KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 45 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Remove stutter in Windows 10 games with Intelligent Standby List Cleaner αυτο κανει κατι η ειναι απο αυτα τα utilities που δημιουργουν placebo effect?
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Herald είπε Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια... Ρε συ δεν είσαι χτεσινός. Το νούμερο 1 σε παιχνίδια που στριμάρουν assets είναι το access time/latency. Καταρχάς τι 250 MB/s serials έχω χάσει μάλλον επεισόδια τα τελευταία χρόνια, οι blacks μου γύρω στα 150-200 τέζαραν και μάλιστα σε sata 3 όχι usb3.2. Αλλά τι νόημα έχει όταν διαβάζεις πολλαπλά chunks από 100 μεριές. Σε γενικές γραμμές το καλύτερο game drive είναι ένας οποιοσδήποτε ssd, ακόμα και ο πιο φτηνός dramless QLC όπως πχ ένας evo qvo. Συνδυάζει αεκετή χωρητικότητα με καλή τιμή/GB. Τώρα αν είσαι εντελώς ανώμαλος purist πας και σε gen4 nvme ή ακόμα και optane ξερώ εγώ, αλλά δεν θα κερδίσεις τίποτα σημαντικό στα current games. Μόνο ίσως στο star citizen ή ότι βγει μελλοντικά και κάνει χρήση direct storage. 2
Herald Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, ilos είπε Ρε συ δεν είσαι χτεσινός. Το νούμερο 1 σε παιχνίδια που στριμάρουν assets είναι το access time/latency. Καταρχάς τι 250 MB/s serials έχω χάσει μάλλον επεισόδια τα τελευταία χρόνια, οι blacks μου γύρω στα 150-200 τέζαραν και μάλιστα σε sata 3 όχι usb3.2. Αλλά τι νόημα έχει όταν διαβάζεις πολλαπλά chunks από 100 μεριές. Σε γενικές γραμμές το καλύτερο game drive είναι ένας οποιοσδήποτε ssd, ακόμα και ο πιο φτηνός dramless QLC όπως πχ ένας evo qvo. Συνδυάζει αεκετή χωρητικότητα με καλή τιμή/GB. Τώρα αν είσαι εντελώς ανώμαλος purist πας και σε gen4 nvme ή ακόμα και optane ξερώ εγώ, αλλά δεν θα κερδίσεις τίποτα σημαντικό στα current games. Μόνο ίσως στο star citizen ή ότι βγει μελλοντικά και κάνει χρήση direct storage. Τα ξέρω μωρέ, απλά τα παιδιά πιο πάνω λένε οτι φταίει ότι είναι αργό το μοντέλο που πήρα 😛 Aπλά μου κάνει εντύπωση κυρίως στο zero dawn, γιατί φαίνεται τα chunks που φορτώνει είναι 1x1, κάθε 50 βήματα που λέει ο λόγος έχεις παύση για loading. Θα μου πείς τόσο σήκωναν οι κονσόλες, και απλά το αφήσαν έτσι και στο port. Δηλαδή στο PS4 έτσι πάει το παιχνίδι? 8 λεπτά πριν, KilliK είπε αυτο κανει κατι η ειναι απο αυτα τα utilities που δημιουργουν placebo effect? Κάνει σε παιχνίδια που έχουν πρόβλημα με την standby list memory. Υπήρχε συγκεκριμένα ένα παιχνίδι, δεν θυμάμαι ποιο (ίσως το ac origins??) που με αυτό το πρόγραμμα έστρωνε.
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Herald είπε Τα ξέρω μωρέ, απλά τα παιδιά πιο πάνω λένε οτι φταίει ότι είναι αργό το μοντέλο που πήρα 😛 Aπλά μου κάνει εντύπωση κυρίως στο zero dawn, γιατί φαίνεται τα chunks που φορτώνει είναι 1x1, κάθε 50 βήματα που λέει ο λόγος έχεις παύση για loading. Θα μου πείς τόσο σήκωναν οι κονσόλες, και απλά το αφήσαν έτσι και στο port. Δηλαδή στο PS4 έτσι πάει το παιχνίδι? Aν μιλάς για το HZD έτσι και αλλιώς είναι λίγο stuttery για pc (ειδικά με HD). Το πάτσαραν κάπως αλλά τώρα είδα έχει θέμα με camera twerking.😁 Στις κονσόλες στο ps5 παίζει φέτες εντελώς (και δίνουν και τζάμπα την complete edtion τον Απρίλη στο play at home).😁 Αλλά και στις last gen δεν έχει τόσο stuttering, αλλά έχει frame drops στις μάχες. Αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι να πάνε όλοι στην sony και στην sucker punch και αν αγοράσουν την τεχνολογία που είχε το ghost of tsushima για asset streaming/loading. Δε το έχω ξαναδει αυτό το πράγμα, νομίζεις ότι το σαπάκι το og ps4 έχει nvme.😁 Και από τότε πάτσαραν και last of us part 2 και god of war και πλέον και αυτά συμπεριφέρονται παρόμοια, όπως και όλα τα sony first party λογικά από εδώ και πέρα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από ilos
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 20 λεπτά πριν, KilliK είπε αυτο κανει κατι η ειναι απο αυτα τα utilities που δημιουργουν placebo effect? καααααατ καν
jimpsar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Herald είπε Τα ξέρω μωρέ, απλά τα παιδιά πιο πάνω λένε οτι φταίει ότι είναι αργό το μοντέλο που πήρα 😛 Aπλά μου κάνει εντύπωση κυρίως στο zero dawn, γιατί φαίνεται τα chunks που φορτώνει είναι 1x1, κάθε 50 βήματα που λέει ο λόγος έχεις παύση για loading. Θα μου πείς τόσο σήκωναν οι κονσόλες, και απλά το αφήσαν έτσι και στο port. Δηλαδή στο PS4 έτσι πάει το παιχνίδι? Κάνει σε παιχνίδια που έχουν πρόβλημα με την standby list memory. Υπήρχε συγκεκριμένα ένα παιχνίδι, δεν θυμάμαι ποιο (ίσως το ac origins??) που με αυτό το πρόγραμμα έστρωνε. 2 ώρες πριν, ilos είπε Aν μιλάς για το HZD έτσι και αλλιώς είναι λίγο stuttery για pc (ειδικά με HD). Το πάτσαραν κάπως αλλά τώρα είδα έχει θέμα με camera twerking.😁 Στις κονσόλες στο ps5 παίζει φέτες εντελώς (και δίνουν και τζάμπα την complete edtion τον Απρίλη στο play at home).😁 Αλλά και στις last gen δεν έχει τόσο stuttering, αλλά έχει frame drops στις μάχες. Αυτό που θα έπρεπε να γίνει είναι να πάνε όλοι στην sony και στην sucker punch και αν αγοράσουν την τεχνολογία που είχε το ghost of tsushima για asset streaming/loading. Δε το έχω ξαναδει αυτό το πράγμα, νομίζεις ότι το σαπάκι το og ps4 έχει nvme.😁 Και από τότε πάτσαραν και last of us part 2 και god of war και πλέον και αυτά συμπεριφέρονται παρόμοια, όπως και όλα τα sony first party λογικά από εδώ και πέρα. Ειδικά στο hzdawn έχει τεράστια διαφορά ssd με hdd. Και φυσικά από 1st day launch Μέχρι τελευταίο patch όπου έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Είναι εξαιρετικό port και παιχνίδι γενικότερα. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από jimpsar
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 @Snoob More Necromunda, αλλά δεν ξέρω πόσο θα σε ψήσει σαν FPS. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε @Snoob More Necromunda, αλλά δεν ξέρω πόσο θα σε ψήσει σαν FPS. Ωραίο δείχνει, αλλά με αντανακλαστικά υπέργηρου σαλιγκαριού, δεν με βλέπω καλά. Δυστυχώς το άλλο Necromunda δείχνει να έχει τελματώσει...
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, firepc είπε Αρχιζει το event της Square Enix Αυτό το project athia που είχαν παρουσιάσει καιρό τώρα, φαίνεται ιδιαίτερο. Μου αρέσει η ταχύτητα και το smoothness στα animations σε συνδυασμό με το μεγάλο scaling των περιοχών. Btw τι κάναν οι αθεόφοβοι στο bubble bobble. Στην πυρά!!!😁 1
optimus prime Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Μεχρι να φας τα πρωτα stutter στην μαπα και μετα να τσαντιστεις.. Για φαντασου να να κανεις traverse ετσι γρηγορα και να στατεριαζει,και γαμω τις εμπειριες..
ilos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 25 λεπτά πριν, optimus prime είπε Μεχρι να φας τα πρωτα stutter στην μαπα και μετα να τσαντιστεις.. Για φαντασου να να κανεις traverse ετσι γρηγορα και να στατεριαζει,και γαμω τις εμπειριες.. 980 pro με λένε, αλλά θα θέλει να βγει επιτέλους και το direct storage για pc.
chek2fire Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 παίζει κανείς αυτό εδώ το game να μας πει εντυπώσεις? https://store.steampowered.com/app/761830/Mr_Prepper/
galanakop1974 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Πειτε ενα δυο παιχνιδια για να δω τι ψαρια πιανει η 3090. Να την φτασω στα ορια της. Πριν δυο μερες την εβαλα και θελω να δω μεχρι που φτανει. Μεχρι τωρα το horizon zero down εχω παιξει. Παιζω σε 34ρι dell ultrawide, αλλα και στην lg cx 77 hdmi 2.1
ougxar Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, galanakop1974 είπε Πειτε ενα δυο παιχνιδια για να δω τι ψαρια πιανει η 3090. saints row 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις