Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KilliK είπε

remake ειναι, οχι remaster, αρα μιλαμε εξαρχης για καινουργιο παιχνιδι.

Βέβαια πλέον αλλάζουν και τα remasters γιατί μπουχου..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Manowar reference ή απλά έχω γεράσει; :P

Με έπιασες, ενθουσιάστηκα τόσο με τα νέα που κόντεψα να πασαλειφτώ με λάδι και να βγω έξω με τσίγκινο σπαθί και σώβρακο από προβιά.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλή τύχη με το remake του gothic 

Περσινό (άθλιο) βιντεο

Παίξτε το κλασικό, που πήρε update για τα νέα συστήματα

Επεξ/σία από xtrmsnpr
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. 

Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Herald είπε

Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. 

Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια...

Ετσι ειναι.. Κρατα τον για να μην εχεις πολλους backup στο συστημα (αν δεν εχεις file server) και τα παιχνιδια βαλτα σε ενα μεγαλο SSD.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Περίεργο να έχουν stutters από hdd πάντως. Και εγώ πριν είχα hdd και τα είχα εκεί τα games, αργούσαν να φορτώσουν στην αρχή προφανώς, αλλά μετά έπαιζαν κανονικά..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Herald είπε

Μήπως είναι αργος αυτός που πήρες; Γιατί και εγώ πήρα έναν (Western Digital D10 Game Drive 8TB) αλλά είναι πολύ γρήγορος (όχι φυσικά SDD αλλά φτάνει μέχρι 250ΜΒ/s) οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε το ATTO Disk Benchmark Tool και πες μας ταχύτητες.

Δημοσ.

Και μένα 250 φτάνει, αλλά αυτό είναι σειριακό read / write. Σε random read / writes προφανώς δεν πιάνει 250 κανένας HDD, ούτε καν SSD. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απο τα σχολια:

Intel's Idea of Chad Gamer:
Controller ✔️
Large Headphones with boom mic ✔️
Tiny Laptop with 2-year old mobile GPU✔️
Gaming Chair ✔️
Poor Posture ✔️
"Sup" ✔️

😆

Επεξ/σία από KilliK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Herald είπε

Και μένα 250 φτάνει, αλλά αυτό είναι σειριακό read / write. Σε random read / writes προφανώς δεν πιάνει 250 κανένας HDD, ούτε καν SSD. 

Μήπως έχει μικρό κας ή έχει λίγες στροφές? 

https://www.google.com/search?q=can+large+hdd+cause+stuttering+in+games&oq=can+large+hdd+cause+&aqs=chrome.1.69i57j33i22i29i30l4.6917j0j7&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

-----

Edit:

Δοκίμασε αυτό

Remove stutter in Windows 10 games with Intelligent Standby List Cleaner

Επεξ/σία από xtrmsnpr
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Herald είπε

Στα παιχνίδια που αναφέρεις αλλά και γενικότερα πλέον έχω  το ίδιο θέμα και εγώ. Καλύτερα έναν 2, tb ssd για games και όποιο backup σε hdd και μόνο. 

5 ώρες πριν, Herald είπε

Στα παιχνίδια που αναφέρεις αλλά και γενικότερα πλέον έχω  το ίδιο θέμα και εγώ. Καλύτερα έναν 2, tb ssd για games και όποιο backup σε hdd και μόνο. 

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

512MB cache και 7200 στροφές. 

Δεν  είναι πρόβλημα ταχύτητας του συγκεκριμένου σκληρού, είχα ψαχτεί γιατί την μυριζόμουν την δουλειά να πάρω έναν αρκετά γρήγορο. 

Δεν έχω stutters γενικά, έχω σε κάποια παιχνίδια που βρίσκονται στον σκληρό. Οταν τρέχω από RAID SSD's όλα πάνε καλά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...