   red dead redemption 2η το days gone? 

Επεξ/σία από delpetro
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, delpetro είπε

Καλησπέρα παιδιά ηθελα να ρωτήσω κάποιον που εχει παίξει και τα 2 game  τι μου προτείνετε να αγοράσω read dead replication 2 η το days gone? 

Αν και δεν ξέρω πολλά για το Days Gone, το Read Red Dead Replication Redemption 2 είναι πολύ καλό παιχνίδι.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αν και δεν ξέρω πολλά για το Days Gone, το Read Dead Replication Redemption 2 είναι πολύ καλό παιχνίδι.

Ποιο read ρε ghost, πάει σε χάσαμε και εσένα.😁

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...