galanakop1974 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 42 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Αυτή η ανάλυση (3440x1440) είναι UW αν δεν κάνω λάθος ε; Δεν πρέπει να λειτουργεί σε UW το DLSS 1.0 ή απλά δεν το έχουν υλοποιήσει στο Exodus. Σε κάθε περίπτωση το DLSS στο Exodus τώρα είναι άθλιο. Σε λίγο καιρό θα βγει με DLSS 2.0, τότε θα αξίζει να το παίξεις αν έχεις καλή RTX.. Άρα η την όποια αναβάθμιση κάνει το dlss από το ,v1 στο V2 την κάνει με update μέσα από το παιχνίδι,και όχι από update των driver της κάρτας. Ευχαριστώ για την απάντηση
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, galanakop1974 είπε Άρα η την όποια αναβάθμιση κάνει το dlss από το ,v1 στο V2 την κάνει με update μέσα από το παιχνίδι,και όχι από update των driver της κάρτας. Ευχαριστώ για την απάντηση Και τα δύο. Αλλά όταν βγει το update για το παιχνίδι θα βγει και driver την ίδια μέρα..
ilos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε Όντως που έχουμε φτάσει. Η ζήλεια λέει είναι κακο πραγμα. Μη σου πω τι μου έλεγε η γιαγιά μου όταν ήμουνα μικρός για μια αλεπού που δεν έφτανε και τα έκανε κρεμασταρια. Μη πάρεις. Δεν φτάνουν για όλους άλλωστε. Είμαι σίγουρος ότι το επίπεδο των rt cores σε κρατάει και δεν έχεις πάρει κάνα δυο ακόμα. Ποια ζήλια? Με ξέρεις προσωπικά? Επειδή δεν είμαι "one of us" του πέτσινου να πάρω ampere day 1?😁 Για να σου λύσω την απορία κύριε εφοριακέ αν θέλω αύριο το πρωί μπορώ να τα σκάσω προσωπικά για 3090 με τριπλό sobrero από όλα και να μην είμαι πλέον "ζηλιάρης". Αλλά καθαρά από θέμα συνείδησης και μόνο δε θα πάρω κάτι τόσο overpriced atm και δεν ισχύει αυτό μόνο για τον πέτσινο αλλά προσωπικά για τα πάντα στην ζωή μου. Προτιμώ με τα ίδια χρήματα να βοηθήσω έναν γνωστό μου που έχει ανάγκη αυτήν την περίοδο. But thats me. Κάτι τέτοια γράφετε και οι "ζηλιάρηδες" θα ρίξουν μαύρη πέτρα και μετά θα γελάμε με τα χάλια της αγοράς ακόμα παραπάνω. Whatever block και πολύ ασχολήθηκα. 4 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Τα 480p που κολλάνε πάντως; Ακόμη και με την 2060 που είναι η χαμηλότερη RTX στο Control που έχει ένα σωρό εφέ με DLSS Quality (720p) έχω μια χαρά playable fps, ακόμη και τα 1% Low είναι low-to-mid 50s.. Μη τα ξαναλέω στο CP2077 κολλάει με performance DLSS στα 1080p. Αλλά αν υπήρχε μυαλό σε αυτό το forum, αντί απλά να την βγαίνουν και να κράζουν haters, ζηλιάρηδες και φτωχομπινέδες σαν και του λόγου μου θα νιώθαν ότι το 50% res αντιστοιχεί σε 540p και όχι 480p. Αλλά αυτοί είμαστε οι haters της nvidia αγοράζουμε τις κάρτες της και μετά την κράζουμε με χυδαίες υπερβολές. 3 1
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Για τον Κιλικ βγήκε και αυτό. Προσοχή στα spoilers Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2021 από xtrmsnpr 1
pirmen56 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Στις 21/3/2021 στις 3:54 ΜΜ, galanakop1974 είπε Η αναβάθμιση του dlss από το v1 στο V2 έγινε με την ανανέωση των driver της κάρτας η διαφορετικά??? Τώρα όλες οι αναβαθμίσεις/fixes για DLSS 2.0 έρχονται μέσα από drivers, ναι. 22 ώρες πριν, ilos είπε Μη τα ξαναλέω στο CP2077 κολλάει με performance DLSS στα 1080p. Αλλά αν υπήρχε μυαλό σε αυτό το forum, αντί απλά να την βγαίνουν και να κράζουν haters, ζηλιάρηδες και φτωχομπινέδες σαν και του λόγου μου θα νιώθαν ότι το 50% res αντιστοιχεί σε 540p και όχι 480p. Αλλά αυτοί είμαστε οι haters της nvidia αγοράζουμε τις κάρτες της και μετά την κράζουμε με χυδαίες υπερβολές. Καταρχάς το performance DLSS 2.0 στα 1080p δεν είναι-ούτε για αστείο-recommended από την πράσινη. Απλά υπάρχει σαν επιλογή όπως και το ultra performance. Κατά δεύτερον η 2060 είναι entry level, με κομμένη ram και πάλι με καλή επιλογή ρυθμίσεων παίζει το CP2077 σε 1080p/60fps με quality preset για το dlss. Με εφέ που σε 5700XT ή GTX 1080 δεν υπάρχουν καν. Άσε το ράπισμα σε άλλα DLSS enabled games που γίνονται playable ακόμα και σε 4K. Αυτό με την ανάλυση και το 50% δεν το πολυκατάλαβα. Πάντως τα ποσοστά που δίνει η εταιρεία αφορούν τα pixels της κάθετης πλευράς. Το 66%(dlss quality) του 1080 είναι 713. Χοντρικά 720p. Σε πλήθος pixels(γινόμενο) όμως βγαίνει στο 44% της native. Σε 4K βγαίνει 1440p αντίστοιχα. Οι συγκρίσεις ποιότητας με 400% zoom που βλέπεις και παθαίνεις πλάκα αφορούν dlss quality εκτός από το 4K που το τρέχουν συνήθως σε performance(1080p). 1
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 16 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Για τον Κιλικ βγήκε και αυτό. Προσοχή στα spoilers θενξ. αν μη τι αλλο, αυτα τα μονταζ αποδεικνυουν γιατι τα παιχνιδια δεν ειναι τεχνη. οποτε θα τα εχω στο μελλον υποψιν ως σημεια αναφορα στο debate αυτο.
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 23 λεπτά πριν, KilliK είπε θενξ. αν μη τι αλλο, αυτα τα μονταζ αποδεικνυουν γιατι τα παιχνιδια δεν ειναι τεχνη. οποτε θα τα εχω στο μελλον υποψιν ως σημεια αναφορα στο debate αυτο. γιατί ρε συ δεν τα λες τέχνη;
KilliK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, xtrmsnpr είπε γιατί ρε συ δεν τα λες τέχνη; επειδη δεν ειναι. τα βιντεος παραπανω χρησιμοποιουν την κινηματογραφικη γλωσσα για να αποδωσουν η να προκαλεσουν συναισθηματα, οχι το gameplay η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο που το προσιδιοριζει ως ξεχωριστη τεχνη.
Brandtobrand Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2021 59 λεπτά πριν, KilliK είπε επειδη δεν ειναι. τα βιντεος παραπανω χρησιμοποιουν την κινηματογραφικη γλωσσα για να αποδωσουν η να προκαλεσουν συναισθηματα, οχι το gameplay η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο που το προσιδιοριζει ως ξεχωριστη τεχνη. Με την ίδια λογική ούτε το σινεμά είναι τέχνη, γιατί στις σκηνές έντασης για να αποδώσουν ή να προκαλέσουν συναισθήματα χρησιμοποιούν μουσική.
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Brandtobrand είπε Με την ίδια λογική ούτε το σινεμά είναι τέχνη, γιατί στις σκηνές έντασης για να αποδώσουν ή να προκαλέσουν συναισθήματα χρησιμοποιούν μουσική. λαθος. ο κινηματογραφος δανειζεται πολλα στοιχεια απο αλλες τεχνες, οπως ζωγραφικη, θεατρο, μουσικη, φωτογραφια, αλλα διαθετει και ενα στοιχειο που δεν εχουν οι αλλες. την κινηση μεσω της αλληλουχιας εικονων, την οποια αλληλουχια ο καλλιτεχνης μπορει να τροποποιησει, αλλαζοντας ετσι την μορφη και το περιεχομενο του εργου τεχνης. Οι κανονες και οι τεχνικες που διεπουν το πως θα στησει την εικονα, το καδρο δηλαδη, και σε τι σειρα θα το τοποθετησει, απαρτιζουν την κινηματογραφικη γλωσσα. Στα παραπανω βιντεος, δεν βλεπεις παιχνιδια, αλλα cutscenes παιχνιδιων, σκηνες, το λεει και η ιδια η λεξη, που χρησιμοποιουν την κινηση της εικονας, για να σου πουν μια μικρη ιστορια, κτλ. Aυτο απο μονο του δεν καθιστα τα παιχνιδια τεχνη, για τον ιδιο λογο που η μουσικη απο μονη της δεν καθιστα αυτοματως τον κινηματογραφο ως τεχνη. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από KilliK 1
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, seithan είπε Για γερά νεύρα: boring AF! free στο 6μηνο μέσα στο humble bundle 2 ώρες πριν, KilliK είπε επειδη δεν ειναι. τα βιντεος παραπανω χρησιμοποιουν την κινηματογραφικη γλωσσα για να αποδωσουν η να προκαλεσουν συναισθηματα, οχι το gameplay η οτιδηποτε αλλο ειναι αυτο που το προσιδιοριζει ως ξεχωριστη τεχνη. νομίζω δεν συμφωνώ με αυτό, αλλά θα δω πως θα εξελιχθεί η κουβέντα και στο επόμενο διάλειμμα που θα κάνω, θα ερθω να γράψω. 1
KilliK Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 τα first person melee, ετσι λεγονται;, εχουν αρχισει και γιονται μοδα παντως.
xtrmsnpr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 9 λεπτά πριν, KilliK είπε τα first person melee, ετσι λεγονται;, εχουν αρχισει και γιονται μοδα παντως. α δε ξέρω αμα τα λένε έτσι. με ένα generic melee όπλο βαράει που έχει 2 γρανάζια για το wow factor , για κάποιο λόγο, ενω πιο πριν και μετά έχει pew pew όπλο...
firepc Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) για πες μου @KilliK ποση τεχνη υπαρχει εδω απ την φιλη σου την Disney Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2021 από firepc 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις