Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιο  πολυ με fps remake του 4 μοιαζει. καστρο, χωριο, inventory, crafting, merchant, πιο action oriented.

για την ακριβεια corridor shooter του 90 μου θυμισε, στο σημειο που πυροβολαει τα τερατα.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ πάντως ξενερώνω που είναι first person..

Δημοσ.

Ανακάλυψα αυτό το παιχνίδι, Pro Basketball Manager 2021
είδα ότι βγαίνουν σχεδόν κάθε τόσο τα παιχνίδια αυτά, αλλά δε πρέπει να είναι κάτι το τρομερό αν κρίνω από τις μοναδικές κριτικές αυτές του steam

image.png.449a4a106e4fd329727f1544f3b6c20f.png

Είναι ότι και το football manager, μόνο που εδώ έχει να κάνει με το μπάσκετ

Δημοσ.

επαιξα το resident evil village το demo στο ps5. Μου θύμισε αρκετά amneisa δλδ ποιο πολύ ατμόσφαιρα και γρίφους στο στύλ αρκετά των πρώτων resident evil αλλά εδώ έχουμε πρώτου προσώπου.

Moυ αρέσει αυτό το στύλ και θα γίνει αγορά από μένα

Tα γραφικά αρχικά δείχνουν πολύ κατώτερα από αυτό που περιμένεις να δεις από ένα καινούργιο game αλλά βελτιώνονται και είναι ότι πρέπει για το στυλ του παιχνιδιού.

Δημοσ.

Μου κανουν τεραστια εντυπωση τα σχολια που διαβαζω πιο πανω για το trailer του RE8.

Ξαφνικα ειναι λες και το προηγουμενο RE7 δεν κυκλοφορησε ποτε,το οποιο μαλιστα ειχε και παρα πολυ θετικη υποδοχη απο το κοινο.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μου κανουν τεραστια εντυπωση τα σχολια που διαβαζω πιο πανω για το trailer του RE8.

Ξαφνικα ειναι λες και το προηγουμενο RE7 δεν κυκλοφορησε ποτε,το οποιο μαλιστα ειχε και παρα πολυ θετικη υποδοχη απο το κοινο.

Ισχυει αν και προσωπικα προτιμω να παιζω τα resident evil σε 3d person γιατι ετσι τα γνωρισα..Συγκεκριμενα το 7 το ευχαριστηθηκα αν εξαιρεσεις που προς το τελος του το εκαναν σαλατα το παιχνιδι και εγινε πιο action και rushed αν μπορω να το πω ετσι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, icenex είπε

Ισχυει αν και προσωπικα προτιμω να παιζω τα resident evil σε 3d person γιατι ετσι τα γνωρισα..

Ναι αλλα το πρωτου προσωπου ανοιξε τις πορτες του στο VR,το οποιο εκανε αλλη εμπειρια το παιχνιδι.

Και παλι ομως,αλλα πραγματα γραφτηκαν πιο πισω,ασχετα με το αν προτιμαει καποιος 3ου ή πρωτου προσωπου.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Εγώ και το 7 βαρέθηκα ρε συ! Ευτυχώς ήταν στο bundle του psvr και το έπαιξα(με και χωρίς vr), αλλιώς δε θα το έπαιρνα καν

• Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Εγώ και το 7 βαρέθηκα ρε συ! 

Τωρα εχει λογικη αυτο που εγραψες πιο πισω,αφου δεν σου αρεσε ουτε το 7.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειπανε πουθενα οτι θα υποστηριζει VR? δεν βρισκω κατι στο site τους.

7 ώρες πριν, stevenfins είπε

https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-01-22/blizzard-absorbs-activision-studio-after-dismantling-classic-games-team?srnd=premium-europe

Η Blizzard ετοιμάζει remake του diablo 2, ενώ η Activision παραμένει η κλασική Activision..

την εχει αφομοιωσει οπως οι Borg. η παλια Blizzard εχει πεθανει για τα καλα. εντωμεταξυ, υπαρχει κανεις που πιστευει ακομη οτι το Diablo 2 remake θα ειναι καλο, μετα το διπλο φιασκο με τα remake των Starcraft και Warcraft 3; Ο καλικατζαρος Bobby Kotick μια γρηγορη κονομα θελει και να κρατησει τα fanboys happy, μεχρι να βγει η  επομενη φουρνια live services (Diablo 4, ΟW2, COD, κτλ).

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...