Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Που να βγει Forza Horizon 5 και Halo Infinite..
privateer Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 https://www.reuters.com/article/us-ubisoft-m-a-breakingviews/breakingviews-gaming-weakness-puts-ubisoft-on-ma-last-life-idUSKBN2BW15M
seithan Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 10 hours ago, yiannis1991 said: Ναι αυτό λέω ενώ στο Division φτιάξανε ωραίο ατμοσφαιρικό τοπίο, ειδικά στο 1 με το χιόνι την ομίχλη και όλα αυτά πήγαν και έβαλαν αυτούς τους ακυρους τους εχθρούς. Το L4D ναι είναι διασκεδαστικό αν το παίζεις με άλλους αλλά μέχρι εκεί, ένα χαζό shooter είναι. To Dying Light meh. Ιδανικά αυτό που θα ήθελα είναι ένα rpg, σε σκηνικό post apocalyptic πόλη, και να έχει μια ιστορία, να γνωρίζεις και άλλους, να κάνεις craft, να έχεις καταφύγιο και να το βελτιώνεις. Τέτοια πράγματα.. last time i checked δεν υπήρχε για PC Fallout76
kostiger Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Κι άλλα νέα για την Epic.. https://www.pcgamer.com/uk/epic-games-store-exclusives-apple-lawsuit/
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, seithan είπε Fallout76 Αυτό δεν το έχω παίξει αλλά λένε ότι είναι γτπ. Και είναι και online ή κάνω λάθος; Μακριά και αγαπημένοι από τα online..
icenex Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 Δημοσ. 12 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Αυτό δεν το έχω παίξει αλλά λένε ότι είναι γτπ. Και είναι και online ή κάνω λάθος; Μακριά και αγαπημένοι από τα online.. Καμια σχεση με ζομπια το fallout 76...Ειναι post apocalyptic απλα λογω πυρηνικου πολεμου και εχει μεταλλαγμενους ανθρωπους και ζωα..Περα απο αυτα αν ειναι να κανεις craft κτλ καλυτερα να πας στο fallout 4 το 76 παιζει να ειναι απο τα πιο αποτυχημενα παιχνιδια που εχει φτιαξει αυτη η εταιρεια. 1
Stefxour Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μπράβο δεν περίμενα να έχει και ελληνικά το ΑΟΕ , με audio descriptions τι εννοούν? Όλα τα voice lines θα παίζουν και σε άλλες γλώσσες?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δεν περιμένω να είναι τίποτα φοβερό, αλλά νοσταλγία για τότε που τα είχαμε (και τα ρίχναμε εδώ κι εκεί ).
Arkin Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Επειδη με επιασε παλι η καταναλωτικη μανια μου πιο θα περνατε εκει στα 18? Το Horizon με εξιταρει ως fan των AC παιχνιδιων και ειναι κατι αντιστοιχο και το Detroit επειδη δειχνει ιδιαιτερο και εχει και ελληνικα. Απο ιστορια δεν εχω διαβασει τιποτα και για τα 2. Τριτη επιλογη death stranding στα 23 αλλα επειδη θελει παρα πολυ χρονο δεν ειναι ο καιρος για τωρα και θα παει για αργοτερα. https://www.cdkeys.com/detroit-become-human-pc-steam https://www.cdkeys.com/pc/games/horizon-zero-dawn-complete-edition-pc-steam
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Έπεσε από το 20αρικο και το Horizon βλέπω, ψήνομαι αν και έχω τεράστιο backlog ήδη Μόνο το ρημάδι το RDR2 δεν λέει να πέσει απ' τα 30..
Arkin Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε HZD με κλειστά μάτια. Εφυγε ευχαριστω psycho μετα το Council θα παρει σειρα. 1 λεπτό πριν, yiannis1991 είπε Έπεσε από το 20αρικο και το Horizon βλέπω, ψήνομαι αν και έχω τεράστιο backlog ήδη Μόνο το ρημάδι το RDR2 δεν λέει να πέσει απ' τα 30.. Αυτο το RDR 2 εχει παιξει μεχρι τα 40 στο steam. Δεν θελω να το παρω μονο σε rockstar launcher οποτε υπομονη θα πεσει και στο steam στα 25 30 και θα αγοραστει. Το horizon στα 17.69 πιστευω ειναι πολυ τιμια τιμη το detroit θα περιμενω να πεσει ακομα λιγο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Και να το πάρεις στο steam πάλι χρειάζεσαι το R* launcher, άρα..
Arkin Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 Δημοσ. 13 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Και να το πάρεις στο steam πάλι χρειάζεσαι το R* launcher, άρα.. Ναι το ξερω αλλα στο steam θα εχω και τα achievements και θα ειναι και στη συλλογη rockstar launcher ουτε καν εχω εγκατεστημενο θα τον βαλω μονο οταν ειναι να παιξω κανα max payne gta 5 rdr 2. Οπως και bethesda launcher. Κολληματα θα μου πεις αλλα προτιμω να δωσω κατι παραπανω να το εχω στο steam οπως εκανα με το witcher οταν επαιξε στα 5 σε epic αλλα το πηρα απο steam στα 15 λιγο αργοτερα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις