ilos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Μετά τα BR η νέα μόδα βλέπω είναι τα online coop super hero games. Αλλά αυτή δε τη βλέπω να μακροημερεύει τόσο πολύ. 😁 Αν θέλετε πραγματικά fun coop games, παίξτε MHW ή έστω το Remnant που δόθηκε free από EGS πρόσφατα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Το monster hunter world είναι ποιο βαρετό από τo avengers και τα αλλά games σαν και αυτό...βασικά παίζει να είναι το ποιο βαρετό παιχνίδι που έχω παίξει. Άπλα οι περισσότεροι γκρινιάζουν γιατί σε αναγκάζουν κατά κάποιο τρόπο να παίξεις online, ενώ οι περισσότεροι ήθελαν απλός ένα single player super hero game Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2020 από Επισκέπτης
Fulgore Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Πολυ αδυναμο δειχνει το Gotham Knights δυστηχως. Σχεδον καμια σχεση(με την κακη εννοια)με την σειρα Arkham.
ilos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 3 ώρες πριν, spiderman 20999 είπε Το monster hunter world είναι ποιο βαρετό από τo avengers και τα αλλά games σαν και αυτό...βασικά παίζει να είναι το ποιο βαρετό παιχνίδι που έχω παίξει. Άπλα οι περισσότεροι γκρινιάζουν γιατί σε αναγκάζουν κατά κάποιο τρόπο να παίξεις online, ενώ οι περισσότεροι ήθελαν απλός ένα single player super hero game Υπάρχουν 2 τύποι gamer όσο αναφορά το mhw. Αυτοί που θα παίξουν το "campaign" που είναι ένα glorified tutorial και λογικό είναι μόλις το τελειώσουν να το βρουν ρηχό και μετριάτζα και να το παρατήσουν, και αυτοί που θα ασχοληθούν με το endgame. Και στις 2 περιπτώσεις όσο δε βγαίνει νέο content όπως είναι αυτή τη στιγμή το status μετά τα covid19 delays, και οι 2 τύποι θα το βαρεθούν. Αλλά στην δεύτερη περίπτωση τουλάχιστον θα έχεις προλάβει να ρίξεις 1000+ ώρες, πριν το βάλεις στην άκρη. Τώρα αν δεν σου αρέσει γενικά το concept του φαρμοπαίχνιδου είναι άλλο καπέλο, αλλά και πάλι είναι τουλάχιστον πιο διασκεδαστικό σαν gameplay για μένα το συγκεκριμένο από κάτι arpg's και looter shooters. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2020 Δεν μου αρέσει το mhw γιατί έχει ανούσιο grinding, και μηδαμινή ιστορία. Και ούτε κατάλαβα πότε τι κόλλημα έχουν οι ασιατες με τα grinding παιχνίδια.
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Θα πουλήσει HW κάργα το παιχνίδι..
ilos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 13 ώρες πριν, spiderman 20999 είπε Δεν μου αρέσει το mhw γιατί έχει ανούσιο grinding, και μηδαμινή ιστορία. Και ούτε κατάλαβα πότε τι κόλλημα έχουν οι ασιατες με τα grinding παιχνίδια. Τότε δεν είναι για σένα, όπως και ένα σωρό άλλα grind games. Τα δυνατά στοιχεία του mhw είναι τα constant free updates (που ενισχύει το grinding) και το γεγονός ότι έχει 14 όπλα που το καθένα έχει εντελώς διαφορετικό gameplay/mechanics/controls. Μοιάζει δηλαδή σε fighting game που μαθαίνεις διαφορετικούς χαρακτήρες σε αυτόν τον τομέα. Τέλος για p2p hosted game έχει άψογο drop in/drop out matchmaking, ίσως το καλύτερο αυτήν την στιγμή. 1
firepc Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 27 Αυγούστου στις 9 το βραδυ η Gamescom 2020 Παρουσιαστής θα είναι ο αγαπητός σε όλους, Κίλι 🤮 Μια πρόσφατη φοτωγραφία του 1
Parapas Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2020 Achievement whores unite!!!! https://store.steampowered.com/newshub/group/36135791/view/4081904627757326159 1
xtrmsnpr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 5 ώρες πριν, Parapas είπε Achievement whores unite!!!! https://store.steampowered.com/newshub/group/36135791/view/4081904627757326159 Μακάρι να έδιναν XP στο level του προφίλ γενικά τα achievements του steam. 1
naruto14 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 4 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε Μακάρι να έδιναν XP στο level του προφίλ γενικά τα achievements του steam. Γενικά το σύστημα achievements του steam θέλει ολικό redesign. Είναι πολύ πίσω σε σχέση με Xbox και PlayStation... 2
Aruil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 3 hours ago, naruto14 said: Γενικά το σύστημα achievements του steam θέλει ολικό redesign. Είναι πολύ πίσω σε σχέση με Xbox και PlayStation... Απο περιέργεια και επειδή δεν έχω κανένα από τα δύο, τι διαφορές έχουν?
naruto14 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 16 λεπτά πριν, Aruil είπε Απο περιέργεια και επειδή δεν έχω κανένα από τα δύο, τι διαφορές έχουν? Και τα 2 συμβάλουν σε ένα progression στο κάθε account. Visually είναι πιο ευχάριστο, με όμορφα pop ups και ήχους. Του Xbox δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ, αλλά ανεβάζουν το gamescore του χρήστη ανάλογα πόσο σπάνιο είναι το achievement. Τα trophies του PSN ανεβάζουν το συνολικό level και υπάρχουν ακόμη και κατηγορίες για το πόσο δύσκολο ή σπάνιο είναι να τα αποκτήσεις (Bronze, Silver, Gold). Αν μαζέψεις και όλα τα trophies σε ένα παιχνίδι παίρνεις και το λεγόμενο Platinum Trophy. Τόσα χρόνια στο steam ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να ενδιαφερθώ για τα achievements. Φέτος έπαιξα μερικά αποκλειστικά παιχνίδια στο PS4 και πήρα το platinum σε τρία από αυτά γιατί μου τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον. Νομίζω αυτό τα λέει όλα 1
Aruil Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, naruto14 said: Και τα 2 συμβάλουν σε ένα progression στο κάθε account. Visually είναι πιο ευχάριστο, με όμορφα pop ups και ήχους. Του Xbox δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ, αλλά ανεβάζουν το gamescore του χρήστη ανάλογα πόσο σπάνιο είναι το achievement. Τα trophies του PSN ανεβάζουν το συνολικό level και υπάρχουν ακόμη και κατηγορίες για το πόσο δύσκολο ή σπάνιο είναι να τα αποκτήσεις (Bronze, Silver, Gold). Αν μαζέψεις και όλα τα trophies σε ένα παιχνίδι παίρνεις και το λεγόμενο Platinum Trophy. Τόσα χρόνια στο steam ποτέ δε μπήκα στη διαδικασία να ενδιαφερθώ για τα achievements. Φέτος έπαιξα μερικά αποκλειστικά παιχνίδια στο PS4 και πήρα το platinum σε τρία από αυτά γιατί μου τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον. Νομίζω αυτό τα λέει όλα Για την κατηγοριοποίηση ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν την έχει ήδη το Steam. Αφού μετράει ποσοστά ούτως ή άλλως δεν νομίζω ότι θα ήταν δύσκολο να τα χωρίσουν σε κατηγορίες. Αν και (σχετικά) πρόσφατα κάναν τα σπάνια shiny Όσον αφορά το progression στο account, αν και ακούγεται καλό, δεν νομίζω ότι θα το δούμε ποτέ. Κυρίως επειδή είμαστε στο pc και steam achievement manager is a thing. Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2020 από Aruil
Προτεινόμενες αναρτήσεις