kostiger Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, icenex είπε Τι φαση?Εκει στην επικ πονταρουν στο φιλοτιμο του κοσμου οτι επειδη δινουν τσαμπα παιχνιδια ο αλλος θα προτιμησει την πλατφορμα τους?? Μαλλον δεν καταλαβαν οτι μονο οι ελληνες εχουν φιλοτιμο αλλα ταυτοχρονα ειμαστε και τρελοι τζαμπατζηδες.
seithan Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 11 hours ago, Psycho_Warhead said: Πάμε για next-gen MMO ? Ωραίο φαίνεται, έχει προοπτική για κάτι καλό /διασκεδαστικό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, seithan είπε Ωραίο φαίνεται, έχει προοπτική για κάτι καλό /διασκεδαστικό. Αν βάλουμε στην άκρη το MΜΟ, έχει αστεία animations, και το gore για τέτοιου είδους game είναι επίσης αστείο. Σίγουρα δεν μου μοιάζει για "next-gen". 1
tommybertsen Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Αν βάλουμε στην άκρη το MΜΟ, έχει αστεία animations, και το gore για τέτοιου είδους game είναι επίσης αστείο. Σίγουρα δεν μου μοιάζει για "next-gen". Εμένα από την αρχή μου έφερνε σε Division-ish κατάσταση το συγκεκριμένο 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 4 λεπτά πριν, tommybertsen είπε Εμένα από την αρχή μου έφερνε σε Division-ish κατάσταση το συγκεκριμένο Μα αυτό είναι, απλά με zombies. Nothing το see here imho, ειδικά από ένα studio που δεν το ξέρει η μάνα του.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 27 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μα αυτό είναι, απλά με zombies. Nothing το see here imho, ειδικά από ένα studio που δεν το ξέρει η μάνα του. Έτσι φαίνεται ναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το zombie apocalypse είναι πολύ διαχρονικό σαν σενάριο δεν έχει βγει ένα σωστό, ατμοσφαιρικό game του είδους, άντε εκτός από τα metro, που δεν είναι ακριβώς zombie, αλλά ΟΚ. Ότι έχει βγει είναι meh to say the least. Left4dead, Division, World War Z, δεν μου έρχεται κάποιο αξιόλογο με story, κτλ..
kostiger Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 32 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Έτσι φαίνεται ναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το zombie apocalypse είναι πολύ διαχρονικό σαν σενάριο δεν έχει βγει ένα σωστό, ατμοσφαιρικό game του είδους, άντε εκτός από τα metro, που δεν είναι ακριβώς zombie, αλλά ΟΚ. Ότι έχει βγει είναι meh to say the least. Left4dead, Division, World War Z, δεν μου έρχεται κάποιο αξιόλογο με story, κτλ..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Moderators Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 34 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Έτσι φαίνεται ναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ το zombie apocalypse είναι πολύ διαχρονικό σαν σενάριο δεν έχει βγει ένα σωστό, ατμοσφαιρικό game του είδους, άντε εκτός από τα metro, που δεν είναι ακριβώς zombie, αλλά ΟΚ. Ότι έχει βγει είναι meh to say the least. Left4dead, Division, World War Z, δεν μου έρχεται κάποιο αξιόλογο με story, κτλ.. Division δεν έχει zombies και τα Left 4 Dead είχαν πλάκα. Το Dying Light δεν σου άρεσε; 3
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Τρομερη ατμοσφαιρα το Dying Light ειδικα οταν ειχε βγει.. Πολυ καλη μουσικη επενδυση επισης και ωραιο gameplay.. Τα DLCs δεν τα ευχαριστηθηκα τοσο εκτος απο το πρωτο αν θυμαμαι καλα.. Ποτε βγαινει το 2 ειπαμε; (nm τελος χρονου βλεπω) Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από d4ydr33m3r 1
kostiger Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε Τρομερη ατμοσφαιρα το Dying Light ειδικα οταν ειχε βγει.. Πολυ καλη μουσικη επενδυση επισης και ωραιο gameplay.. Τα DLCs δεν τα ευχαριστηθηκα τοσο εκτος απο το πρωτο αν θυμαμαι καλα.. Ποτε βγαινει το 2 ειπαμε; Καλο παιχνίδι αυτό, ειδικά στους μηχανισμούς του. Για το 2ο υπάρχουν πολλές αναφορές σύμφωνα με τις οποιες η ανάπτυξή του είναι το λιγότερο προβληματική. Προσωπικη εκτίμηση κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 9 μήνες θα το δούμε. Επίσημη ενημέρωση σχετικα δεν υπάρχει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 19 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Division δεν έχει zombies και τα Left 4 Dead είχαν πλάκα. Το Dying Light δεν σου άρεσε; Ναι αυτό λέω ενώ στο Division φτιάξανε ωραίο ατμοσφαιρικό τοπίο, ειδικά στο 1 με το χιόνι την ομίχλη και όλα αυτά πήγαν και έβαλαν αυτούς τους ακυρους τους εχθρούς. Το L4D ναι είναι διασκεδαστικό αν το παίζεις με άλλους αλλά μέχρι εκεί, ένα χαζό shooter είναι. To Dying Light meh. Ιδανικά αυτό που θα ήθελα είναι ένα rpg, σε σκηνικό post apocalyptic πόλη, και να έχει μια ιστορία, να γνωρίζεις και άλλους, να κάνεις craft, να έχεις καταφύγιο και να το βελτιώνεις. Τέτοια πράγματα.. 1 ώρα πριν, kostiger είπε last time i checked δεν υπήρχε για PC
Sprou Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε To Dying Light meh. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, Sprou είπε Δεν ξέρω, δεν μου έκατσε. Θέλω κάτι πιο ατμοσφαιρικό και σκοτεινό, σαν το Last of Us, όχι parkour Εντάξει, υποκειμενικά είναι αυτά..
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 Δημοσ. 11 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Δεν ξέρω, δεν μου έκατσε. Θέλω κάτι πιο ατμοσφαιρικό και σκοτεινό, σαν το Last of Us, όχι parkour Εντάξει, υποκειμενικά είναι αυτά.. Σαφεστατα ειναι υποκειμενικα τα κριτηρια αυτο ελειπε να μας αρεσουν σε ολους τα ιδια αλλα το DL ηταν και ατμοσφαιρικο και σκοτεινο. Τα βραδια που επρεπε να κανεις αποστολες ειδικα με ακουστικα, αποκοσμη κατασταση, ο ηχος, ο σχεδιασμος των χαρτων, το build tension,το ανελεητο butchering με μια πλειαδα οπλων σε καποια σημεια. Μηπως να του δωσεις αλλη μια ευκαιρια; Δεν ειναι μονο παρκουρ το DL Ηταν ενα απο τα πιο συναρπαστικα, ξεχωριστα και διασκεδαστικα παιχνιδια οταν βγηκε imo.. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2021 από d4ydr33m3r 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις