Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, tonkpils είπε Τι το σπουδαίο έχει πια αυτό το Λιακη δεν έχω καταλάβει. Ότι είναι η συνέχεια της ιστορίας και ότι μας αρέσει το σύμπαν, μέχρι να το γ_μήσουν τελείως;
d4ydr33m3r Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Ότι είναι η συνέχεια της ιστορίας και ότι μας αρέσει το σύμπαν, μέχρι να το γ_μήσουν τελείως; Μου εφυγε η κοακολα απο την μυτη 🤣
tonkpils Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Ότι είναι η συνέχεια της ιστορίας και ότι μας αρέσει το σύμπαν, μέχρι να το γ_μήσουν τελείως; Εννοούσα τον χαρακτήρα Liara, όχι το game. Ναι θέλω και εγώ περισσότερο Mass Effect. To Andromeda θα το προσπεράσω.
panagiotis54 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 απο οτι φαινεται το νεο θα ειναι συνεχεια και των 2 και των καλων mass και της βλακειας....τεσπα εχουμε πολλα χρονια ακομα για το επομενο αυτο ειναι σιγουρο...πρωτα θα φαμε την απογοητευση των remastered και μετα βλεπουμε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, tonkpils είπε Εννοούσα τον χαρακτήρα Liara, όχι το game. Ναι θέλω και εγώ περισσότερο Mass Effect. Α, σόρρυ. Ε, είναι από το αρχικό παιχνίδι, συμπαθητικός χαρακτήρας, αλλά εγώ θέλω Tali.
ilos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Α, σόρρυ. Ε, είναι από το αρχικό παιχνίδι, συμπαθητικός χαρακτήρας, αλλά εγώ θέλω Tali. Αμάν με τη κατσικοπόδαρη.😁
mike299 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 22 ώρες πριν, ilos είπε Αμάν με τη κατσικοπόδαρη.😁 Είχε ωραία μάτια όμως! 😛
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Games giant Electronic Arts gatecrashes £725m Codemasters takeover
stevenfins Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, firepc είπε μια πεθαμενη ηταν και η codemasters Γιατί; Μια χαρά κυκλοφορίες έχει στο racing τμήμα
firepc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, stevenfins είπε Γιατί; Μια χαρά κυκλοφορίες έχει στο racing τμήμα τα F1 τα εχουν δωσει ολα τσαμπα και τα dirt ειναι σε τιμες χωμα
stevenfins Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Ειδικά με τα F1 απ' ότι ξέρω ρίχνουν πολύ χαμηλά τις τιμές στις προηγούμενες εκδόσεις, όταν κυκλοφορεί της νέας χρονιάς. Στα dirt νομίζω φυσιολογικές εκπτώσεις μετά από ένα λογικό διάστημα (όπως τώρα με το 4). Δεν παίρνω και όρκο άλλα δεν έχω ακούσει να είχε κάποια προβλήματα πωλήσεων ως εταιρεία. Σίγουρα πάντως είτε η EA την πάρει είτε η TakeTwo, είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα..
firepc Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 ΠΡΟΣΟΧΗ! Διέρρευσε όλο το σενάριο του ρέζι 8
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, firepc είπε τα F1 τα εχουν δωσει ολα τσαμπα και τα dirt ειναι σε τιμες χωμα πότε έγινε αυτό? Μόνο το 15 έχουν δώσει free στο HB. πεθαμένη? κάθε χρόνο εξελίσσει την f1 σειρά τους και την supportαρει για καιρό. Το πιο fail παιχνίδι της είναι το τελευταίο grid. Dirt έχω να παίξω από το 3 νομίζω οπότε δε ξέρω. Και τα dirt 1+2 ήταν αρκετά τίμια και καλά, ειδικά το πρώτο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις