KilliK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 remake ειναι, οχι remaster, αρα μιλαμε εξαρχης για καινουργιο παιχνιδι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Tobajara είπε True Metal Open World RPG, chicks and posers leave the hall ναούμ!!! Spoiler Manowar reference ή απλά έχω γεράσει; 1
jmirko15 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, KilliK είπε remake ειναι, οχι remaster, αρα μιλαμε εξαρχης για καινουργιο παιχνιδι. Βέβαια πλέον αλλάζουν και τα remasters γιατί μπουχου..
Tobajara Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε Απόκρυψη περιεχομένων Manowar reference ή απλά έχω γεράσει; Με έπιασες, ενθουσιάστηκα τόσο με τα νέα που κόντεψα να πασαλειφτώ με λάδι και να βγω έξω με τσίγκινο σπαθί και σώβρακο από προβιά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλή τύχη με το remake του gothic Περσινό (άθλιο) βιντεο Παίξτε το κλασικό, που πήρε update για τα νέα συστήματα Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από xtrmsnpr 1
Herald Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια...
d4ydr33m3r Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Herald είπε Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια... Ετσι ειναι.. Κρατα τον για να μην εχεις πολλους backup στο συστημα (αν δεν εχεις file server) και τα παιχνιδια βαλτα σε ενα μεγαλο SSD.. Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από d4ydr33m3r 2
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Περίεργο να έχουν stutters από hdd πάντως. Και εγώ πριν είχα hdd και τα είχα εκεί τα games, αργούσαν να φορτώσουν στην αρχή προφανώς, αλλά μετά έπαιζαν κανονικά..
newlynx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Herald είπε Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια... Μήπως είναι αργος αυτός που πήρες; Γιατί και εγώ πήρα έναν (Western Digital D10 Game Drive 8TB) αλλά είναι πολύ γρήγορος (όχι φυσικά SDD αλλά φτάνει μέχρι 250ΜΒ/s) οπότε δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Δοκίμασε το ATTO Disk Benchmark Tool και πες μας ταχύτητες.
Herald Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Και μένα 250 φτάνει, αλλά αυτό είναι σειριακό read / write. Σε random read / writes προφανώς δεν πιάνει 250 κανένας HDD, ούτε καν SSD.
KilliK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) απο τα σχολια: Intel's Idea of Chad Gamer: Controller ✔️ Large Headphones with boom mic ✔️ Tiny Laptop with 2-year old mobile GPU✔️ Gaming Chair ✔️ Poor Posture ✔️ "Sup" ✔️ 😆 Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από KilliK
xtrmsnpr Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Herald είπε Και μένα 250 φτάνει, αλλά αυτό είναι σειριακό read / write. Σε random read / writes προφανώς δεν πιάνει 250 κανένας HDD, ούτε καν SSD. Μήπως έχει μικρό κας ή έχει λίγες στροφές? https://www.google.com/search?q=can+large+hdd+cause+stuttering+in+games&oq=can+large+hdd+cause+&aqs=chrome.1.69i57j33i22i29i30l4.6917j0j7&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 ----- Edit: Δοκίμασε αυτό Remove stutter in Windows 10 games with Intelligent Standby List Cleaner Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2021 από xtrmsnpr
jimpsar Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Herald είπε Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια... Στα παιχνίδια που αναφέρεις αλλά και γενικότερα πλέον έχω το ίδιο θέμα και εγώ. Καλύτερα έναν 2, tb ssd για games και όποιο backup σε hdd και μόνο. 5 ώρες πριν, Herald είπε Δεν ξέρω αν κολλάει στο θέμα, αλλά αναφέρω ότι τώρα που αγόρασα έναν behemoth σκληρό δίσκο και έχω περασμένα εκεί αρκετά παιχνίδια, πολλά από αυτά δυστηχώς δεν δουλεύουν "σωστά" χωρίς SSD. Πολλά stutters και αρκετά συχνά. Έχει δοκιμάσει κάνεις άλλος και έχει παρόμοια εμπειρία? Ρωτάω γιατί μάλλον ψιλομετάνιωσα που πήρα 16terra hdd, καλύτερα ένας μεγαλούτσικος SSD μάλλον. Τα τελευταία που παίζω αυτόν τον καιρό και παρουσιάζουν θεματάρες (horizon zero dawn, ac odyssey) ή θεματάκια (rage 2). Και δεν τα λές και καινούργια παιχνίδια... Στα παιχνίδια που αναφέρεις αλλά και γενικότερα πλέον έχω το ίδιο θέμα και εγώ. Καλύτερα έναν 2, tb ssd για games και όποιο backup σε hdd και μόνο. 1
Herald Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2021 32 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Μήπως έχει μικρό κας ή έχει λίγες στροφές? https://www.google.com/search?q=can+large+hdd+cause+stuttering+in+games&oq=can+large+hdd+cause+&aqs=chrome.1.69i57j33i22i29i30l4.6917j0j7&client=ms-android-google&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 ----- Edit: Δοκίμασε αυτό Remove stutter in Windows 10 games with Intelligent Standby List Cleaner 512MB cache και 7200 στροφές. Δεν είναι πρόβλημα ταχύτητας του συγκεκριμένου σκληρού, είχα ψαχτεί γιατί την μυριζόμουν την δουλειά να πάρω έναν αρκετά γρήγορο. Δεν έχω stutters γενικά, έχω σε κάποια παιχνίδια που βρίσκονται στον σκληρό. Οταν τρέχω από RAID SSD's όλα πάνε καλά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις