xtrmsnpr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Ωχ εδώ μιλάνε για το υπερπαιχνιδι της 10ετιας, πωτς γκενεν ατο? 1
panagiotis54 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Henry Cavill teases "secret project" that appears to be related to Mass Effect
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, panagiotis54 είπε Henry Cavill teases "secret project" that appears to be related to Mass Effect Και σκέψου λέει να βγει live action Mass Effect με Cavill για Shepard. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 45 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Και σκέψου λέει να βγει live action Mass Effect με Cavill για Shepard. Δεν θα με χαλούσε καθόλου, αλλα το Expanse νομίζω είναι ότι καλύτερο θα πάρουμε ποτε σε live-action ΜΕ. 1
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 oτι καλυτερο εχει βγει σε χειριστηριο με δονηση 2
firepc Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, maniacos93 είπε Από που προκύπτει το 26 Απριλίου; Στο Steam αναφέρει Spring 2021. Εκτός αν άλλαξε κάτι τις τελευταίες ώρες, δεν υπάρχει (ακόμη) ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας. γραφει 26 απριλιου 2019 αρα μαλλον εννοει 2021
maniacos93 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, firepc είπε γραφει 26 απριλιου 2019 αρα μαλλον εννοει 2021 26 Απριλίου 2019 ήταν η επίσημη κυκλοφορία του στο PS4. Στο Steam γράφει Spring 2021 άρα λογικά, εκτός απροόπτου, θα το δούμε μέχρι τέλος Μαϊου. 1
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 7 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Και σκέψου λέει να βγει live action Mass Effect με Cavill για Shepard. μπα, για καμια διαφημιση η cinematic intro το κοβω.
panagiotis54 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Και σκέψου λέει να βγει live action Mass Effect με Cavill για Shepard. το σκεφτηκα... funmade (οχι δικο μου φυσικα) Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2021 από panagiotis54 3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν θα με χαλούσε καθόλου, αλλα το Expanse νομίζω είναι ότι καλύτερο θα πάρουμε ποτε σε live-action ΜΕ. Spoiler Sci-Fi γενικά, αλλά είναι 5 σαιζόν να πάρει...
KilliK Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 τους ταρακουνησε η παταγωδης αποτυχια του Anthem. ισως το παθημα τους γινει τελικα μαθημα. ιδωμεν. 2
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2021 Μα πάνε να αρμέξουν χωρίς να δώσουν στην αρχή καθόλου content ; Πως ακριβώς θα γίνει αυτό ; Για να πετύχει αυτό πρέπει να δώσεις καλό content στην αρχή, να ψήσεις κόσμο και μετά κάνεις άρμεγμα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Μα πάνε να αρμέξουν χωρίς να δώσουν στην αρχή καθόλου content ; Πως ακριβώς θα γίνει αυτό ; Για να πετύχει αυτό πρέπει να δώσεις καλό content στην αρχή, να ψήσεις κόσμο και μετά κάνεις άρμεγμα.. Τι?! Το αντίθετο γίνετε, δεν δίνεις content ώστε να πάρεις extra φράγκα από DLCs. Εκεί στηρίζεται όλο το live service. Απλά κάναν το λάθος να παρουσιάσουν κάτι το οποιο δεν είχε καμια σχέση με το τελικό, βλέπε Watch Dogs, No Mans Sky, etc, etc. Και φυσικά ο κόσμος δεν μασάει τόσο εύκολα το κουτοχoρτο που μασούσε παλιότερα. Τελείως marketing μου βγάζει η ανακοίνωση της EA και δεν την πιστεύω tbh, ειδικά μετά την επιτυχία του Fallen Order και Squadrons. Όπως και να έχει έχω μηδέν εμπιστοσύνη στην τωρινή Bioware οποτε δεν περιμένω τίποτα. Μακάρι να βγει παιχνιδάρα, αλλα το κόβω να χρειάζεται θαύμα για να γίνει. 1
KilliK Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τι?! Το αντίθετο γίνετε, δεν δίνεις content ώστε να πάρεις extra φράγκα από DLCs. Εκεί στηρίζεται όλο το live service. Απλά κάναν το λάθος να παρουσιάσουν κάτι το οποιο δεν είχε καμια σχέση με το τελικό, βλέπε Watch Dogs, No Mans Sky, etc, etc. Και φυσικά ο κόσμος δεν μασάει τόσο εύκολα το κουτοχoρτο που μασούσε παλιότερα. Τελείως marketing μου βγάζει η ανακοίνωση της EA και δεν την πιστεύω tbh, ειδικά μετά την επιτυχία του Fallen Order και Squadrons. Όπως και να έχει έχω μηδέν εμπιστοσύνη στην τωρινή Bioware οποτε δεν περιμένω τίποτα. Μακάρι να βγει παιχνιδάρα, αλλα το κόβω να χρειάζεται θαύμα για να γίνει. δεν ειναι ακριβως ετσι. το Anthem ηταν looter-shooter, και ενα απο τα πολλα του προβληματα του ηταν η σοβαρη ελλειψη loot. Kατι αντιστοιχο ειχε συμβει και με το Diablo 3 στο ξεκινημα του. Το λαθος της ΕΑ ηταν οτι πουλησε ενα παιχνιδι χωρις ουσιαστικο περιεχομενο, ενω κλειδωσε οτι αξιολογο υπηρχε πισω απο paywall, οποτε δεν υπηρχε λογος να επενδυσει καποιος σε αυτο. Γιαυτο και τα πολλα παραπονα των παικτων και τα πολλαπλα patches για να λυσουν ματαια το προβλημα. Το θεμα ειναι οτι χρειαζεσαι το hook για να "αγκριστρωσεις" τον παικτη στο live service σου, και μετα του πουλας την εξτρα πραματεια σου. Η ΕΑ περα απο ενα μετριο παιχνιδι, δεν ειχε καν το hook να προσφερει. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από KilliK 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις