Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η 3080 για τις επιδόσεις της μια χαρά τιμή έχει πάντως. Η 3090 είναι τελείως ειδική κατηγορία για πολύ γερά πορτοφόλια που θέλουν τις απόλυτες επιδόσεις. 

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η 3070 με 500$ τιμή να λένε ότι θα είναι καλύτερη απ' την 2080Ti των 1200$.

Δηλαδη? Ισχυει οτι ολοι περιμεναμε κατι αναλογο αλλα οχι τετοια νουμερα και τιμες. Μια 3070 στα 599msrp περιμενα απο την αρχη με επιδοσεις 2080ti. Ηρθε 100 κατω με λιγο καλυτερες επιδοσεις και 2x RT. Κονσολες/rdna 2 που ερχονται εκαναν την nvidia να φερθει μετα απο χρονια λογικα.

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται η 3070 με 500$ τιμή να λένε ότι θα είναι καλύτερη απ' την 2080Ti των 1200$.

υπάρχει και το λεγόμενο με τέτοιες τιμές δεν θα αγοράσει κανένας μεταχειρισμενη μια 2080ti ώστε θα πουλήσει φρεσκαδουρα η 3070.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Arkin είπε

Δηλαδη? Ισχυει οτι ολοι περιμεναμε κατι αναλογο αλλα οχι τετοιες νουμερα και τιμες. Μια 3070 στα 599msrp περιμενα απο την αρχη με επιδοσεις 2080ti. Ηρθε 100 κατω με λιγο καλυτερες επιδοσεις και 2x RT. Κονσολες/rdna 2 που ερχονται εκαναν την nvidia να φερθει μετα απο χρονια λογικα.

Δηλαδή σε 2 μήνες που θα κυκλοφορήσει η 3070, η 2080Ti από 1200$ θα πέσει πόσο ας πούμε; 400$? Σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακούγεται.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, p4n0s86 είπε

Δηλαδή σε 2 μήνες που θα κυκλοφορήσει η 3070, η 2080Ti από 1200$ θα πέσει πόσο ας πούμε; 400$? Σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακούγεται.

Ναι κατι τετοιο θα γινει. Ηταν τοσο χαλια η μεταβαση σε turing απο pascal μιας και η nvidia επαιζε μονη της τελειως τοτε που αυτη η μεταβαση στις ampere φανταζει σεναριο επιστημονικης φαντασιας. Τετοια αλματα επρεπε να ειχαμε σε καθε μεταβαση σε νεα γενια. Γιατι ειμαστε χρονια στασιμοι. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, p4n0s86 είπε

Το ίδιο έγινε και όταν βγήκε η 970, 329$ MSRP και είχε επιδόσεις Titan(1000$). 

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Το ίδιο έγινε και όταν βγήκε η 970, 329$ MSRP και είχε επιδόσεις Titan(1000$). 

Άρα με λίγα λόγια είναι έμμεση επίσημη παραδοχή για την απαράδεκτη υπερκοστολόγηση που τρώμε στο κεφάλι όλα αυτά τα χρόνια απ' την Nvidia.

• Like 1
Δημοσ.

ε καλα δεν ειναι και κανα μυστικο η αδικαιολογητη υπερκοστολογηση, αφου παιζει μπαλα μονος του ο πετσινος. εγω παντως το χα γραψει απο παλια, οτι λογω του ανταγωνισμου των επερχομενων κονσολων, δεν υπηρχε περιπτωση η Nvidia να μην αντιδρασει και οτι οι νεες καρτες θα ηταν μια ελκυστικη εναλλακτικη αγορα. η nextgen μαχη εγινε πλεον πιο ενδιαφερουσα. μενει να δουμε τωρα και την απαντηση της AMD.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Προφανως οπως υπαρχουν και φθηνοτερες καρτες απο την 3090.

Ειναι μια απο τα ιδια και σε 4κ που βρισκεις τηλεορασεις στα 350+ευρω,ενω για Oled πρεπει να ανεβεις στα 1200+ευρω.

Αλλο κοινο το καθε προιον.

Και για να μην παρεξηγηθώ,εννοειται οτι ουτε εγω θα αγορασω την 3090,ουτε εχω καποια απο αυτες τις τηλεορασεις.

Δημοσ.

Μόνο εγώ έχασα κάθε κέφι για gaming τώρα που είδα τις επιδόσεις των νέων καρτών; Μέχρι να απαντήσει και η κόκκινη, το μόνο που θα σκέφτομαι είναι πότε θα βγουν στα ράφια και πότε στο κουτί μου. Γιατί όταν παίζω θα σκέφτομαι τώρα θα'χα 100+ fps εδώ.. :P

υ.γ. μέχρι να βάλω μπρος το επόμενο παιχνίδι είναι οι σκέψεις, μετά θα φύγουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...