Fulgore Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει ζητηση για τα ''κουτατα''παιχνιδια στην Ελλαδα. Κανανε χοντρη ζημια τα κλειδαδικα ή και οι ιδιες οι προσφορες απο Steam/Gog/Epic/Uplay κλπ Tα καταστηματα ουτε που ασχολουνται με τις τιμες τους σε βαθος χρονου και τα παρατανε ως εχουν,εκτος αν υ παρχει καποια εκπτωση πχ 2Κ/cd media ή αν θελουν να ξεστοκαρουν(γιαυτο και βλεπουμε κοινες τιμες/προσφορες σε καποιους συγκεκριμενους τιτλους). Και σε σκρουτζομαγαζα μερια μια απο τα ιδια ισχυει. Η οποια ζητηση υπαρχει σε κουτατες εκδοσεις ειναι συνηθως ειτε των παιχνιδιων της Blizzard,ειτε των παιχνιδιων της CDPR που εχουν πλουσιο περιεχομενο,και αυτη ειναι συνηθως στις αρχες. Και εγω το Vampyr απο την τοτε προσφορα του Κωτσου το ειχα παρει,και ηταν απο τις ελαχιστες φορες που πετυχαινα κουτατο παιχνιδι να ειναι φθηνοτερο απο κλειδαδικα,επειδη ηταν ψιλο προσφατο το παιχνιδι. Το mediamarkt για παραδειγμα εχει τα παιχνιδια για το PC στην κατηγορια των Anti virus/Office 😄 Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από Fulgore 2
kostiger Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Συχνα-πυκνα ο Κωτσοβολος βγαζει καποιες καραμπινατες τιμες σε κουτατα παιχνιδια υπολογιστη που θελει να ξεστοκαρει, μεταξυ αυτων και το vampyr που αναφερατε. Ενδεικτικα αγορασα το Battlefield V στα 10 ευρω πριν 2 μηνες, το Ρrey στα 6 περυσι και παει λεγοντας. Αυτη τη στιγμη εχει μολις 32 παιχνιδια pc διαθεσιμα προς πωληση..
xtrmsnpr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Αμάν αμάν AMD Radeon RX 6900 XT Big Navi GPU could crush the Nvidia RTX 3080 and Xbox Series X Ε Ρ Χ Ο Μ Α C Τ Ε ?
Psycho_Warhead Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Από λόγια έχουμε χορτάσει με τους κόκκινους(Poor Volta etc). Σε μία βδόμαδα νούμερα. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.eurogamer.net/articles/2020-10-22-hideo-kojima-confirms-a-new-project-is-in-development-says-nothing-about-it Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από d4ydr33m3r 2
panagiotis54 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Darkest Dungeon 2 is coming to the Epic Games Store as early access in 2021
KilliK Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Στις 17/10/2020 στις 7:33 ΜΜ, stevenfins είπε απο αποψη διευκολυνσης, προσβασιμοτητας και ποσοτητας, σιγουρα ζουμε την χρυση εποχη του. αλλα απο δημιουργικοτητα και εξελιξη του gameplay? δεν φθανει με τιποτα τα επιτευγματα του 80, 90 και αρχες του 2000. ισως το αντιθετο συμβαινει μαλιστα. ο βασικος λογος ειναι οτι δεν γινεται τοσο πολυς πειραματισμος οπως παλιοτερα, τα ρισκα που παιρνουν οι devs ειναι λιγα, ενω η ταση ειναι να βγαινουν παιχνιδια που θα παιζονται απο ολους. ισως δουμε καμια φρεσκια ιδεα εδω και εκει απο την indie σκηνη και την Ιαπωνια μερια, αλλα δεν φτανουν την δημιουργικη εκρηξη που ζησαμε στις πρωτες δεκαετιε ζωης του μεσου. αυτη η αναιμικη κατασταση ειναι που με κανει απαισιοδοξο για το gameplay στην επομενη γενια κονσολων. ναι μεν θα βγουν παιχνιδαρες αλα θαναι μαλλον παλι μια απο τα ιδια. ελπιζω να ειμαι λαθος. 1
stevenfins Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 8 ώρες πριν, KilliK είπε απο αποψη διευκολυνσης, προσβασιμοτητας και ποσοτητας, σιγουρα ζουμε την χρυση εποχη του. αλλα απο δημιουργικοτητα και εξελιξη του gameplay? δεν φθανει με τιποτα τα επιτευγματα του 80, 90 και αρχες του 2000. ισως το αντιθετο συμβαινει μαλιστα. ο βασικος λογος ειναι οτι δεν γινεται τοσο πολυς πειραματισμος οπως παλιοτερα, τα ρισκα που παιρνουν οι devs ειναι λιγα, ενω η ταση ειναι να βγαινουν παιχνιδια που θα παιζονται απο ολους. ισως δουμε καμια φρεσκια ιδεα εδω και εκει απο την indie σκηνη και την Ιαπωνια μερια, αλλα δεν φτανουν την δημιουργικη εκρηξη που ζησαμε στις πρωτες δεκαετιε ζωης του μεσου. αυτη η αναιμικη κατασταση ειναι που με κανει απαισιοδοξο για το gameplay στην επομενη γενια κονσολων. ναι μεν θα βγουν παιχνιδαρες αλα θαναι μαλλον παλι μια απο τα ιδια. ελπιζω να ειμαι λαθος. Συμφωνώ και εγώ πως δεν βλέπουμε τα μεγάλα εκείνα άλματα που βλέπαμε τις προηγούμενες δεκαετίες, κάτι το οποίο όμως μου φαίνεται ως αναμενόμενο. Πόσες νέες καινοτομίες μπορούν να ξεπεράσουν για παράδειγμα τη μετάβαση από 2d σε 3d? (αν και τετριμμένο, ο ήχος και το χρώμα στον κινηματογράφο μία φορά ανακαλύφθηκαν). Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορούσαμε να δούμε περισσότερα ρίσκα από ότι βλέπουμε τώρα (το VR θα μπορούσε κάλλιστα να είχε πολύ περισσότερες κυκλοφορίες). Δυστυχώς ξέρουμε πως τα κόστη των ΑΑΑ έχουν αυξηθεί και οι περισσότεροι publishers πάνε by the numbers. Παρόλα αυτά, ακόμα και εκεί όλο και κάποια στιγμή βλέπουμε και μερικές φρέσκες ιδέες (θες souls, immersive sims κ.α), απλώς σίγουρα όχι με τη συχνότητα των παλαιότερων χρόνων. Όσον αφορά τα indies, δεν τα είχα αναφέρει γιατί το βίντεο έλεγε για τα ΑΑΑ. Όχι απλώς βλέπουμε φρέσκες ιδέες εδώ και εκεί, αλλά κατ' εμέ εκεί βρίσκεται η ψυχή της δημιουργικότητας, το οποίο και εδώ είναι αναμενόμενο, αφού όταν είσαι τόσο μικρός για να ξεχωρίσεις και να σε αγοράσουν πρέπει είτε να χτυπήσεις στη νοσταλγία, είτε να πας σε νέες ιδέες που δεν έχει δει ο κόσμος αλλού. Οπότε βλέποντας τι γίνεται εκεί εγώ προσωπικά μένω αισιόδοξος. (Αν δεις τη λίστα επιθυμιών μου στη steam, για κάθε ΑΑΑ έχω 10 περίπου indies.) 1
xavier Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 ποσο innovation πια χωρις διαφορετικο hardware? Αν θες κατι ολοκαινουριο π.χ. υπαρχει το VR που ειναι μια εντελως νεα εμπειρια... η τεχνολογια ειναι που οδηγει τις εξελιξεις...
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Λογικο και αναμενομενο αυτο. Ειδαμε και με το Death Stranding ποσο ''ανοιχτος''ηταν ο κοσμος σε πειραματισμους .
firepc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 To Visage βγαινει επιτελους απο την early access και κυκλοφορει στις 30 Οκτωβριου https://store.steampowered.com/app/594330/Visage/ Το παιχνιδι εχει Ελληνικο interface και υποτιτλους 1
ilos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 4 ώρες πριν, firepc είπε To Visage βγαινει επιτελους απο την early access και κυκλοφορει στις 30 Οκτωβριου https://store.steampowered.com/app/594330/Visage/ Το παιχνιδι εχει Ελληνικο interface και υποτιτλους Άλλο ένα corridor jumpscare "Ω μη σου γαμ...ώ" game.😁
_Theo_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, firepc είπε To Visage βγαινει επιτελους απο την early access και κυκλοφορει στις 30 Οκτωβριου https://store.steampowered.com/app/594330/Visage/ Το παιχνιδι εχει Ελληνικο interface και υποτιτλους Μόνο και μόνο γι αυτό θα το τιμήσω. Έχω βαρεθεί να βλέπω ως "Μη υποστηριζόμενα" τα Ελληνικά...
manthos_27 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σύνδεσα το καινούριο pc μου στην τηλεόραση 43ru7400 4κ και μου εβγαζε 130 fps σε 1080p ανάλυση σε ενα παιχνίδι που έβαλα! Εχει κάνεις κάποια άποψη συγγνώμη αν ειναι off topic, αλλά μια γνώμη θα την εκτιμούσα πολύ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2020 από manthos_27
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, manthos_27 είπε Σύνδεσα το καινούριο pc μου στην τηλεόραση 43ru7400 4κ και μου εβγαζε 130 fps σε 1080p ανάλυση σε ενα παιχνίδι που έβαλα! Εχει κάνεις κάποια άποψη συγγνώμη αν ειναι off topic, αλλά μια γνώμη θα την εκτιμούσα πολύ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ Η τηλεοραση σου ειναι 60HZ δεν θα βλεπεις πανω απο αυτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις