xtrmsnpr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, firepc είπε To νεο Harry Potter εκανε τα περισσοτερα views, ακομα και απ' το ιδιο το showcase Ειναι τεραστιο το ονομα βασικα που να βγάλουν κάνα LOTR να γίνει χαμός! 3
firepc Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε που να βγάλουν κάνα LOTR να γίνει χαμός! Θα βγει το 2021 το The Lord of the Rings: Gollum
panagiotis54 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 αυτο θα ειναι μια παιδικη μπουρδα ομως
EverythingYouBelieve Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε που να βγάλουν κάνα LOTR να γίνει χαμός!
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν νομίζω να υπάρχουν πολύ που να θέλουν να παίξουν με το Golum. Για μενα είναι εντελος fail ο τίτλος, αλλά ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να είναι καλο.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ε ναι ποιος το μαμάει το Golum. Θέλουμε να ελέγχουμε στρατιές από Rohirim ή να σφάζουμε με Γκίμλι και Άραγκορν..
noFEARgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Όνειρο το έχω να έβγαινε ένα Harry Potter M17+ open world rpg . Εντάξει θα έχουμε το next best thing από ότι φαίνεται ελπίζω να του δώσουν την προσοχή που του χρειάζεται και να μην είναι cash grab 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Ποιος κουφός έκανε το mixing στο trailer του Harry Potter; Anyway, ξέρουμε αν θα βγει και για PC; Υ.Γ. Πώς μπορούνε και παίζουνε στις κονσόλες παιχνίδια που πρέπει να σημαδεύεις με το χειριστήριο;
BlueBlade Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, firepc είπε To νεο Harry Potter εκανε τα περισσοτερα views, ακομα και απ' το ιδιο το showcase Ειναι τεραστιο το ονομα βασικα Τεράστιο όνομα όντως. Εδώ είχε γίνει χαμός όταν πριν 2-3 χρόνια είχε κυκλοφορήσει ένα δήθεν Alpha version Trailer του παιχνιδιού. Σαν φαν του Harry potter, ήταν και για εμένα με διαφορά η καλύτερα ανακοίνωση στο Event. Περίμενα πολλά χρόνια για ένα σωστό HP παιχνίδι. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από BlueBlade
noFEARgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Ποιος κουφός έκανε το mixing στο trailer του Harry Potter; Anyway, ξέρουμε αν θα βγει και για PC; Υ.Γ. Πώς μπορούνε και παίζουνε στις κονσόλες παιχνίδια που πρέπει να σημαδεύεις με το χειριστήριο; Ένας λόγος που παράτησα το horizon zero dawn . Γινόταν αγγαρεία το combat με το χειριστήριο . Το ίδιο και με οτιδήποτε είχε να κάνει με shooting
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Ένας λόγος που παράτησα το horizon zero dawn . Γινόταν αγγαρεία το combat με το χειριστήριο . Το ίδιο και με οτιδήποτε είχε να κάνει με shooting Εγώ παίζω τώρα το origins στο pc με το χειριστήριο του one s για να είμαι πιο αραχτός και όταν χρειάζομαι το τόξο είμαι αμαπλέας τελείως Πως παίζουν ολόκληρα games first person ειδικά στις κονσόλες, λολ. Οι νέες θα υποστηρίζουν Μ/Κ;
noFEARgr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, yiannis1991 είπε Εγώ παίζω τώρα το origins στο pc με το χειριστήριο του one s για να είμαι πιο αραχτός και όταν χρειάζομαι το τόξο είμαι αμαπλέας τελείως Πως παίζουν ολόκληρα games first person ειδικά στις κονσόλες, λολ. Οι νέες θα υποστηρίζουν Μ/Κ; Και οι τωρινές υποστηρίζουν αλλά είναι στην επιλογή του developer να βάλει. Το call of duty modern warfare πχ έχει . Αν είχαν όλα τα παιχνίδια k/m και mods support θα ήταν game over .
jmirko15 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Ποιος κουφός έκανε το mixing στο trailer του Harry Potter; Anyway, ξέρουμε αν θα βγει και για PC; Υ.Γ. Πώς μπορούνε και παίζουνε στις κονσόλες παιχνίδια που πρέπει να σημαδεύεις με το χειριστήριο; Προφανώς θα βγει και για PC γι'αυτό και χαιρόμαστε (φαντάζομαι; :P) Δεν παλεύεται το χειριστήριο.. Που λένε πως οι κονσόλες είναι το μέλλον του gaming.. 2 ΛοΛ και 3 Ha. 16 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Ένας λόγος που παράτησα το horizon zero dawn . Γινόταν αγγαρεία το combat με το χειριστήριο . Το ίδιο και με οτιδήποτε είχε να κάνει με shooting Μία από τα ίδια. Απλώς δεν μπορώ, too much trouble. Μέχρι και να πάρω extra gadgets για να δουλεύει mouse/keyboard σκεφτόμουνα..
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για 3rd person melee (AC, Witcher, κτλ) είναι εντάξει το χειριστήριο (και για αυτοκίνητα, ποδόσφαιρα προφανώς). Αλλά 1st person ή 3rd που έχουν όπλα (Resident Evil) ή τόξο ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Επισκέπτης
Προτεινόμενες αναρτήσεις