KilliK Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) ειναι η hot waifu αυτη την στιγμη, oποτε θελουν να μαθουν τα παντα γιαυτην. δεν ειναι περιεργο για την κοινοτητα των φανς. εγω παντως παρα το ψαξιμο, δεν βρηκα ακομη ποιο μοντελο χρησιμοποιησαν για το design της. 😏 Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2021 από KilliK
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 10 ώρες πριν, KilliK είπε ειναι η hot waifu αυτη την στιγμη, oποτε θελουν να μαθουν τα παντα γιαυτην. δεν ειναι περιεργο για την κοινοτητα των φανς. εγω παντως παρα το ψαξιμο, δεν βρηκα ακομη ποιο μοντελο χρησιμοποιησαν για το design της. 😏 τί να σε πω.. δε με καίνε τέτοια infos ρε συ... αλλά σιγά την hot waifu..εγώ πιο χοτ είμαι άμα με δεις! ------------ τί παλούκι παιχνίδι είναι αυτό εδώ: Startup Company 1
Aruil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2021 On 04/02/2021 at 16:44, GhostRiderLSOV said: Έχει πιάσει τους fans του Warhammer Fantasy Battles και τους κρατάει καλά. Άλλο παιχνίδι για το σύμπαν στο ίδιο scale δεν παίζει. Βάζει πράγματα που δεν ασχολήθηκε πολύ η ίδια η Games Workshop (νομίζω στρατό για τους πειρατές, αλλά δεν θυμάμαι καλά, help us @Aruil). Και τώρα θα βάλει και την Cathay που πάλι η GW δεν είχε (official?) στρατό. Kαι στο tabletop η GW είναι στο Age of Sigmar που άλλαξε τα πάντα, οπότε το καλύτερο non-tabletop WHFB fix είναι τα TWWH. (με τόσα αρχικά θα πάθει κανείς ) Υπήρχε ενα army list, αν θυμάμαι καλά, σε ένα White Dwarf, αλλά δεν είχαν βγάλει κανονικό army book. Οπότε ναι η CA είχε πολλή δουλειά να κάνει. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) είχα φθάσει 100 rank στο bf4 αλλά δυστυχώς μετά το παράτησα το αθλημα λογω ελλειψης χρημματων για hardware. εχω τον ryzen 3500U πλέoν στο Matebook d15 με 8GB single channel και 256GB ssd. θα μπορεσω να παιξω bfv? θα τρέξει εστω και σε χαμηλά settings στα 40-50fps. γιανα μην κατεβαζω τζαμπα 90GB. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από Επισκέπτης
_Theo_ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, whoose είπε είχα φθάσει 100 rank στο bf4 αλλά δυστυχώς μετά το παράτησα το αθλημα λογω ελλειψης χρημματων για hardware. εχω τον ryzen 3500U πλέoν στο Matebook d15 με 8GB single channel και 256GB ssd. θα μπορεσω να παιξω bfv? θα τρέξει εστω και σε χαμηλά settings στα 40-50fps. γιανα μην κατεβαζω τζαμπα 90GB. Γνώμη μου, μην το επιχειρήσεις καν. Δυστυχώς με 8 GB RAM δεν πας πουθενά σήμερα, ειδικά στο BFV που ζητάει τα κέρατα του. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2021 από _Theo_
kinitos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Όλα αυτά του είδους παιχνιδια τραβάνε 10-12 γιγα. Βασικά το πρόβλημα στο pc gaming η καλύτερα. Gaming γενικά είναι ότι κοιτάμε και καλά κάνουμε γραφικά αλλά όχι game play. Έγινε μεγάλη στροφή στο multi-player και εκεί βέβαια ποτέ δεν μπήκε σοβαρό anticheat. Μακάρι να βγει anti cheat που καίει την κάρτα γραφικών να τελειώνουμε. Και η μεγάλη αρρώστια του pc gaming είναι η μεταφορά οπότε άστα να πάνε δε σώζεται με τίποτα.και ζητάνε και 1000 ευρω το λιγότερο για νέα κάρτα. Αν βάλεις να παίξεις ένα πακμαν όλοι μπορούν και αρέσει ένα τετρις και πολλά άλλα. Βγάζεις ένα παιχνίδι στρατηγικής και έχουν 8000 πράγματα να κάνεις.... Παλιά ήταν νορμαλ.και γουστάρω την εξέλιξη αλλά αυτό πλέον είναι τραγικό
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 15 ώρες πριν, _Theo_ είπε Γνώμη μου, μην το επιχειρήσεις καν. Δυστυχώς με 8 GB RAM δεν πας πουθενά σήμερα, ειδικά στο BFV που ζητάει τα κέρατα του. Υπερβολές, λίγα games κάνουν χρήση παραπάνω από 8GB. Να μου πεις για υψηλότερα Hz ναι, έχει πια σημασία, χαοτική κιόλας σε μερικά games. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Τα περισσότερα τελευταία παιχνίδια φτάνουν να τρώνε 10-12GB RAM πια, τα 8 δεν αρκούν. 1
optimus prime Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Με 8gb δεν τσουλαει το καροτσι,βαλτε 16..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Ναι ok τα τελευταία games μπορούν να φτάσουν τόσο, παρόλα αυτά είναι λίγα και δεν είναι απαραίτητο. Υπάρχουν πολλά videos στο YT που δείχνουν, όπως για παράδειγμα το BFV που αναφέρθηκε. Προσοχή το ξανά λέω, είναι καλύτερα εννοείτε τα 16GB αλλα όχι απαραίτητα.
optimus prime Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Και τι θα γινει με αυτους που παιζουν και θελουν να εχουν τον browser ανοιχτο στο background με καμια 10αρια tabs η καποια αλλα προγραμματα? Γιατι να εχεις 8gb και να σκεφτεσαι εαν σε παιρνει η οχι απο την στιγμη που με 16gb το μηχανακι σου ειναι πιο ανετο? Δεν ειναι και τοσο ακριβες οι μνημες ετσι ωστε να πεις θα κανω οικονομια εκει.. https://www.skroutz.gr/c/56/mnhmes-pc-ram/f/499830_583121/DDR4-16GB.html Εγω αυτη την στιγμη που γραφω,με τον chrome και το steam ανοιχτα και κανα 2 αλλα προγραμματα να τρεχουν ειμαι στα 10gb.. Χωρις να εχω καν ανοιξει καποιο παιχνιδι.. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από optimus prime 1
Arkin Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 30 λεπτά πριν, Stefxour είπε Παρα πολυ καλα νεα. Το ms store δεν το παω καθολου σε περιοριζει παρα πολυ εχει και τα θεματα του με το να χανει saves. Αν ερθει στο steam με ολα τα dlc παρει και το hot wheels που λενε θα ειναι η απολυτη εκδοση. Απο το 3 αξιζε αρκετα το hot wheels και ηταν κατι που ελειπε απο το 4.
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 το καλυτερο gaming στουντιο ολων των εποχων κλεινει τα 30 χρονια του. Ενα μεγαλο μπραβο στον Bobby που την καθιερωσε στην κορυφη και στην καρδια των απανταχου gamers. Spoiler
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2021 12 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τα περισσότερα τελευταία παιχνίδια φτάνουν να τρώνε 10-12GB RAM πια, τα 8 δεν αρκούν. μου αρεσε παρα πολυ το bf4 και το τελευταιο διαστημα νοσταλγω εντονα εκείνες τις εποχές που έπαιζα το 4. στο matebook το χω κατβασει και παιζει αριστα και στο multiplayer το 4 αλλά το bfv ειναι 90GB ρε γαμωτο και με 14 mbit γραμμη του οτε ξενερωνω να το κατεβασω και να κολλαει, θελω απλα να εχει ένα playable frame rate με χαμηλά settings.
Προτεινόμενες αναρτήσεις