KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 τι ωρα ελλαδος ξεκινανε τα game awards? μαζι με το preshow της αυστραλεζας.
firepc Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 στις 02:00 αρχιζει το main event 55 λεπτά πριν, KilliK είπε τι ωρα ελλαδος ξεκινανε τα game awards? μαζι με το preshow της αυστραλεζας. σε 4 ωρες και κατι δλδ
panagiotis54 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 μου αρεσουν τα βιντεο που κανει ο τυπος το συγκεκριμενο εχει αφορμη το cyberpunk (κατανοω πως δεν ειναο 100% gaming αλλα θεωρω πως εχουν ενδιαφερον) ενα bonus Spoiler 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Το Andromeda δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά ...fuck. Με πιάνει πάλι το hype και ας είναι η BioWare φάντασμα του εαυτού της μέχρι στιγμής... Liara (πού 'ναι η Tali ), post Mass Effect 3 story... 4 1
xavier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ασυλληπτα αυτα που δειξαν σε αυτο το τρειλερ, προφανως και υπαρχουν επιφυλαξεις λογω της εταιρειας, αλλα σαν τρειλερ μου επεσαν τα σαγωνια. Το ενδιαφερον της υποθεσης ειναι οτι δε φαινεται να ειναι mmo αποκλειστικα, αλλα θα εχει και single player κομματι. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2020 από xavier 4
panagiotis54 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Το Andromeda δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά ...fuck. Με πιάνει πάλι το hype και ας είναι η BioWare φάντασμα του εαυτού της μέχρι στιγμής... Liara (πού 'ναι η Tali ), post Mass Effect 3 story... αυτη η bioware θα πιασει στα χερια της την liara....κριμα...μονο κριμα! Βγαλανε και dragon age
ilos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Ακόμα ασχολείστε με την bioware? 😁 Πόση πατάτα πρέπει να φάτε ακόμα για να σταματήσετε. Εγώ τους έχω ξεγράψει από την εποχή του Dragon Age 2. Και με την turtle rock κρατάω μικρό καλάθι μετά την φώλα που έφαγα με το preorder του evolve. Μακάρι να πέσω έξω και να είναι καλό spiritual παιδάκι του l4d το back 4 blood. Για μένα το πιο ενδιαφέρον game ήταν αυτό. Από τους original δημιουργούς του Dead Space. 5
Speculoos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, panagiotis54 είπε μου αρεσουν τα βιντεο που κανει ο τυπος το συγκεκριμενο εχει αφορμη το cyberpunk (κατανοω πως δεν ειναο 100% gaming αλλα θεωρω πως εχουν ενδιαφερον) ενα bonus Απόκρυψη περιεχομένων Ύπνος 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ilos είπε Ακόμα ασχολείστε με την bioware? 😁 Πόση πατάτα πρέπει να φάτε ακόμα για να σταματήσετε. Εγώ τους έχω ξεγράψει από την εποχή του Dragon Age 2. Δεν γινεται μανιτσαμ.. Φετιχ ειναι αυτα οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει 🤣😛 4 ώρες πριν, xavier είπε ασυλληπτα αυτα που δειξαν σε αυτο το τρειλερ, προφανως και υπαρχουν επιφυλαξεις λογω της εταιρειας, αλλα σαν τρειλερ μου επεσαν τα σαγωνια. Το ενδιαφερον της υποθεσης ειναι οτι δε φαινεται να ειναι mmo αποκλειστικα, αλλα θα εχει και single player κομματι. Τρομερα gfx αλλα σερνεται το συμπαν και ειδικα σε τετοιο genre αυτο ειναι no no..Ελπιζω να κανω λαθος..
stafftw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Δεν γινεται μανιτσαμ.. Φετιχ ειναι αυτα οσο μας πληγωνει τοσο μας πορωνει 🤣😛 Τρομερα gfx αλλα σερνεται το συμπαν και ειδικα σε τετοιο genre αυτο ειναι no no..Ελπιζω να κανω λαθος.. Και εγω αυτο παρατήρησα γινεται να έδειξαν τετοιο gameplay video? Ουτε 10 frames δεν κρατούσε
chek2fire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, xavier είπε ασυλληπτα αυτα που δειξαν σε αυτο το τρειλερ, προφανως και υπαρχουν επιφυλαξεις λογω της εταιρειας, αλλα σαν τρειλερ μου επεσαν τα σαγωνια. Το ενδιαφερον της υποθεσης ειναι οτι δε φαινεται να ειναι mmo αποκλειστικα, αλλα θα εχει και single player κομματι. επιτέλους ένα rpg με τα όλα του!. Νομίζω πρέπει να ανοίξουμε ξεχωριστό νήμα για το game. ρε σεις αυτό το έπος δεν βάλατε εντάξει απίστευτη μουσική και gameplay 1
kostiger Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Το άφησα και στο νημα του, το αναρτω και εδώ για όποιον ενδιαφερόμενο.. Μόνο με τις προπαραγγελιες καλύφθηκαν ήδη, τα δεδομένα δυσθεώρητα κόστη ανάπτυξης και προωθησης του Cyberpunk 2077 σύμφωνα με την CDPR.. https://www.dsogaming.com/news/cyberpunk-2077s-sales-have-already-exceeded-its-huge-development-and-marketing-costs/ Ενω το 59% αυτων αφορούσε στο PC και τα ρέστα στις κονσόλες.. 1
tonkpils Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Στις 11/12/2020 στις 3:55 ΠΜ, GhostRiderLSOV είπε Το Andromeda δεν ήταν αυτό που περιμέναμε αλλά ...fuck. Με πιάνει πάλι το hype και ας είναι η BioWare φάντασμα του εαυτού της μέχρι στιγμής... Liara (πού 'ναι η Tali ), post Mass Effect 3 story... Τι το σπουδαίο έχει πια αυτό το Λιακη δεν έχω καταλάβει.
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Games Made Under Crunch Conditions Don’t Deserve ‘Best Direction’ Awards Με βρίσκει σύμφωνο το άρθρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις