Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, firepc είπε

ολα τα PoP απο 2€ το καθενα στο uplay, αρα καταλαβαινεις τι ερχεται

δυστυχώς remake λένε κι όχι κάτι νέο.. δε λέω καλά και τα remake, αλλά φτιάχτε κάτι καινούριο ρε τεμπέληδες.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4QZtZDN.jpg

βασικα ξενερωσα πολυ γιατι ανετα το επαιρνα δωρο στην αδερφη μου ειναι απο τα πολυ λιγα games που της αρεσουν....μεγαλη φολα κριμα!

Επεξ/σία από panagiotis54
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν πρέπει να πέρασε πάνω απο χρόνος απο τότε που ξανα έπαιξα το Sands of Time... τα γραφικά του είναι ακόμη OK εν αντιθέσει νεωτέρων POP όπως το Warrior Within, οπότε ομολογουμένως μπορώ να πω ότι με παραξένεψε το remake. Καλοδεχούμενο πάντως, θα το τιμήσω.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, KilliK είπε

ειναι γυναικα σε περιπτωση που μπερδευτειτε

Στο δευτερο βιντεο στο 2:50 δειχνει λιονταρια τα οποια υπηρχαν στην αρχαια Ελλαδα

Nice Ubi 👍

Δημοσ.

Το Immortals Fenyx Rising φαίνεται εντελώς generic και άψυχο, αδιάφορο βασικά.

Στο Prince of Persia Remake είναι πολύ κρίμα που φαίνονται τόσο κακοφτιαγμένα τα πρόσωπα. Έχω παίξει πολλές φορές την ορίτζιναλ έκδοση του Sands of Time και φαίνεται προτιμότερη, ακόμη και σήμερα, με το "dreamy fog" που το περιβάλλει να φτιάχνει την παραμυθένια ατμόσφαιρα που του αρμόζει. Αν κάνουν remake και το Warrior Within ελπίζω να δώσουν λίγη παραπάνω προσοχή σε κάτι τόσο βασικό όσο τα πρόσωπα, έχω καλές μνήμες και από αυτό, σκοτεινό με πολύ στυλ και μέταλ ήχους. Όσο για το The Two Thrones που έκλεινε την τριλογία οριακά το θυμάμαι πλέον, ελπίζω και αυτοί.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...