{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, optimus prime είπε Και τι θα γινει με αυτους που παιζουν και θελουν να εχουν τον browser ανοιχτο στο background με καμια 10αρια tabs η καποια αλλα προγραμματα? Γιατι να εχεις 8gb και να σκεφτεσαι εαν σε παιρνει η οχι απο την στιγμη που με 16gb το μηχανακι σου ειναι πιο ανετο? Δεν ειναι και τοσο ακριβες οι μνημες ετσι ωστε να πεις θα κανω οικονομια εκει.. https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/499830_583121/DDR4-16GB.html Εγω αυτη την στιγμη που γραφω,με τον chrome και το steam ανοιχτα και κανα 2 αλλα προγραμματα να τρεχουν ειμαι στα 10gb.. Χωρις να εχω καν ανοιξει καποιο παιχνιδι.. Dude διαβάζεις τα posts? Είπα, εννοείτε είναι καλύτερο να έχεις παραπάνω, απλά όχι απαραίτητο. Τώρα άμα κάποιος για κάποιο λόγο δεν θέλει να κλείσει τα προγράμματα ενώ τρέχει full screen application, απλά πληρώνει και παίρνει extra RAM. Από εκεί και πέρα βρίσκω το usage σου πολύ υψηλό. Εγώ με ανοιχτό steam, game, browser με πολλαπλά tabs, και video player τρώει 6-7GB. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc 3
naruto14 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 5 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Φαίνεται αρκετά έτοιμο αυτό. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα ημερομηνία κυκλοφορίας.
seithan Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Εντυπωσιακό σε όλα του!
KilliK Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 The Hidden, Destructive Legacy of 'Duke Nukem'
dimitriskougou Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 το gameplay τρέιλερ που είχε βγει 1
p4n0s86 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 2 ώρες πριν, naruto14 είπε Φαίνεται αρκετά έτοιμο αυτό. Ελπίζω να μάθουμε σύντομα ημερομηνία κυκλοφορίας. "Δυστυχώς" είναι απλά ένα update των devs ότι η ανάπτυξη συνεχίζεται και σαν εορταστικό για την Κινέζικη πρωτοχρονιά. Ως στόχο έχουν βάλει το 2023 και μπορεί να αργήσει περισσότερο, μιας και ζητάνε να προσλάβουν άτομα. 1
ilos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Πολυαναμενόμενο. Έτσι κινέζικη nexgenίλα να νιώσουμε οι άμπαλοι Δυτικοί.😁 1
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Καλα μονο μεσω battle.net θα ερθει? Ελπιζω να ειναι time exclusive.
privateer Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 24 minutes ago, Arkin said: Καλα μονο μεσω battle.net θα ερθει? Ελπιζω να ειναι time exclusive. Αφου η activision εχει το crash δεν νομιζω να βγει αλλου 1
firepc Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Μόλις τώρα, privateer είπε Αφου η activision εχει το crash δεν νομιζω να βγει αλλου και το trilogy δεν ειχε? και το sekiro?
Arkin Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 55 λεπτά πριν, privateer είπε Αφου η activision εχει το crash δεν νομιζω να βγει αλλου 54 λεπτά πριν, firepc είπε και το trilogy δεν ειχε? και το sekiro? Ναι ακριβως αυτα τα 2 παιχνιδια θα ανεφερα που εγιναν published απο activision και κυκλοφορησαν κανονικα και στο steam.
Fulgore Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Κατι παραπανω ξερει η Ubisoft και βγαζει τα παιχνιδια που βγαζει. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις